HBO kijken zonder Ziggo met een VPN

hbo kijken met vpn

Wil je genieten van het uitgebreide aanbod van HBO zonder afhankelijk te zijn van Ziggo? Met een VPN (Virtual Private Network) kun je eenvoudig toegang krijgen tot HBO, zelfs als je buiten de Verenigde Staten bent. Hieronder vind je een eenvoudig te volgen stappenplan dat je helpt bij het instellen van een VPN en het kijken naar je favoriete HBO-series.

 • Selecteer een betrouwbare VPN-provider: Kies voor een gerenommeerde VPN-provider zoals NordVPN, die bekend staat om zijn stabiele en veilige verbindingen.
 • Kies het juiste pakket: Zorg dat het VPN-pakket servers in Amerika bevat, cruciaal voor toegang tot HBO zonder Ziggo.
 • Abonneren en installeren: Abonneer je op de gekozen VPN-service, download en installeer de software.
NordVPN
Meest gekozen!
Stream zonder bufferen
Kies NordVPN
 • Maak een persoonlijk account: Registreer een account bij de VPN-provider, zodat je op meerdere apparaten toegang hebt tot HBO.
 • Verbind met een Amerikaanse server: Log in en kies een Amerikaanse server om te starten met het kijken naar HBO-series zoals “Game of Thrones”.

HBO kijken zonder een abonnement op Ziggo? Natuurlijk kan dat! Mits je gebruikt maakt van een goede VPN verbinding. VPN staat voor Virtual Private Network. Daarmee kun je veilig en anoniem online surfen.

Een dergelijke verbinding heeft nog een belangrijk voordeel. Het kan geografische blokkades omzeilen. En dat is nou precies wat je nodig hebt als je HBO wilt kijken zonder Ziggo. Handig, want op deze manier krijg je direct toegang tot een duizelingwekkend aanbod van Amerikaanse films en series. Laat dat bingewatchen dus maar beginnen.

Wij gaan je laten zien hoe ook jij kunt genieten door HBO te streamen met een VPN, Er zijn er wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. De provider die je kiest moet namelijk aan een aantal eisen kunnen voldoen. Welke dat zijn leggen we je uit in dit artikel. HBO kijken zonder Ziggo? Ja!

Een VPN voor HBO Now US: Game of Thrones kijken

Er zijn bijzonder veel redenen te bedenken waarom je HBO zou willen ontvangen. In de eerste plaats omdat je kunt genieten van diverse Amerikaanse hitseries, die je zonder een Ziggo abonnement allemaal zou missen.

Een goed voorbeeld van een hitserie op HBO is Game of Thrones. Ziggo heeft de exclusieve rechten in handen. Heb je geen lidmaatschap, dan wordt het volgen van de avonturen in Westeros wel heel moeilijk. Maar, moeilijk is niet onmogelijk. Zeker niet als je gebruik maakt van een goede VPN provider zoals NordVPN.

1
NordVPN Meest gekozen
€ 3,99 Per maand
 • 63% korting
 • Inclusief mobiele app
 • Veiligheid en privacy
 • Meerdere apparaten
 • 4 op basis van 30864 reviews
Plus en minpunten NordVPN
Voordelen van NordVPN
Sterke beveiliging: AES 256-codering
Groot servernetwerk: 5.500+ servers
Goede prijs-kwaliteit: betaalbaar
Eenvoudige app-interface
Nadelen van NordVPN
Geen telefonische klantenservice
App is in het engels
Niet de goedkoopste
Geen eigen DNS-servers
Specificaties NordVPN
Aantal apparaten
6
Aantal servers
5.500
Aantal landen
59
Geld terug garantie
30 dagen geld-terug-garantie
IP-adres verbergen
No-log-beleid
Geschikt voor F1
NordVPN Reviews
9.2 VPNDeals.nl
4.0 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"Dat NordVPN vaak terugkomt in lijstjes met de beste VPN’s is geen toeval. NordVPN is een robuuste VPN-dienst met veel extra features en functies. Welke dat zijn, en waarom je de tool goed kunt overwegen als je op zoek bent naar meer privacy online, lees je in deze NordVPN review...."
Lees de volledige review

Daarmee maak je eenvoudig verbinding met een Amerikaanse server. Op deze manier kun je vanuit Nederland én zonder een Ziggo abonnement genieten van een overweldigend aanbod. Want je kunt niet alleen kijken naar Game of Thrones, maar bijvoorbeeld ook naar The Sopranos of True Detective. En wat dacht je van Westworld en The Wire?

Door gebruik te maken van een Virtual Private Network, krijg je toegang tot alle content op HBO Now US. Maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk? En waar moet een VPN voor HBO aan voldoen?

Waarom met een VPN wel toegang tot HBO zonder Ziggo

Je kunt dus ook zonder een Ziggo abonnement gebruik maken van deze Amerikaanse streamingdienst. Dat doe je legaal met een goede VPN-provider. Zonder een VPN of Ziggo lidmaatschap is dat niet mogelijk. Dat heeft alles te maken met exclusieve rechten en geografische blokkades.

Als je niet in Amerika woont, werkt of vakantie viert, dan heb je dus feitelijk gezien geen toegang tot HBO Now US. Mits je lid bent van Ziggo. Toch is dat met een VPN-verbinding wel mogelijk. Ook terwijl je gewoon in Nederland bent.

Een Virtual Private Network omzeilt geoblokkades. Je maakt namelijk verbinding met een externe server. In dit geval met een server die zich in Amerika bevindt. Ook neem je het IP-adres van deze server over. Je bevindt je dus niet langer in Nederland, maar binnen de grenzen van de United States of America.

Jouw echte locatie wordt afgeschermd waardoor je geen hinder ondervindt van censuur of geblokkeerde streamingdiensten zoals HBO. En dat is fijn, want zo gaat er een enorme wereld met populaire content voor je open!

Op deze zelfde manier kun je ook toegang krijgen als:

Omgekeerd kun je dit trucje ook gebruiken om juist in het buitenland toegang te krijgen tot NLZiet en NPO.

HBO kijken met een VPN of een Ziggo abonnement?

Als je heel graag wilt kunnen genieten van het exclusieve aanbod op HBO, dan kun je een abonnement op Ziggo overwegen. Toch is dit niet altijd zo praktisch en voordelig. In de eerste plaats omdat je moet switchen van provider. Bijvoorbeeld van KPN naar Ziggo. Dat neemt niet alleen veel administratieve rompslomp met zich mee, maar kost ook tijd en bovenal geld. Een Ziggo abonnement is namelijk behoorlijk prijzig.

Als je hier niet op zit te wachten en direct naar HBO wilt kunnen kijken, dan maak je gebruik van een goede VPN-verbinding zoals NordVPN. Deze provider heeft de beschikking over tal van krachtige Amerikaanse servers. En dat voor een fractie van de prijs. Daarnaast kun je jouw VPN ook voor andere toepassingen gebruiken. Bijvoorbeeld als je anoniem online wilt kunnen surfen of gebruik wilt maken van een versleutelde verbinding. Misschien omdat je vaak privacygevoelige gegevens of data moet versturen of wilt ontvangen.

Andere redenen om HBO te kijken met een VPN-verbinding zijn:

 • HBO kijken met een VPN is goedkoper dan het afsluiten van een Ziggo abonnement
 • Een VPN is ook te gebruiken voor andere online toepassingen
 • Geen wachttijd. Je hebt binnen 10 minuten toegang tot alle HBO Now US content
 • HBO met een VPN kijken op verschillende apparaten zoals jouw laptop, tablet, smartphone of desktop. Ongeacht waar jij je op dat moment bevindt

Keuzehulp

Direct weten welke VPN bij jou past? Wij helpen je om verschillende aanbieders van VPN te vergelijken. Helemaal aan te passen naar smaak…

De voordelen van een VPN voor streamingdiensten zoals HBO

Een Virtual Private Network is onmisbaar als je vanuit Nederland wilt kunnen genieten van streamingdiensten zoals bijvoorbeeld HBO. Andersom geldt dat natuurlijk ook. Met een VPN kun je ook in het buitenland kijken naar onder andere Videoland, NPO of de Nederlandse Netflix.

En dat geldt ook de andere kant op, waardoor je bijvoorbeeld Harry Potter kunt kijken op Netflix als de tovenaarsleerling in Nederland niet, maar in het buitenland wel in het aanbod zit.

Een VPN biedt daarnaast nog meer voordelen. Naast kijken naar hitseries en andere content, ben je met deze verbinding ook veilig en anoniem online. Jouw IP-adres, en huidige locatie, blijft namelijk verborgen. Omdat data versleuteld wordt verstuurd, hoef je niet bang te zijn voor onderschepping. Bijvoorbeeld van jouw bankgegevens door cybercriminelen of hackers. Andere voordelen van een VPN-verbinding zijn:

 • Anoniem surfen: met een goede VPN blijft jouw anonimiteit gewaarborgd. Dat komt omdat je verbinding maakt met een externe server. Bijvoorbeeld in Amerika of een ander land. Jouw eigenlijke locatie blijft dus geheim. Net zoals je IP-adres. Ook laat je geen sporen achter. Je ondervindt dus geen hinder van tracking cookies.
 • Veilig online: een Virtual Private Network zorgt ervoor dat jouw gegevens gecodeerd en versleuteld worden verzonden. Hackers en cybercriminelen kunnen dus niets met gevoelige informatie. Bijvoorbeeld als je privé gegevens moet versturen of een online betaling moet doen. En natuurlijk is dat wél zo veilig.
 • Blokkades omzeilen: met een VPN krijg je toegang tot geblokkeerde websites of streamingdiensten. Bijvoorbeeld als je HBO wilt kijken zonder Ziggo, of als je in het buitenland gebruik wilt maken van Facebook. Deze censuur wordt meestal opgelegd door de overheid, maar heeft soms ook te maken met exclusieve rechten zoals dit bij HBO Now US het geval is.

Als je gebruik maakt van NordVPN voor het bekijken van HBO zonder een lidmaatschap op Ziggo, dan kun je dat ook nog eens doen op verschillende apparaten. Bijvoorbeeld op jouw smartphone, tablet of laptop. Daarvoor heb je maar één persoonlijk account nodig. Op deze manier heb je hitseries, online veiligheid én anonimiteit altijd binnen handbereik.

Ik wil HBO kijken met een VPN: hoe doe ik dat?

Het instellen van een VPN is helemaal niet moeilijk. De software is vaak al binnen 5-10 minuten geïnstalleerd. Dat betekent dat je straks al kunt afstemmen op HBO Now US. Bijvoorbeeld door het volgen van de instructies in de onderstaande 5 stappen:

 1. Selecteer een betrouwbare provider. NordVPN is al jarenlang dé marktleider op het gebied van stabiele en veilige VPN-verbindingen.
 2. Kies een pakket dat aansluit bij jouw wensen. Besteed in deze stap ook aandacht aan de servers van de provider. Als je HBO wilt kijken zonder Ziggo, dan moet de aanbieder kunnen beschikken over servers in Amerika.
 3. Abonneer je op het VPN-pakket naar keuze en download de software. Volg nu eenvoudig de stappen zoals die staan aangegeven.
 4. Maak nu een persoonlijk account aan. Daarmee kun je straks HBO kijken op verschillende apparaten. Bijvoorbeeld op jouw tablet of telefoon.
 5. Selecteer een Amerikaanse server uit de beschikbare lijst in jouw account. Je kunt nu direct gaan kijken naar hitseries zoals bijvoorbeeld Game of Thrones op HBO.

Wat moet een goede VPN provider voor HBO kunnen bieden?

Als je naar de Amerikaanse streamingdienst HBO wil kijken, dan moet de VPN-provider aan een aantal eisen kunnen voldoen. In de eerste plaats moet de provider natuurlijk beschikken over voldoende wereldwijde servers. In dit geval zijn Amerikaanse servers het belangrijkst. Omdat je een VPN ook voor andere toepassingen wilt kunnen gebruiken, zijn er nog een aantal zaken van belang. We hebben de belangrijkste voor je op een rij gezet:

 • De provider biedt snelle servers verdeeld over diverse landen wereldwijd. NordVPN levert er zelfs ruim 5500 in 59+ landen.
 • De software die je download voor de VPN-verbinding is geschikt voor diverse besturingssystemen. Zoals bijvoorbeeld Android of iOS.
 • Het account is bruikbaar op meerdere apparaten met slechts één account.
 • Niet-goed-geld-terug garantie. Zo loop je geen enkel risico.

Kijk vandaag nog naar HBO zonder Ziggo en mét een VPN

Wil je vandaag nog kunnen genieten van het enorme aanbod aan content op HBO Now US? Volg dan de bovenstaande instructies en installeer jouw VPN-verbinding in 5 eenvoudige stappen. Bijvoorbeeld omdat je Game of Thrones wilt kijken, interessante docu’s wilt volgen of wilt kunnen genieten van klassiekers zoals The Sopranos.

Wat jouw reden ook is, met een VPN heb je geen Ziggo abonnement nodig. Wil je niets aan het toeval overlaten? Kies dan voor NordVPN. Zij zijn al jarenlang de nummer één in betrouwbare en voordelige VPN-services. Gebruik maken van een gratis Virtual Private Network raden we af. Deze servers zijn vaak niet betrouwbaar en bieden je niet de ervaring die je voor ogen had. Dat geldt voor het kijken naar HBO, maar natuurlijk ook voor jouw online privacy en anonimiteit.

Deel dit artikel
Linkedin

Ook interessant voor jou?

Paramount Plus in Nederland – Je favoriete shows kijken met VPN

HBO kijken zonder een abonnement op Ziggo? Natuurlijk kan dat! Mits je gebruikt maakt van...

Amazon Prime Video kijken met VPN – Meer content voor jou!

HBO kijken zonder een abonnement op Ziggo? Natuurlijk kan dat! Mits je gebruikt maakt van...

Disney+ in het buitenland ontvangen kun je regelen via een VPN

Hoe kijk je naar Disney+ vanuit het buitenland?

HBO kijken zonder een abonnement op Ziggo? Natuurlijk kan dat! Mits je gebruikt maakt van...

harry potter met vpn

Harry Potter kijken op Netflix in Nederland? Dat kan, via deze stappen

HBO kijken zonder een abonnement op Ziggo? Natuurlijk kan dat! Mits je gebruikt maakt van...