Gratis online Eredivisie kijken zonder ESPN? Streamen je zo!

Eredivisie kijken zonder vpn

Het kijken naar Eredivisie wedstrijden kan soms een uitdaging zijn, vooral als bepaalde regionale beperkingen het streamen in de weg staan. Wil je vooral graag online Eredivisie wedstrijden kijken van je favoriete club, zonder daar direct een duur abonnement op ESPN voor af te hoeven sluiten? Of heb je juist de behoefte om ook buitenlandse clubs te volgen en wil je dus niet afhankelijk zijn van het regionale aanbod? Dan zijn de tips hieronder voor jou!

Eredivisie kijken zonder vpn

Eredivisie kijken zonder ESPN, of buitenlandse competities gratis online ontvangen? Het kan!

Soms wil je gewoon één club volgen, of een buitenlandse competitie. Dan is het nogal een investering daarvoor een duur abonnement af te sluiten waarmee je ook alles ontvangt waar je niet op zit te wachten. Je kijkt het niet, maar je betaalt er wel voor. Dat moet toch beter kunnen?

Voor voetballiefhebbers die deze frustratie ervaren, is er gelukkig een oplossing. Hier is een eenvoudige gids om zelf te kunnen kiezen van welke club of competitie je wilt genieten. Met de juiste VPN provider kun je namelijk meer ontvangen dan je misschien denkt.

Eredivisie livestreams gratis online kijken in 3 stappen

Eigenlijk weten nog heel weinig mensen dat het helemaal niet moeilijk is om de Eredivisie in realtime te bekijken zonder last te hebben van netwerkbeperkingen of bufferproblemen. Alles wat je hiervoor nodig hebt, is een zogenaamde VPN provider, die je in staat stelt om op andere netwerken in te loggen. Daarmee open je als het ware alle mogelijkheden van Eredivisie via internet kijken voor jezelf.

Hoe simpel dat is, zie je hieronder.

gratis online eredivisie kijken is niet moeilijk

Stap 1: Kies een VPN service

Een betrouwbare oplossing is het gebruik van een VPN zoals CyberGhost. De provider zorgt voor een veilige en snelle streamingervaring. Daarnaast stelt het gebruik van een VPN je in staat om zogenaamde geografische blokkades te omzeilen. In feite komt het erop neer dat je via de VPN doet alsof je vanuit een ander land surft, waardoor je toegang krijgt tot het aanbod in dat land.

Dit is bijvoorbeeld een veelgebruikte manier om F1 te kijken zonder ViaPlay.

Het is eigenlijk heel simpel: elk land heeft zijn eigen contracten en uitzendrechten voor sport. In Nederland liggen de rechten voor Eredivisie wedstrijden bij ESPN, in het buitenand zijn die rechten anders geregeld. Door met een juist netwerk te verbinden kun je dit voor de gek houden en profiteren van de uitzendrechten van het buitenland.

Stap 2: Verbinding maken met een VPN-server

De volgende stap is dat je via de VPN provider verbindt met een server in het Verenigd Koninkrijk. Dat geeft je namelijk toegang tot het gebruik van de streamingdienst Mola, waarop alle Eredivisie-wedstrijden gratis te bekijken zijn. Doordat je met een Engelse server verbindt, is het voor Mola net alsof jij surft binnen het Verenigd Koninkrijk en wordt je dus behandeld als een internetter vanuit die omgeving.

Stap 3: Start het streamen van de Eredivisie

Zodra de verbinding met de VPN-server is gelegd, kunnen gebruikers zich aanmelden bij Mola met hun Google-, Facebook- of Apple-account en beginnen met het bekijken van hun favoriete wedstrijden.

Wat is MolaTV?

Gelegen in het VK, biedt Mola toegang tot alle Eredivisie-wedstrijden. Voor extra gemak zijn er ook mobiele apps beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Voor degenen buiten het VK biedt een VPN zoals CyberGhost een handige oplossing. Door simpelweg het IP-adres te wijzigen alsof men zich in het VK bevindt, kan men blijven genieten van de wedstrijden op Mola.

Voordelen van CyberGhost VPN:

Naast het hebben van snelle servers in het VK en wereldwijd, verzekert CyberGhost VPN dat gebruikers niet te maken krijgen met bufferen of video’s van slechte kwaliteit. Het ondersteunt streaming op meerdere apparaten, van telefoons en laptops tot Smart TV’s. Bovendien kunnen geavanceerde gebruikers CyberGhost VPN op hun router configureren om al hun wifi-apparaten te beschermen.

Hoewel we CyberGhost aanbevelen, is ExpressVPN een andere mogelijkheid die je eveneens kunt gebruiken voor hetzelfde doel.

Waar je de Eredivisie 2023-24 wereldwijd kunt kijken

Het volgen van de Eredivisie, een van de spannendste voetbalcompetities, is nu toegankelijker dan ooit, ongeacht waar je bent in de wereld. Hier is een beknopte gids voor waar en hoe je de wedstrijden kunt streamen in verschillende regio’s:

Duitsland: DAZN

 • Wedstrijden: Alle wedstrijden zijn beschikbaar.
 • Hoe te kijken: Stream live Eredivisie-wedstrijden rechtstreeks op DAZN. Als je een wedstrijd hebt gemist, biedt DAZN ook volledige wedstrijdherhalingen.
 • Toegang: Schrijf je in voor het Unlimited-pakket voor onbeperkte toegang. Zorg wel voor een lokaal factuuradres en kies uit diverse betalingsopties zoals creditcard, betaalpas, PayPal, Google Pay of Klarna.

VS: ESPN+

 • Gratis proefperiode: Geniet van een 2-weekse gratis proefperiode.
 • Wedstrijden: Krijg toegang tot elke wedstrijd.
 • Hoe te kijken: ESPN is de exclusieve zender voor Eredivisie-wedstrijden in de VS. Stream ze in HD kwaliteit op ESPN+.
 • Toegang: Voor volledige toegang tot livestreams en herhalingen, betaal met een Amerikaanse creditcard, debetkaart, of PayPal. Hulu-abonnees kunnen ook overwegen om ESPN+ toe te voegen als een add-on.

Scandinavië: Viaplay

 • Gratis proefperiode: Probeer het 2 weken gratis uit.
 • Wedstrijden: Stream alle spannende Eredivisie-wedstrijden.
 • Hoe te kijken: In Scandinavische landen zoals Denemarken, Noorwegen, Zweden en IJsland kunnen voetballiefhebbers de Eredivisie volgen via Viaplay.
 • Toegang: Gebruik je lokaal uitgegeven creditcard of debetkaart voor betaling. Nieuw bij Viaplay? Meld je aan en maak gebruik van de gratis proefperiode om de Eredivisie te ervaren zonder extra kosten.

Met deze opties in handen kunnen voetbalfans over de hele wereld nu gemakkelijk afstemmen op hun favoriete Eredivisie-wedstrijden en elke schitterende goal en spannende actie beleven.

Ook interessant voor jou?

alles over waar de grand prix van las vegas wordt uitgezoden

Waar wordt de Grand Prix van Las Vegas uitgezonden? [gratis alternatief]

Het kijken naar Eredivisie wedstrijden kan soms een uitdaging zijn, vooral als bepaalde regionale beperkingen...

Lees meer
zo bekijk je de prachtige abu dhabi grand prix gratis

F1 Abu Dhabi gratis kijken in Nederland? De ultieme gids

Het kijken naar Eredivisie wedstrijden kan soms een uitdaging zijn, vooral als bepaalde regionale beperkingen...

Lees meer
kijk de grand prix van de vs gratis

Een kijkersgids voor de GrandPrix in de VS. Gratis online kijken, starttijden en meer!

Het kijken naar Eredivisie wedstrijden kan soms een uitdaging zijn, vooral als bepaalde regionale beperkingen...

Lees meer