Hoe kijk je naar NLZIET vanuit het buitenland en zelfs buiten Europa?

NLZIET in het buitenland ontvangen via een vpn verbinding doe je zo
Meteen aan de slag? Kijk NLZIET buiten de EU in 4 stappen!

Direct NLZIET.nl kijken? Volg de volgende 4 stappen:

  1. Sluit een abonnement af bij een goede VPN-provider. Wij raden voor NLZIET VPN Nederland aan.
  2. Download en installeer de VPN-software op je apparaat.
  3. Open de VPN Nederland-app, log in en maak verbinding met een server in een EU-land.
  4. Ga naar NLZIET.nl of naar de NLZIET-app, log in en ga naar het programma dat je wilt kijken.
VPN Nederland
Nederlandse VPN
Pak nu 60% lentekorting!
Bezoek VPN Nederland

NLZIET in het buitenland ontvangen is geen probleem zolang je binnen de EU bent. NLZiet buiten Europa ontvangen is lastiger, maar zeker niet onmogelijk.

In landen buiten de Europese Unie kun je deze streamingdienst voor (bijna) alle Nederlandse televisiezenders óók gebruiken, maar daar heb je dan wel een trucje voor nodig. Dat trucje gaan we jou hieronder leren.

Voor velen is NLZIET dé manier om Nederlandse televisieprogramma’s, series en live uitzendingen of herhalingen op verschillende apparten te streamen. Maar wat als je je buiten de Nederlandse grenzen begeeft en je favoriete programma’s wilt blijven kijken? Hier is een diepgaande gids voor iedereen die zich heeft afgevraagd hoe ze NLZIET in het buitenland kunnen bekijken.

Wat is NLZIET?

NLZIET is een samenwerking tussen Nederlandse omroepen NPO, RTL en Talpa TV. Met deze dienst kun je zowel live als on-demand naar een schat aan Nederlandse televisie kijken, wat het een favoriet maakt onder veel Nederlandse kijkers.

Met een relatief goedkoop abonnement kijk je via NLZIET op al je favoriete devices naar streams van de aangesloten zenders. In een tijd waarin abonnementen op streaming platformen steeds populairder worden, is het voor veel mensen dé manier om hun televisie te ontvangen. Het is een goed, betrouwbaar en legaal alternatief voor bijvoorbeeld Torrenting en sites als Hesgoal voor het kijken van sport.

Waarom is NLZIET in het buitenland – en vooral buiten Europa – lastig te kijken?

Met NLZIET kijk je dus digitaal naar je favoriete Nederlandse zenders en series. Dat maakt het voor veel mensen ook dé manier om hun favoriete programma’s mee op vakantie te nemen. Daarvoor moet je dan echter wel binnen de EU op vakantie: zoek je de zon op in Egypte of het Caribisch gebied, dan kun je NLZIET in het buitenland niet ontvangen.

Waarom is dat? En wat kun je ertegen doen?

Door geoblocling is NLZIET buiten Europa vaak niet beschikbaar

Net als veel andere streamingdiensten maakt NLZIET gebruik van een systeem genaamd ‘geoblocking‘. Dit is een techniek die de toegang tot bepaalde internetcontent beperkt op basis van de geografische locatie van de gebruiker.

Die geografische locatie wordt dan weer vastgesteld aan de hand van je IP-adres. Zo “weet” het platform vanuit welk land jij verbinding probeert te maken. Afhankelijk van de uitzendrechten van het platform, mag jij dan bepaalde content wel of niet zien.

NLZiet heeft voor veel content geen uitzendrechten buiten Europa. Wanneer je dus op vakantie bent in Amerika en vanuit daar probeert in te loggen, wordt op basis van je IP adres herkend dat je buiten Europa bent. Je toegang tot het platform wordt dan geblokkeerd.

In dat IP adres ligt direct ook de sleutel tot het omzeilen van deze blokkade van NLZiet buiten Europa. Verderop laten we je namelijk zien hoe je met een VPN kunt verbinden met een Europese server. Waar jij je ter wereld ook bevindt. Daarmee lijkt het voor NLZiet alsof jij vanuit Europa surft en krijg je dus gewoon de toegang alsof je in Nederland bent.

Waarom gebruiken ze geoblocking?

Dit heeft vooral te maken met licentieovereenkomsten. Uitzendrechten voor programma’s worden vaak op regionale basis verkocht. Dit betekent dat de uitzending van een bepaald programma in Nederland misschien niet dezelfde licentievoorwaarden heeft als in, laten we zeggen, Duitsland of Spanje.

Het is dezelfde reden waarom de Amerikaanse Netflix een heel ander aanbod heeft dan wanneer je vanuit je eigen woonkamer inlogt. Is dat je wel eens opgevallen? In het buitenland kun je zomaar Harry Potter op Netflix krijgen voorgeschoteld, terwijl je die films in Nederland niet in je overzicht krijgt. Vervolgens moet je er dan ook wel voor zorgen dat je de films op je vakantieadres allemaal bekijkt, want ben je weer in Nederland, dan is het terug naar het Nederlandse aanbod.

De onderstaande methode om in het buitenland NLZIET te kijken kun je omgekeerd ook gebruiken. Je omzeilt er namelijk de geografische blokkade mee en zorgt er dus voor dat je het buitenlands streamingaanbod kunt ontvangen en bijvoorbeeld ook typisch buitenlandse diensten zoals Hulu in Nederland kunt kijken.

Wat betekent dit voor jou?

Stel je voor: je bent op vakantie in Frankrijk, of je hebt een tijdelijke baan in Canada. Je hebt een momentje voor jezelf en besluit de laatste aflevering van je favoriete Nederlandse serie te streamen. Je gaat naar NLZIET, logt in en… je krijgt een foutmelding. Frustrerend, nietwaar?

Voor vele expats en reizigers is dit een bekend en teleurstellend scenario. Het gebrek aan toegang tot NLZIET in het buitenland betekent dat je je favoriete shows, nieuws en series mist, precies op de momenten dat je misschien wat extra comfort en een vleugje thuis nodig hebt.NLZIET in het buitenland ontvangen via een vpn verbinding doe je zo

Zijn er andere manieren om NLZIET in het buitenland te kijken?

Ja, dat zijn er! En nee, we hebben het niet over het downloaden van afleveringen via duistere websites die je online veiligheid en privacy in gevaar kunnen brengen.

In plaats daarvan is er een legitieme, veilige en effectieve oplossing: het gebruik van een VPN.

Wat is een VPN?

VPN staat voor Virtual Private Network. Simpel gezegd: een VPN leidt je internetverkeer om via een andere server voordat het de openbare internettoegang bereikt. Door dit te doen, “maskert” het je echte locatie en laat het websites (zoals NLZIET) denken dat je ergens anders bent – bijvoorbeeld in Nederland.

Keuzehulp

Direct weten welke VPN bij jou past? Wij helpen je om verschillende aanbieders van VPN te vergelijken. Helemaal aan te passen naar smaak…

Zo kijk je in het buitenland naar NLZIET met een VPN

Het gebruik van een VPN om NLZIET in het buitenland te bekijken is eenvoudiger dan je denkt. Hier zijn de stappen:

1. Kies een betrouwbare VPN-provider

Er zijn tal van VPN-diensten beschikbaar. Het is belangrijk om een dienst te kiezen die goede snelheden, serverlocaties in Nederland en een sterk privacybeleid biedt. Wij vergeleken de beste VPN aanbieders van Nederland voor je.

1
VPN Nederland 100% Nederlands
€ 3,99 Per maand
  • 60% korting
  • Nederlandse app, team en klantenservice
  • Met 1 account op onbeperkt apparaten
  • Perfect voor streaming
  • 4.5 op basis van 102 reviews
Plus en minpunten VPN Nederland
Voordelen van VPN Nederland
Overal Formule 1 streamen met een VPN
Online registreren met SSL-encryptie
Anoniem met 100% geen-logs-beleid
Gebruik van het grootste serverpark van Nederland
Nadelen van VPN Nederland
Serveraanbod kan beter
Beperkte keuze aan betalingsopties
Verbinding maken kan soms iets langer duren
Weinig instel mogelijkheden
Specificaties VPN Nederland
Aantal apparaten
Onbeperkt
Aantal servers
75
Aantal landen
23
Geld terug garantie
7 dagen geld-terug-garantie
No-log-beleid
Geschikt voor F1
VPN Nederland Reviews
8 VPNDeals.nl
4.5 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"In het oerwoud van VPN-diensten springt er één behoorlijk uit: VPN Nederland, een in Nederland gevestigde VPN-dienst. De mogelijkheden zijn dan misschien niet zo eindeloos als bij de concurrentie, maar heb je dat eigenlijk allemaal wel nodig, of is het juist wel fijn dat er niet zoveel poespas bij komt..."
Lees de volledige review

2. Download en installeer de VPN-app op je apparaat

De meeste VPN aanbieders werken met een handige app, zodat je al jouw streaming apparaten heel eenvoudig met het beveiligde netwerk kunt verbinden. Installeer de app op het apparaat of de apparaten dat je wilt gebruiken om NLZIET te bekijken.

3. Verbind met een Nederlandse server

Dit is de belangrijkste stap. Wanneer je online gaat via een VPN, kies je zelf de server waarlangs je met het internet wilt verbinden. Op basis hiervan wordt je IP adres gegenereerd. Door dus te kiezen voor een server die in Nederland staat, ga je met een Nederlands IP-adres online. Hierdoor lijkt het alsof je in Nederland bent.

4. Ga naar NLZIET en log in op je account

Je zou nu zonder problemen moeten kunnen streamen!

De wereld wordt elke dag een stukje kleiner dankzij de wonderen van technologie. Hoewel geoblocking misschien een obstakel vormt voor het kijken naar NLZIET in het buitenland, is het met de juiste tools en kennis volkomen mogelijk om je favoriete Nederlandse shows te bekijken waar je ook bent. Een betrouwbare VPN is je beste vriend in deze missie.

Nog meer stream-plezier met je VPN?

Wanneer je dan toch een VPN hebt, kun je daar net zo goed optimaal gebruik van maken, toch? HIer is nog wat meer inspiratie voor je om het maximale uit je abonnement te halen. Stream bijvoorbeeld ook:

Deel dit artikel
Linkedin

Ook interessant voor jou?

De NOS streamen in het buitenland met VPN (2024)

NLZIET in het buitenland ontvangen is geen probleem zolang je binnen de EU bent. NLZiet...

ziggo go in het buitenland kijken op al je devices zoals deze vrouw? Wij laten je zien hoe je dat voor elkaar

Ziggo GO in het buitenland kijken? Makkelijker dan je denkt!

NLZIET in het buitenland ontvangen is geen probleem zolang je binnen de EU bent. NLZiet...

Dankzij een VPN kun je ook in het buitenland gewoon NPO kijken

Hoe kijk je naar de NPO vanuit het buitenland?

NLZIET in het buitenland ontvangen is geen probleem zolang je binnen de EU bent. NLZiet...

Videoland kijken in het buitenland? In 5 stappen geregeld!

NLZIET in het buitenland ontvangen is geen probleem zolang je binnen de EU bent. NLZiet...

NLZIET.nl vanuit het buitenland kijken?
Stream direct met VPN Nederland