• Wij vergelijken de beste VPN's voor jou!
  • Een VPN is een gemakkelijke manier om je online veiligheid en privacy te waarborgen.
  • Een team van specialisten die de beste VPN's testen voor jou!
  • Meer dan 100.000 bezoekers per maand zoeken naar de beste VPN

VPN Vergelijken

Vind de beste VPN's van dit moment!
Begin met vergelijken Filteren

VPN vergelijken: 7 tips + handige vergelijker

Als je zoekt naar een makkelijke manier voor VPN vergelijken, dan ben je bij VPN Deals op het juiste adres. Wij zijn hier namelijk groot in geworden. Door zelf VPN testen te doen, vpn reviews te schrijven en antwoord te geven op inhoudelijke VPN vragen, zijn wij de beste bron voor vpn vergelijken. Althans, als we onze gebruikers moeten geloven. Want, dagelijks vinden onze bezoekers met onze VPN reviews de beste VPN deals. Logisch, daarom hebben we onszelf ook VPN Deals genoemd. Om je op weg te helpen de beste VPN te kiezen, vertellen we waar je op moet letten bij een VPN vergelijking.

VPN vergelijken: beste vpn gratis

Om jou op weg te helpen met waar je nu echt op moet letten bij VPN vergelijken, beginnen we met gratis VPN. Vroeger waren meer VPN gratis, en nog steeds vragen mensen “Welke VPN is echt gratis?” Totaal niet relevant, want een VPN is zo snel als het aantal gebruikers dat erop zit. Zitten heel veel mensen op een gratis VPN? Het antwoord hierop is ‘ja’, want nog steeds willen mensen dit. Is de verbinding daardoor traag en instabiel, of zijn er limieten? Ook daar is het antwoord ‘ja’ op. Zoek je in plaats van gratis naar de goedkoopste VPN? Dan betaal je vaak maar 2 euro per maand, maar heb je wel een snelle verbinding. De VPN aanbieder heeft resources om zijn VPN netwerk op te schalen.

Goedkope VPN vergelijken

Een VPN kost weinig, maar ook bij een goedkope VPN vergelijken moet je op een aantal dingen letten om uiteindelijk wel de beste VPN te kiezen. Snelheid en stabiliteit hebben we genoemd, uiteraard zijn beide een prioriteit. Waar letten wij zelf bij VPN vergelijken nog meer op?

1. VPN met dedicated IPM

Met een VPN krijg je een ander IP adres, namelijk dat van de VPN server waarmee je verbindt voor je het internet op gaat. Dit IP adres kan wisselen, maar kan ook dedicated zijn. Moet je jouw IP adres toegang geven tot kantoorbenodigdheden of applicaties? Dan moet je VPNs vergelijken die dedicated IP adressen aanbieden. Ook is de kans dat Netflix je blokkeert veel kleiner.

2. VPN streaming services

Punt 2 bij tips voor VPN vergelijken, zijn de VPN streaming services. Wij noteren bij onze VPN vergelijker er direct al bij of de VPN Netflix, HBO of AmazonPrime ondersteuning biedt. Bijvoorbeeld met Tunnelbear Netflix kijken? Dat kan niet. Dit is overigens een van de weinige gratis VPN aanbieders, maar je kunt met Tunnelbear geen Netflix bekijken. Begrijp je waarom gratis VPN zoeken vaak niet de beste keus is?

3. VPN Windows, Mac, iOS, Android, Linux

Uiteraard moet de VPN software wel geschikt zijn voor jouw besturingssysteem. De beste VPN deal die niet op je Linux computer kan? Die had je net zo goed direct over kunnen slaan bij de VPN vergelijking maken. Daarom zetten wij van VPN Deal dit direct in het overzicht.

4. VPN verbindingen

Sommige VPN aanbieders bieden een ongelimiteerd aantal verbindingen aan. Aanbieders als Surfshark, Windscribe en GooseVPN bijvoorbeeld laten je met een ongelimiteerd aantal devices verbinden. Sommige andere hebben een maximum aantal van 5, 7 of bijvoorbeeld 10 verbindingen. Als je maar met enkele apparaten VPNs gebruiken wilt, maakt dit niet uit. Maar let er wel op.

5. VPN Amerika, China, Afrika, en waar nog meer?

Gebruik je de VPN voor privacy, veiligheid en anonimiteit, dan maakt het niet zoveel uit waar de server staat. Wil je met een VPN Amerikaanse Netflix kijken? Dan moet er wel een Amerikaanse server zijn. Wil je in China censuur omzeilen? Of juist in het buitenland Ziggo, Videoland of een andere Nederlandse blokkade opheffen? Dan heb je een VPN in Nederland nodig. Sommige VPN aanbieders hebben 95, 60 of 50 landen of dekken slechts de populairste. Is een bepaald land belangrijk voor je? Kijk dan welke landen de VPN aanbieder ondersteunt bij de VPN vergelijken. Lees onze VPN reviews goed. Dan zie je dat bijvoorbeeld Goose VPN niet geschikt is voor Amerikaanse Netflix kijken.

6. VPN Nederlandse helpdesk

Lang niet alle VPN aanbieders hebben een Nederlandse helpdesk. Dat een VPN Nederland ondersteunt, betekent niet dat medewerkers de taal ook spreken of de software in het Nederlands is. De meeste software is echter zo makkelijk, dat iedereen het snapt. Ben jij niet handig met computers? Dan kan bij je VPN vergelijking deze factor wat zwaarder wegen. Je leest in onze VPN reviews ook al hoe gemakkelijk de applicatie is. Wij hebben dit al voor je getest namelijk.

7. Volledig anonieme VPN

VPNs zijn in het leven geroepen voor veiligheid en privacy. Wij schrijven in onze reviews of een VPN aanbieders logs bijhoudt. In een log staat alsnog jouw internet gedrag. Een zero log vpn houdt niets bij. Sommige VPN aanbieders, zoals Surfshark staan je zelfs toe om jouw VPN met Bitcoin te betalen. Er zijn dan ook geen bankgegevens bij de VPN aanbieder bekend. Nog anoniemer dus!

Je VPN afsluiten via VPN Deals

VPN Deals is specialist in VPN vergelijken, reviews en informatie over dit onderwerp. Ons team heeft een passie voor internet en veiligheid. Met deze service willen we mensen laten zien hoe weinig bescherming er momenteel is. Niet vanuit een negatieve kant, maar door te laten zien dat je voor enkele euro’s per maand al veel veiliger bent. Doe de VPN-vergelijking zelf, 99% zeker dat je na het lezen van een review ook om bent.