KPN iTV kijken in het buitenland – Ook buiten de EU!

Meteen aan de slag?

Wil je in het buitenland genieten van KPN iTV? Volg deze eenvoudige stappen om toegang te krijgen tot je favoriete Nederlandse televisieprogramma’s, ongeacht waar je je bevindt.

1. Kies een VPN: Kies een betrouwbare VPN die servers biedt in EU-landen, zoals VPN Nederland.
  2. Maak een account aan en installeer de VPN: Registreer je, kies een abonnement, en installeer de VPN op je apparaten.
  3. Verbind met een EU-server: Log in op de VPN en maak verbinding met een server binnen de EU, bij voorkeur in Nederland.
  4. Controleer de verbinding: Check of je een IP-adres in het gekozen land hebt.
  5. Kijk KPN iTV: Bezoek de KPN iTV website of app en start met het kijken van je programma’s.
VPN Nederland
80% korting
Overal toegang tot KPN iTV
Streamen met VPN Nederland

KPN iTV is een interactieve streamingdienst dat in de EU auteursrechten heeft voor een breed aanbod aan content. Als je KPN iTV wilt kijken in het buitenland buiten de EU zul je merken dat veel content geblokkeerd is.

Ben je dus op vakantie of woon je buiten de EU? Dan heb je geen toegang tot vrijwel alle content van KPN iTV. Je hebt echter een handige workaround waardoor je met een VPN alsnog toegang krijgt tot je favoriete programma's, zoals NOS Studio Voetbal en RTL Boulevard. We leggen uit hoe!

Wat is KPN iTV?

KPN iTV, oftewel KPN Interactive TV, is een service van KPN. Je kunt met deze service live televisie kijken en programma’s terugkijken op verschillende apparaten. Deze streamingdienst biedt bijvoorbeeld verschillende Nederlandse sportzenders, maar ook grote evenementen als het Eurovisie Songfestival.

Het is dus een uitstekende allround streamingdienst waar je on-demand je favoriete programma's kunt kijken. Het nadeel is wel dat deze content alleen toegankelijk is binnen de EU, ook al heb je een account.

1
VPN Nederland 80% koring
€ 1,99 Per maand
  • Veilig, snel en stabiel
  • Nederlandse app, team en klantenservice
  • Met 1 account op onbeperkt apparaten
  • Perfect voor streaming
  • 4.5 op basis van 161 reviews
Plus en minpunten VPN Nederland
Voordelen van VPN Nederland
Overal Formule 1 streamen met een VPN
Online registreren met SSL-encryptie
Anoniem met 100% geen-logs-beleid
Gebruik van het grootste serverpark van Nederland
Nadelen van VPN Nederland
Serveraanbod kan beter
Beperkte keuze aan betalingsopties
Verbinding maken kan soms iets langer duren
Weinig instel mogelijkheden
Specificaties VPN Nederland
Aantal apparaten
Onbeperkt
Aantal servers
75
Aantal landen
23
Geld terug garantie
7 dagen geld-terug-garantie
No-log-beleid
Geschikt voor F1
VPN Nederland Reviews
8 VPNDeals.nl
4.5 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"In het oerwoud van VPN-diensten springt er één behoorlijk uit: VPN Nederland, een in Nederland gevestigde VPN-dienst. De mogelijkheden zijn dan misschien niet zo eindeloos als bij de concurrentie, maar heb je dat eigenlijk allemaal wel nodig, of is het juist wel fijn dat er niet zoveel poespas bij komt..."
Lees de volledige review

Waarom kan ik geen content van KPN iTV kijken in het buitenland?

Als je KPN iTV wilt kijken in het buitenland (buiten de EU), zul je merken dat vrijwel alle content geblokkeerd is. Zelfs als je een account hebt. Dit heeft te maken met uitzendrechten.

Zo heeft KPN iTV alleen uitzendrechten gekocht voor hun content binnen de EU. Daarbuiten mag KPN dus geen content streamen. Je zult dus op een andere manier toegang moeten krijgen tot de content van KPN iTV.

Gelukkig is er een makkelijke manieren om KPN iTV te kijken in het buitenland, namelijk met een VPN. Door te verbinden met een land in de EU (bijvoorbeeld Nederland) herkent de streamingdienst je als een gebruiker binnen de EU. Dus ook al ben je in Thailand of Egypte, zul je volledige toegang krijgen tot de content die KPN iTV te bieden heeft! We leggen uit hoe je een VPN in enkele stappen opzet om te beginnen met KPN iTV te kijken in het buitenland.

KPN iTV kijken in het buitenland in 5 stappen

1. Kies een VPN: Kies eerst een geschikte VPN. Je hebt een ruime keuze aan VPN's, aangezien je enkel een server in een EU-land nodig hebt. Maar met VPN Nederland kun je bijvoorbeeld niet misgaan, ook op het gebied van veiligheid en internetsnelheid.
  2. Maak een account aan en installeer de VPN: Nadat je een VPN hebt gekozen, zul je een account moeten aanmaken en een abonnement moeten kiezen. Je hebt vaak de keuze uit een maandelijks, jaarlijks en tweejaarlijks abonnement, waarbij het tweejaarlijkse abonnement het voordeligst is. Kies een abonnement, maak je account aan en installeer de VPN op al je apparaten.
  3. Verbind met een server: Zodra je je account hebt aangemaakt en de app hebt gedownload, kun je direct met een geschikte server verbinden. Kies een land binnen de EU als je KPN iTV wilt kijken in het buitenland. Voor het gemak kan dat dus een Nederlandse server zijn.
  4. Controleer je verbinding: Check of je succesvol bent verbonden met de server in bijvoorbeeld Nederland door je IP-adres te checken.
  5. Kijk je favoriete programma's bij KPN iTV: Als alles in orde is, kun jij je favoriete content van KPN iTV kijken in het buitenland, zelfs buiten de EU!
1
VPN Nederland 80% koring
€ 1,99 Per maand
  • Veilig, snel en stabiel
  • Nederlandse app, team en klantenservice
  • Met 1 account op onbeperkt apparaten
  • Perfect voor streaming
  • 4.5 op basis van 161 reviews
Plus en minpunten VPN Nederland
Voordelen van VPN Nederland
Overal Formule 1 streamen met een VPN
Online registreren met SSL-encryptie
Anoniem met 100% geen-logs-beleid
Gebruik van het grootste serverpark van Nederland
Nadelen van VPN Nederland
Serveraanbod kan beter
Beperkte keuze aan betalingsopties
Verbinding maken kan soms iets langer duren
Weinig instel mogelijkheden
Specificaties VPN Nederland
Aantal apparaten
Onbeperkt
Aantal servers
75
Aantal landen
23
Geld terug garantie
7 dagen geld-terug-garantie
No-log-beleid
Geschikt voor F1
VPN Nederland Reviews
8 VPNDeals.nl
4.5 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"In het oerwoud van VPN-diensten springt er één behoorlijk uit: VPN Nederland, een in Nederland gevestigde VPN-dienst. De mogelijkheden zijn dan misschien niet zo eindeloos als bij de concurrentie, maar heb je dat eigenlijk allemaal wel nodig, of is het juist wel fijn dat er niet zoveel poespas bij komt..."
Lees de volledige review

Veelgestelde vragen

• Wat is KPN iTV?

KPN iTV is een streamingplatform vergelijkbaar met Ziggo GO, waar KPN-klanten live televisie kunnen kijken en oude afleveringen terug kunnen kijken.

• Werkt iTV in het buitenland?

Jazeker, maar wel alleen binnen de Europese Unie. Op papier, althans, want ook buiten de EU kun je iTV kijken, als je daar een VPN-verbinding voor gebruikt.

• Hoe werkt een VPN?

Een VPN stuurt je verkeer over ene extra server, zodat het lijkt alsof het verkeer daar vandaan komt. Zo kun je websites een beetje voor de gek houden, en kun je iTV ook stream als je buiten de EU bent.

Beste Scandinavische series op Netflix: Top 10

spaanse series

Dit zijn de 10 beste Spaanse series op Netflix

Alle programma's overal terugkijken?
Alle programma's overal terugkijken?
Kijk KPN iTV met VPN Nederland!