Premier League kijken zonder duur abonnement? Zo regel je dat

De uitgelichte afbeelding bij een artikel dat uitlegt hoe premier league kijken met een vpn werkt

Liefhebber van de Premier League? Om de Engelse voetbalcompetitie wereldwijd te streamen, volg je de volgende stappen:

1. Kies een betrouwbare VPN, zoals CyberGhost, aanbevolen voor Premier League streaming.
2. Installeer de VPN op het apparaat waarmee je wilt kijken.
3. Verbind via de VPN met een server in het land van je streamingdienst, zoals het VK voor Britse Amazon Prime.
4. Start de stream terwijl je VPN actief blijft.
5. Geniet van alle actie in de Premier League!

CyberGhost
Meest gekozen
Aanbevolen voor Premier League streaming.
Bezoek CyberGhost

Ontdek hoe en waar je Premier League-wedstrijden kunt bekijken en ze wereldwijd kunt streamen door verder te lezen.

De Premier League is een van de meest gevolgde voetbalcompetities ter wereld. Fans van over de hele wereld volgen de verrichtingen van clubs als Chelsea, Liverpool, Manchester City en Manchester United. Toch was wedstrijden uit de Premier League kijken voor mensen buiten Engeland vaak duur, of moeilijk. Wij laten je zien hoe je altijd en overal kunt kijken hoe je favoriete Premier League clubs presteren met een VPN.

Voor voetballiefhebbers die de Premier League willen volgen zonder een abonnement op Viaplay, kan een VPN (Virtual Private Network) een alternatieve oplossing bieden. Met een VPN kun je je digitale locatie veranderen en toegang krijgen tot zenders in andere landen die de Premier League uitzenden, zodat je gratis voetbal kunt kijken van topcompetities over de hele wereld.

Verenigd Koninkrijk: Sky Sports, TNT Sports en Amazon Prime Video

In het VK zijn er verschillende aanbieders. Sky Sports zendt het grootste aantal wedstrijden uit, gevolgd door TNT Sports (voorheen BT Sport) en Amazon Prime Video. Elke aanbieder heeft zijn eigen selectie van wedstrijden, dus afhankelijk van welk team of welke wedstrijd je wilt volgen, kun je kiezen voor een passend abonnement.

Verenigde Staten: NBC Sports en meer

In de VS is NBC Sports de primaire zender voor de Premier League. Hun content, waaronder de Premier League-wedstrijden, is beschikbaar via verschillende platforms zoals Hulu, Peacock TV, Sling TV, en YouTube TV. Dit biedt flexibiliteit in keuze afhankelijk van je voorkeuren voor streamingdiensten.

De uitgelichte afbeelding bij een artikel dat uitlegt hoe premier league kijken met een vpn werkt

Het gebruik van een VPN om Premier League te kijken

Een VPN (Virtual Private Network) is essentieel als je toegang wilt tot streams van de Premier League buiten het land waar de uitzendrechten gelden. Een VPN helpt je om geografische beperkingen te omzeilen door je IP-adres te wijzigen, waardoor het lijkt alsof je toegang hebt vanuit het benodigde land. Dit is ook handig als je op vakantie bent en toch toegang wilt tot je lokale streamingdiensten. CyberGhost is een van de aanbevolen VPN’s voor het streamen van Premier League-wedstrijden vanwege zijn snelheid en stabiliteit.

Handleiding: Zó geniet je altijd van Premier League voetbal.

Of je nu in Nederland, het VK, de VS, of ergens anders ter wereld bent, er zijn verschillende manieren om de Premier League te volgen. Door het kiezen van de juiste streamingdienst en eventueel een VPN, mis je geen enkele actie van je favoriete voetbalcompetitie. Het is belangrijk om de juiste dienst te kiezen op basis van je locatie en voorkeuren, zodat je optimaal kunt genieten van elke spannende wedstrijd van de Premier League.

  1. Kies een goede provider met uitstekende voorwaarden en recensies. CyberGhost is een prima keuze als je een VPN wilt gebruiken voor het live streamen van Premier League wedstrijden.
  2. Selecteer een VPN abonnement welke tegemoet komt aan jouw voorkeur. Deze voordelige pakketten bieden vaak tal van servers over de hele wereld.  Daarmee heb je elke belangrijke sportwedstrijd binnen handbereik. Ook in het buitenland.
  3. Download de software van de provider. Vanaf nu gaat het installatieproces bijna vanzelf. Zeker als je de instructies van de VPN-provider volgt.
  4. Je maakt nu een persoonlijke omgeving aan. Dit account kun je bedienen via elk gewenst apparaat. Bijvoorbeeld jouw tablet of smartphone.
  5. Je hoeft nu alleen nog maar een server te selecteren uit de beschikbare lijst. Selecteer een server uit het UK om online te gaan alsof je in Engeland bent en te kunnen streamen wat daar beschikbaar is.
Deel dit artikel
Linkedin

Ook interessant voor jou?

Ligue 1 live volgen met behulp van een VPN (2024)

De Premier League is een van de meest gevolgde voetbalcompetities ter wereld. Fans van over...

Serie A kijken met een VPN (2024) – Tips & Voordelen

De Premier League is een van de meest gevolgde voetbalcompetities ter wereld. Fans van over...

Bundesliga kijken met VPN in Nederland (en het buitenland!)

De Premier League is een van de meest gevolgde voetbalcompetities ter wereld. Fans van over...

Eredivisie kijken zonder vpn

Gratis online Eredivisie kijken zonder ESPN? Streamen je zo!

De Premier League is een van de meest gevolgde voetbalcompetities ter wereld. Fans van over...

Premier League kijken zonder duur abonnement?
Stream nu met CyberGhost