Gratis voetbal kijken? Droom niet verder, het kan altijd en overal!

Altijd en overal toegang tot voetbal?

Voor de echte voetballiefhebbers die geen wedstrijd willen missen, biedt het internet een wereld van mogelijkheden. Het kijken van voetbalwedstrijden online is nog nooit zo toegankelijk geweest. Of je nu fan bent van de Premier League, de Bundesliga, Serie A, Ligue 1, Eredivisie of de Champions League, er is altijd actie te zien. Maar wat als je in het buitenland bent of jouw favoriete internationale teams wilt volgen zonder hoge abonnementskosten?

Naast deze handige gids over hoe je met een VPN gratis voetbalwedstrijden kunt bekijken, hebben we ook een reeks ondersteunende artikelen voor verschillende voetbalcompetities en -evenementen.

Gratis voetbal kijken klinkt als een droom voor de ware voetbalfanaat die nooit raakt uitgekeken. Die droom komt dichterbij dan je denkt met een VPN. Wat dat precies is en hoe je er gratis mee naar voetbalwedstrijden van over de hele wereld kijkt? Dat lees je hieronder! 

Tip

Kijk gratis naar de EK-finale tussen Spanje en Engeland met Nederlands commentaar op NOS, zelfs vanuit het buitenland! Klik hier voor alle details.

Voor voetbalfans is er niets beter dan live de spannende actie van hun favoriete teams en competities te volgen. Of het nu de Premier League of Bundesliga is. Van Serie A tot Ligue 1, Eredivisie en Champions League is: elke wedstrijd telt. Veel voetbalfans hebben nu eenmaal favoriete teams in elke topcompetitie. Helaas is het vaak lastig om je favoriete buitenlandse teams te volgen. Of, om op je vakantieadres de Eredevisie te ontvangen. Daarom laten we je in dit artikel zien hoe je gratis alle voetbalwedstrijden kunt kijken die je maar wilt met een VPN.

Hoe kijk je gratis voetbal met een VPN?

Een VPN – Virtual Private Network – is vooral bekend als een manier om veilig en met privacy het internet te gebruiken. Je verbindt dan met het VPN, in plaats van rechtstreeks met het internet. De VPN verandert je IP-adres, waardoor je online moeilijker te volgen en herkennen bent.

Klinkt tot zover nog niet als iets waar je als voetbalfan iets aan hebt? Daar komen we nu.

Bij het online gaan heb je namelijk de keuze uit servers in verschillende landen. Afhankelijk van je keuze, past het VPN je IP-adres aan. Daardoor lijkt het alsof je surft vanuit het land waar de server staat. Op die manier kun je gewoon vanaf de bank in Nederland verbinding maken met een Engelse server.

En dat betekent weer dat je dezelfde voetbalwedstrijden gratis kunt kijken als iemand die vanuit Engeland tv kijkt of wedstrijden streamt.

1. Premier League

De Engelse Premier League is wereldwijd een van de meest gevolgde voetbalcompetities. Met een VPN kunt u toegang krijgen tot platforms zoals Sky Sports of BBC iPlayer, die de wedstrijden live uitzenden. In onze uitgebreide handleiding kun je lezen hoe je precies gratis Premier League wedstrijden kunt kijken.

2. Bundesliga

Voor de Duitse Bundesliga kunt u gebruikmaken van diensten zoals ZDF of Sky Deutschland. Met een VPN stelt u eenvoudig uw locatie in op Duitsland en geniet u van de wedstrijden.

Lees meer over het streamen van de Bundesliga.

3. Serie A

Italiaanse voetbalfans kunnen met een VPN RaiPlay of DAZN gebruiken om de Serie A te volgen. Stel uw VPN in op Italië en mis geen enkel moment.

Lees meer over het streamen van Serie A.

4. Ligue 1

De Franse Ligue 1 is te bekijken via platforms zoals Canal+ en beIN Sports. Met een VPN kunt u deze diensten benaderen, zelfs als u niet in Frankrijk bent.

Lees meer over het streamen van Ligue 1.

5. Eredivisie

Voor Nederlandse Eredivisie wedstrijden kunt u gebruikmaken van bijvoorbeeld NPO of ESPN. Een VPN met servers in Nederland biedt u directe toegang. Meer weten? Lees ook ons stappenplan voor gratis online Eredivisie kijken.

6. Europa League en Champions League

Deze Europese competities worden over de hele wereld uitgezonden. Afhankelijk van uw locatie kunt u met een VPN toegang krijgen tot diensten zoals BT Sport, Sky Sports, of Paramount+. We hebben een handig overzicht hoe je overal Champions League wedstrijden kunt streamen.

7. EK 2024

Wil je tijdens je vakantie alle wedstrijden van het Nederlands elftal op het EK 2024 live volgen? Ook vanuit het buitenland zijn alle wedstrijden rechtstreeks te zien op NPO 1, NPO 2 of NPO 3.

Tips voor het kiezen van een VPN om gratis voetbal te kijken

Tot slot zijn hier nog een aantal tips om je op weg te helpen bij het kiezen van de beste VPN voor jouw doeleinden. Een aantal belangrijke criteria om in de gaten te houden zijn bijvoorbeeld:

  1. Snelheid: Kies een VPN met hoge snelheden om buffering en vertragingen te voorkomen.
  2. Serverlocaties: Zorg ervoor dat de VPN servers heeft in de landen waar uw gewenste competities worden uitgezonden.
  3. Gebruiksgemak: Een gebruiksvriendelijke interface is essentieel voor een vlotte ervaring.
  4. Privacy en beveiliging: Ga voor een VPN die uw gegevens beschermt en geen logs bijhoudt.

Keuzehulp

Direct weten welke VPN bij jou past? Wij helpen je om verschillende aanbieders van VPN te vergelijken. Helemaal aan te passen naar smaak…

Met de juiste VPN kunt u genieten van gratis voetbalstreaming van over de hele wereld. Het is een eenvoudige en effectieve oplossing om geografische beperkingen te omzeilen en live toegang te krijgen tot elke gewenste voetbalwedstrijd. Onderzoek, kies de beste VPN voor uw behoeften en u bent klaar om te juichen voor uw favoriete team, waar u ook bent!

Deel dit artikel
Deel via WhatsApp

Ook interessant voor jou?

Servus TV

Servus TV: live sport kijken, altijd en overal

wimbledon kijken

Gratis Wimbledon kijken, waar je ook bent

olympische spelen kijken in het buitenland

Olympische Spelen kijken in het buitenland: de gouden tip

tour de france kijken in het buitenland

Tour de France kijken in het buitenland? Zo geregeld!