Hulu kijken in Nederland regel je met een VPN veilig en eenvoudig

Hulu kijken in Nederland met VPN

Ben jij uitgekeken op het aanbod van de reguliere streamingdiensten en zou je wel eens de films en series van Hulu in Nederland willen bekijken? Wil je daarbij niet beperkt zijn tot het Europese aanbod onder de naam Star? Met een VPN verbinding doe je alsof je in Amerika bent. Je waant jezelf ook echt als een ware Amerikaan door het volledige aanbod van de VS te ontsluiten.

Hoe? Dat gaan we je hieronder laten zien. Een tipje van de sluier: met een top-VPN aanbieder zoals VPN Nederland of NordVPN is het een koud kunstje om het voltallige aanbod van Hulu te streamen in Nederland.

Hulu kijken in Nederland met een Nederlandse VPN? Kies voor:

1
VPN Nederland 100% Nederlands
€ 3,99 Per maand
 • 60% korting
 • Nederlandse app, team en klantenservice
 • Met 1 account op onbeperkt apparaten
 • Perfect voor streaming
 • 4.5 op basis van 102 reviews
Plus en minpunten VPN Nederland
Voordelen van VPN Nederland
Overal Formule 1 streamen met een VPN
Online registreren met SSL-encryptie
Anoniem met 100% geen-logs-beleid
Gebruik van het grootste serverpark van Nederland
Nadelen van VPN Nederland
Serveraanbod kan beter
Beperkte keuze aan betalingsopties
Verbinding maken kan soms iets langer duren
Weinig instel mogelijkheden
Specificaties VPN Nederland
Aantal apparaten
Onbeperkt
Aantal servers
75
Aantal landen
23
Geld terug garantie
7 dagen geld-terug-garantie
No-log-beleid
Geschikt voor F1
VPN Nederland Reviews
8 VPNDeals.nl
4.5 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"In het oerwoud van VPN-diensten springt er één behoorlijk uit: VPN Nederland, een in Nederland gevestigde VPN-dienst. De mogelijkheden zijn dan misschien niet zo eindeloos als bij de concurrentie, maar heb je dat eigenlijk allemaal wel nodig, of is het juist wel fijn dat er niet zoveel poespas bij komt..."
Lees de volledige review

NordVPN: Hulu streamen zonder bufferen:

1
NordVPN Meest populaire keuze
€ 3,09 Per maand
 • 69% korting
 • Inclusief mobiele app
 • Veilig & supersnel
 • Meerdere apparaten
 • 4 op basis van 32033 reviews
Plus en minpunten NordVPN
Voordelen van NordVPN
Sterke beveiliging: AES 256-codering
Groot servernetwerk: 5.500+ servers
Goede prijs-kwaliteit: betaalbaar
Eenvoudige app-interface
Nadelen van NordVPN
Geen telefonische klantenservice
App is in het engels
Niet de goedkoopste
Geen eigen DNS-servers
Specificaties NordVPN
Aantal apparaten
10
Aantal servers
6300
Aantal landen
111
Geld terug garantie
30 dagen geld-terug-garantie
IP-adres verbergen
No-log-beleid
Geschikt voor F1
NordVPN Reviews
9.2 VPNDeals.nl
4.0 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"Dat NordVPN vaak terugkomt in lijstjes met de beste VPN’s is geen toeval. NordVPN is een robuuste VPN-dienst met veel extra features en functies. Welke dat zijn, en waarom je de tool goed kunt overwegen als je op zoek bent naar meer privacy online, lees je in deze NordVPN review...."
Lees de volledige review

Wat is Hulu? En waarom zou je Hulu in Nederland willen ontvangen?

De streamingdiensten schieten al jaren als paddenstoelen uit de grond, en in 2021 kwam daar weer een nieuwe aanbieder bij: Star. Streamingdienst Star is de Europese naam voor Hulu.com.

Hulu is dan weer een Amerikaanse streamingdienst die sinds 2007 bestaat en voor 67% in handen is van The Walt Disney Company. Hulu biedt zowel TV-programma’s, als series en films aan, van allemaal verschillende Amerikaanse mediabedrijven.

Je kan wel stellen dat het aanbod van Hulu er niet om liegt: het is een groot en goedgevuld aanbod. Sinds een aantal jaar maken ze ook eigen programma’s, een bekende serie van Hulu is The Handmaid’s Tale. Deze serie werd zelfs met een Golden Globe bekroond voor beste dramaserie.

Ondanks het feit dat Hulu voor het overgrote deel in handen is van Walt Disney, is hun aanbod juist specifiek op volwassenen gericht. Zo kan je er filmfranchises als Die Hard, Deadpool en alien zien, ook staan een aantal bekende FX series zoals Black-ish, Atlanta, Snowfall en The Handmaid’s Tale op de kijklijst. Verder zal je er ook de American Horror Story, Better things, What We Do In The Shadows en It’s Always Sunny In Philadelphia vinden.

Daarbij moet wel worden opgemerkt dat het Amerikaanse aanbod veel diverser is dan wat Hulu in Nederland – onder de naam Star dus – te bieden heeft. Dat is vergelijkbaar met waarom de Amerikaanse Netflix een veel breder aanbod heeft dan bij ons in Nederland: streamingdiensten hebben daar minder concurrentie van publieke zenders die volgens Europese regelgeving ook hun uitzendrechten moeten krijgen.

hulu in Nederland in de palm van je hand

Star Originals

De titels hierboven zijn voor velen van ons niet onbekend, maar Hulu zal ook met gloednieuwe series komen. Deze heten dan Star Originals.

Een nieuwe serie, oftwel Star Original, waar wij naar uitkijken is The Dropout. Deze serie vertelt het verhaal van Elizabeth Holmes de oprichter van Theranos, dit is een bedrijf die beweert gespecialiseerd te zijn in gezondheidstechnologie. In 2015 wordt Holmes door Forbes tot jongste en rijkste vrouwelijke miljardair in Amerika uitgeroepen. Nu wordt deze jonge CEO beschuldigd van fraude en misleiding. Super spannend dialoog en gebaseerd op een waargebeurd drama! Sensatie, een spannend verhaal en een fijne actrice: Kate McKinnon, de beste ingrediënten voor goede tv.

Nog een hele spannende serie, die gegarandeerd een topper gaat worden, is de aangekondigde Alien reeks. Dit is voor het eerst dat er een serie gemaakt zal worden van de bekende films. Met als showrunner niemand minder dan Noah Hawley.

Hulu kijken in Nederland

Of je nou een echte kluizenaar, vampier of als je net zoals 80% van de bevolking thuis duimen zit te draaien: iedereen kijkt TV. Bij Hulu kan je als volwassene prima vertoeven, eindelijk een streamingdienst die content expliciet voor volwassenen heeft.

Mocht je nou stiekem heel graag Pocahontas, The Lion king of Finding Nemo kijken, dan heb je mazel. Hulu werkt namelijk samen met Disney plus. Je kan via Disney+ een extra abonnement afsluiten en zo geniet je dus van het beste van beide werelden.

Door bij het verbinden met je account een VPN te gebruiken, kun je kiezen vanuit welk land je inlogt en daarmee ook het Amerikaanse aanbod van Hulu in Nederland kijken.

Een VPN is een stukje relatief eenvoudige software die gemaakt is om je online privacy te beschermen en het leven van hackers te bemoeilijken. Je IP-adres wordt gemaskeerd en je kunt volledig anoniem door het net surfen.

In eerste instantie is de VPN bedoeld om de privacy van de internetgebruiker te waarborgen, denk aan het doorsturen van privacy—gevoelige informatie tussen bijvoorbeeld artsen. Of het opsturen van CV’s en andere werk gerelateerde bestanden.

Maar je kunt het ook voor minder serieuze doeleinden gebruiken, zoals het downloaden van Torrents via Piratebay, toegang krijgen tot elke streamingdienst ter wereld of het gebruiken van een Snapchat filter die in Nederland niet beschikbaar is. Doordat het lijkt alsof je vanuit een ander land online bent, kun je eenvoudig geografische blokkades omzeilen die bepalen dat je bepaalde content niet kunt ontvangen in een land. 

Op diezelfde manier kun je een VPN ook gebruiken voor (meer) toegang tot andere streamingdiensten, zoals:

Omgekeerd werkt dat ook

Zo kun je een VPN verbinding ook op je vakantieadres gebruiken en kun je Videoland in het buitenland, NLZiet buiten Nederland of de programma’s van de NPO in het buitenland kijken.

Mag dat zomaar, uitzendrechten vermijden om Hulu in Nederland te streamen? 

Het klinkt misschien een beetje eng, dat vermijden van uitzendrechten. Daarom is een geruststelling waarschijnlijk op zijn plaats.

Het gebruiken van een VPN (zoals NordVPN) is bijna overal ter wereld toegestaan, alleen bepaalde landen verbieden het gebruik van een VPN (deels). Dit soort landen staan vaak al bekend om het toepassen van internet censuur en hun strenge politieke beleid. Denk hierbij aan landen zoals: China, Iran, Irak, Rusland en Noord-Korea. Gelukkig voor ons als Nederlanders of Belgen, bevinden zich veel streamingdiensten zich op Amerikaanse of Europese bodem en is het omzeilen van de geografische blokkades een fluitje van een cent.

Omdat wij begrijpen dat het gebruik van een VPN wellicht als grijs gebied kan klinken, vinden wij het belangrijk om toe te lichten dat het dus wettelijk toegestaan is. Door de overheid wordt het gebruik van een VPN zelfs bestempeld als extra veilig internetten en geen overbodige luxe. Een VPN beschermt hoofdzakelijk jouw dataverkeer en identiteitsgegevens en dit wordt in de meeste landen als een belangrijk goed gezien.

Het wordt in veel gevallen zelfs aangeraden! Veel bedrijven werken met een VPN, zodat ze op afstand ook (privacy) gevoelige informatie met hun werkgevers kunnen delen. Het gebruikmaken van de Amerikaanse Netflix en andere streamingsdiensten is daar een voordeel bij.

Toch zijn er wel een aantal dingen waar je extra bij moet opletten als je een film of serie via de Amerikaanse Netflix wilt kijken middels een VPN:

 • Gebruik een VPN niet voor illegale activiteiten. Een VPN-verbinding is geen vrijbrief voor het doen van illegale zaken online.
 • Sommige streamingdiensten werken VPN-gebruik tegen. Een voorbeeld hiervan is dus Hulu, daarom adviseren wij om kritisch te zijn bij het aanschaffen van een VPN-abonnement.
 • Goedkoop is duurkoop bij een VPN. Er zijn tientallen gratis VPN-aanbieders online te vinden, maar deze zijn niet allemaal even betrouwbaar. Voor je het weet liggen alsnog al je internetgegevens open en bloot. Wees dus kritisch en lees de reviews.

Hebben we al benadrukt dat het gebruik van een VPN je internet privacy verhoogt? Tegenwoordig kan elk kind met een laptop via youtube de ’10 basisbeginselen van online hacken’ vinden en met een paar drukken op de klop zit er zo iemand in jouw e-mails te snuffelen. Dus behalve het omzeilen van geografische blokkades is een VPN-service een absolute must voor het beschermen van je online identiteit.

Tot slot: hoe kan ik naar het complete aanbod van Hulu in Nederland kijken? 

Nu je een beetje de basis princiepen van een VPN begrijpt en wij je enthousiast gekregen hebben over de Hulu streamingdienst, vraag je je vast af hoe je een abonnement moet afsluiten.

Doordat Hulu alleen voor de Amerikaanse kijker bedoel is, hebben zij een extra beveiligingsstapje toegevoegd: je hebt een Amerikaanse creditcard nodig. Ships! Gelukkig is er nog een andere mogelijkheid, zij werken namelijk ook met giftcards. Die kan je heel eenvoudig online vinden en die kan je gewoon met Paypal, je (normale)creditcard of via ideal betalen.

Vervolgens kies je via je VPN-abonnement een server in Amerika, zodat je een Amerikaans IP-adres hebt en klaar is kees. Je kan nu eenvoudig de geografische blokkade omzeilen, met je giftcard een Hulu abonnement afsluiten en je kan weer flink wat kijkuren vooruit. Het voordeel van de giftcards is sowieso dat je niet opeens aan een vast bedrag per maand vast zit en ze je creditcard gegevens niet hebben. Win-win situatie als je het ons vraag.

Deel dit artikel
Linkedin

Ook interessant voor jou?

Paramount Plus in Nederland – Je favoriete shows kijken met VPN

Ben jij uitgekeken op het aanbod van de reguliere streamingdiensten en zou je wel eens...

Amazon Prime Video kijken met VPN – Meer content voor jou!

Ben jij uitgekeken op het aanbod van de reguliere streamingdiensten en zou je wel eens...

Disney+ in het buitenland ontvangen kun je regelen via een VPN

Hoe kijk je naar Disney+ vanuit het buitenland?

Ben jij uitgekeken op het aanbod van de reguliere streamingdiensten en zou je wel eens...

hbo kijken met vpn

HBO kijken zonder Ziggo met een VPN

Ben jij uitgekeken op het aanbod van de reguliere streamingdiensten en zou je wel eens...