VPN Deals

Samen gaan we voor een veiliger internet.
800+ uur gestreamd via vpn’s
800+ uur gestreamd
Meer dan 60 verschillende vpn’s getest
60+ VPN's getest
De nummer 1 in VPN-vergelijken
De nummer 1 in VPN-vergelijken

Over VPNdeals.nl

Op VPNdeals.nl vind en vergelijk je alle VPN providers op één plek. Wij zijn een team van online security specialisten en hebben als missie om Nederlanders te helpen hun online veiligheid te beschermen.

In de jungle van VPN aanbieders is het kiezen van de juiste een hele klus. Zeker als je nog niet bekend bent met het concept van virtuele privénetwerken. Daarom zetten wij ons dagelijks in om jou te voorzien van up-to-date informatie over de beste deals.

Wij proberen jouw zoektocht zo makkelijk mogelijk te maken. We houden trends in de gaten, schrijven blogs en analyses en maken vergelijkingen tussen de beste VPN providers.

Deze VPN providers beoordelen wij op snelheid, betrouwbaarheid, gebruiksgemak en natuurlijk prijs. Abonneer jij je via onze website op een van de aanbieders? Dan krijgen wij daar een kleine commissie voor. Jou kost het niets extra.

Gegevens

  • VPNdeals.nl
  • Mail: Info@vpndeals.nl

Wie zijn wij

Onze website helpt je veilig en privé online te zijn. We delen makkelijk te volgen tips over VPN’s, hoe je online privacy beschermt en je digitale veiligheid verhoogt. Ons team test ook beveiligingsapps zoals wachtwoordbeheerders en virusscanners om je de beste adviezen te geven. Alles wat je nodig hebt voor een veiliger internetgebruik, simpel uitgelegd.