Peacock streaming kijken

peacock streaming in nederland

Peacock tv is een snel groeiende Amerikaanse streamingdienst met veel populaire shows en series, zoals de Harry Potter series en Downton Abbey. De introductie van Peacock tv begon in Amerika en is ondertussen ook uitgebreid naar een aantal Europese landen.

Helaas kan je op dit moment nog niet gebruik maken van Peacock streaming in Nederland. Tenzij je gebruik maakt van een VPN verbinding. Door een VPN verbinding kan je een geografische blokkade omzeilen, en gebruik maken van deze populaire streamingdienst. In dit artikel gaan wij je uitleggen hoe Peacock streaming in Nederland mogelijk is.

Waarom kan ik geen gebruik maken van Peacock in Nederland?

Wanneer een film of serie gemaakt wordt, dan kunnen streaming diensten hier de rechten voor kopen. Zo kan een streamingdienst rechten kopen om de film of serie te streamen in een bepaald land of werelddeel. Wanneer de rechten eenmaal verkocht zijn, kan het niet door een andere partij gekocht worden.

Hierdoor hebben streaming diensten een soort monopolie op de serie of film, waardoor ze er geld aan kunnen gaan verdienen. Wel kan je als Nederlander verbinden met een server in Amerika, waardoor het voor Peacock lijkt alsof je in Amerika bent. Dit kan je doen aan de hand van een VPN. Hieronder leggen wij je uit welke stappen je hiervoor moet nemen.

peacock kijken in Nederland

Peacock streaming in Nederland

Hierboven gaven wij al aan dat je als Nederlander moet doen alsof je in Amerika bent. Dit doe je door je IP adres aan te passen naar een Amerikaans IP adres. Het aanpassen van een IP adres is overigens volledig legaal, en is dus niet verboden. Als je een streamingdienst opent, dan wil je niet dat de serie of film steeds moet bufferen.

Daarom is het handig om gebruik te maken van een snelle VPN service. Wij hebben het zelf getest met NordVPN, dus wij gebruiken deze VPN provider in dit voorbeeld. Wij zijn van mening dat NordVPN de beste prijs-kwaliteit biedt.

1
NordVPN Meest gekozen
€ 3,17 p/m
  • 3 maanden gratis
  • Inclusief mobiele app
  • Veiligheid en privacy
  • Meerdere apparaten
NordVPN scoort een 9.2
Plus en minpunten NordVPN
Voordelen van NordVPN
Sterke beveiliging: AES 256-codering
Groot servernetwerk: 5.500+ servers
Goede prijs-kwaliteit: betaalbaar
Eenvoudige app-interface
Nadelen van NordVPN
Geen telefonische klantenservice
App is in het engels
Niet de goedkoopste
Geen eigen DNS-servers
Specificaties NordVPN
Aantal apparaten
6
Aantal servers
5.500
Aantal landen
59
Geld terug garantie
30 dagen geld-terug-garantie
IP-adres verbergen
No-log-beleid
Geschikt voor F1
  1. Abonneer je op een goede VPN provider: Je wil namelijk een snelle server hebben, waarbij de stream niet steeds moet laden. Daarnaast wil je niet te veel betalen. Je kan bij NordVPN al terecht voor ongeveer 3 euro per maand. De eerste 30 dagen kan je zelfs je geld terug claimen als je niet tevreden bent.
  2. Download de VPN software: Wanneer je een abonnement hebt bij NordVPN dan moet je de VPN software downloaden. Dit duurt ongeveer een minuut.
  3. Verbinden met een Amerikaanse server: Nu je de software hebt log je in met je inlog gegevens. De software van NordVPN is erg eenvoudig. Als je ingelogd bent zie je een lijst met verschillende vlaggen van landen. Klik op de Amerikaanse vlag en je bent verbonden met een Amerikaanse server.
  4. Ga naar Peacock TV: Je bent nu klaar om gebruik te maken van Peacock TV. Ga naar de website van Peacock TV en ga genieten!

peackock-streaming

Nog een kleine tip van ons: gebruik nooit een gratis vpn. Wij zeggen altijd dat je zelf het product bent wanneer je er niet voor hoeft te betalen. Gratis VPN providers verzamelen je gegevens voor commerciële doeleinden. Daarnaast is de veiligheid lang niet zo goed, en zijn de servers aanzienlijk slomer. Wij waren niet in staat om met een gratis VPN te verbinden met Peacock TV.

Keuzehulp

Wij helpen je om verschillende aanbieders van VPN te vergelijken. Helemaal aan te passen naar smaak…

Dankzij een VPN kun je trouwens nog veel meer kijkvoordeel behalen. Is het je wel eens opgevallen dat je in het buitenland een heel ander aanbod hebt wanneer je inlogt op Netflix? Dankzij een VPN kun je daar gebruik van maken, door vanuit je eigen huis te doen alsof je in het buitenalnd bent. Zo kun je Harry Potter kijken door te verbinden met een server in een land waar de tovenaarsleerling in het aanbod van Netflix zit.

Omgekeerd kun je dit ook gebruiken om in het buitenland Videoland te kijken, door juist vanaf je vakantieadres te verbinden met een Nederlandse server.

Wat kan ik kijken via Peacock streaming Nederland?

Peacock heeft een heel ruim aanbod aan series en films beschikbaar. Hieronder een klein overzicht, zodat jij weet of het de moeite waard is of niet:

Parks and Recreation
Cheersen
The Office
Harry Potter series
Brave New World
Fast & Furious
Bourne
Despicable Me
Madagascar
Kung Fu Panda
Hoe Train Je Een Draak
Shark Tale
Bee Movie
Boss Baby
Trolls
Over The Hedge en Megamind

Conclusie: Kan ik Peacock streamen in Nederland?

Ja, jij kan vanuit Nederland gebruik maken van de Amerikaanse streamingdienst Peacock. Hiervoor ben je echter wel een VPN nodig. Kies hiervoor voor een betrouwbare en snelle VPN provider zoals bijvoorbeeld NordVPN (waar je een 30 dagen niet goed, geld terug garantie hebt).

Ook interessant voor jou?

VPN instellen op router: stap-voor-stap handleiding voor een veilige internetverbinding

Peacock tv is een snel groeiende Amerikaanse streamingdienst met veel populaire shows en series, zoals...

Lees meer

Hoe kijk je naar NLZIET vanuit het buitenland?

Peacock tv is een snel groeiende Amerikaanse streamingdienst met veel populaire shows en series, zoals...

Lees meer

Hoe kijk je naar Disney+ vanuit het buitenland?

Peacock tv is een snel groeiende Amerikaanse streamingdienst met veel populaire shows en series, zoals...

Lees meer