Buitenlandse televisie kijken? GRATIS TV zenders ontvangen met een VPN

buitenlandse zenders

Een VPN gebruiken om te kunnen kijken naar Internationale zenders zoals bijvoorbeeld BBC? Ja, dat kan. Door gebruik te maken van een goede Virtual Private Network verbinding, kun je vanuit Nederland genieten van nog meer televisieaanbod. Bijvoorbeeld als je graag naar series of programma’s kijkt die alleen beschikbaar zijn voor een specifiek land. Met een VPN heb je namelijk geen last van geografische blokkades, censuur of uitzendrechten. Normaal gesproken is jouw IP-adres gekoppeld aan je huidige locatie. Is dat Nederland, dan kun je geen series of documentaires volgen op BBC.

Dat geldt natuurlijk ook het gebruik van streamingdiensten zoals bijvoorbeeld Netflix. In Nederland kun je niet naar het aanbod films en series kijken die worden aangeboden op de Amerikaanse Netflix. Als je gebruik maakt van een VPN kan dat wel. Je maakt dan namelijk gebruik van het IP-adres van de server. Wil je bijvoorbeeld kijken naar Internationale zenders zoals BBC? Dan selecteer je eenvoudig een server die zich in Engeland bevindt. Als je een VPN gebruikt, welke Internationale zenders kun je dan nog meer ontvangen? En kun je met een VPN-verbinding ook Nederlandse zenders ontvangen in het buitenland?

gratis buitenlandse tv zenders ontvangen is niet moeilijk met een vpn

Waarom je in Nederland niet naar Internationale zenders kunt kijken

Sommige buitenlandse of Internationale televisiezenders kun je niet in Nederland bekijken. Dat kan alles te maken hebben met uitzendrechten, maar ook met censuur of geografische beperkingen. Censuur kan opgelegd bijvoorbeeld door de overheid zijn opgelegd. Als je in Nederland bijvoorbeeld wilt genieten van een serie op BBC, dan krijg je een melding. In de meeste gevallen lees je dat de gevraagde dienst niet beschikbaar is voor jou. Met een VPN-verbinding kun je deze geografische blokkades of censuur omzeilen. Maar hoe?

Welke Internationale TV zenders kun je ontvangen met een VPN-verbinding?

Het Nederlandse televisie aanbod is ruim, maar voldoet soms gewoon niet aan jouw wensen. Bijvoorbeeld omdat je fan bent van Engelse series of graag een documentaire wilt volgen die alleen wordt uitgezonden op BBC. Maar, er zijn natuurlijk nog veel meer buitenlandse televisiezenders waar je van kunt genieten als je gebruik maakt van een VPN-verbinding. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar zenders in Europa, maar ook daarbuiten.

Natuurlijk vanaf jouw eigen locatie in Nederland. Het buitenlandse zenderaanbod met een VPN is ongelooflijk groot. Zo kun je niet alleen kijken naar Engelse programma’s, maar je geniet ook van Internationale zenders uit bijvoorbeeld Canada, Amerika of Noorwegen.

Keuzehulp

Ben je overtuigd en wil je jouw perfecte VPN vinden? Wij helpen je om verschillende aanbieders van VPN te vergelijken. Helemaal aan te passen naar smaak…

Enkele zeer interessante zenders die je met een VPN kunt ontvangen zijn:

 • Netflix: Netflix is van origine een Amerikaanse bedrijf. Hoewel we ook in Nederland kunnen genieten van deze streamingdienst, is het aanbod verschillend. Door gebruik te maken van een VPN kun je ook genieten van Amerikaanse Netflix films en series.
 • BBC: deze Engelse zender kun je in Nederland niet ontvangen. Mits je via jouw IP-adres laat weten dat je woonachtig bent in Engeland. Dat kan door het tot stand brengen van een VPN-verbinding via een server die zich in Engeland bevindt.
 • Amazon Prime: deze streamingdienst is onderdeel van Amazon. Wil je films en programma’s kunnen bekijken via dit platform? Ook dan maak je gebruik van een VPN-verbinding.

Natuurlijk zijn er nog veel meer Internationale zenders die je vanuit Nederland kunt bekijken. Voorbeelden daarvan zijn televisiezenders uit Zwitserland, Finland, Denemarken en Duitsland. Het enige wat je nodig hebt is een VPN-provider met servers over de hele wereld. Of in ieder geval in het land met de door jou gewenste televisiezenders.

buitenlandse zenders ontvangen met een vpn

VPN gebruiken voor buitenlandse zenders: de voordelen

Als je gebruik maakt van een VPN voor Internationale zenders, dan maak je gebruik van het IP-adres van de server die je kiest. Jouw eigen locatie blijft dus geheim. Zo kun je ook terwijl je in Nederland op de bank zit, genieten van buitenlandse televisieprogramma’s die normaal gesproken geblokkeerd zouden worden. Hetzij door programma rechten of omdat de overheid deze censuur heeft opgelegd. Maar, een VPN-verbinding voor het volgen van buitenlandse series of sportwedstrijden heeft nog meer voordelen. Dit zijn de belangrijkste:

 • Veilig en anoniem online: naast het bekijken van buitenlandse zenders in Nederland, zorgt een VPN-verbinding er ook voor dat je veilig én anoniem kunt surfen. Jouw locatiegegevens zijn namelijk niet zichtbaar voor derden. Daarnaast kan niemand zien welke websites je bezoekt en laat je geen digitale sporen achter. Het opbouwen van een digitaal dossier is op deze manier niet mogelijk. Je wordt dus tijden het kijken van jouw favoriete serie niet lastig gevallen met gepersonaliseerde campagnes of advertenties. Ook het versturen van data doe je veilig en discreet.
 • Alle devices: als je kiest voor een goede provider, zoals NordVPN, dan kun je jouw account gebruiken op elk mobiel apparaat. Dat kan een desktop zijn, maar natuurlijk ook jouw laptop, tablet of smartphone. Het enige wat je hoeft te doen is inloggen op jouw persoonlijke VPN-account. Handig als je bijvoorbeeld via jouw smartphone wilt kijken naar een sportprogramma op BBC of een serie wilt volgen die alleen op de Amerikaanse Netflix wordt uitgezonden.
 • In buitenland en Nederland: een VPN-verbinding kun je natuurlijk ook gebruiken voor het ontvangen van Nederlandse zenders. Bijvoorbeeld als je op vakantie bent in het buitenland. Want ook in dat geval kun je te maken krijgen met blokkeringen en censuur. Ben je in Amerika op vakantie en wil je genieten van een RTL4 programma? Dan maak je met jouw VPN eenvoudig verbinding met een Nederlandse server. Zo werkt dat andersom natuurlijk ook.

Internationale zenders bekijken: VPN installeren doe je zo

Er is niets zo ontspannen dan het kijken van een leuke serie of film. Misschien in het weekend, na een lange werkdag of samen met vrienden of vriendinnen. Heb je het Nederlandse aanbod van films en series onderhand wel gezien? En zou je heel graag naar buitenlandse zenders willen kijken zoals bijvoorbeeld de BBC? Het installeren van VPN-software is heel eenvoudig. Binnen 5 minuten kun je genieten van een enorm aanbod.

Weet je niet precies hoe je dat aan moet pakken maar wil je wel gebruik maken van Internationale zenders met een VPN? Volg dan simpelweg de onderstaande 5 stappen:

  1. Ga op zoek naar een betrouwbare VPN-provider. Deze kun je online vinden, maar wel hebben ook een goede suggestie voor je. NordVPN is de meest betrouwbare aanbieder van uitgebreide VPN-diensten. Ook als je tv in het buitenland wilt kijken.
  2. Selecteer het abonnement dat tegemoet komt aan jouw behoefte en wensen. Je kunt kiezen voor een particulier of een zakelijk VPN-abonnement.
  3. Installeer de VPN-software die je ontvangt van de provider. Deze kun je jouw desktop installeren, maar natuurlijk ook op de laptop of tablet.
  4. Creëer nu een account aan de hand van een gebruikersnaam en een veilig wachtwoord. Daarna kun je direct inloggen op jouw account.
  5. Kies nu een server waarmee je graag verbinding wilt maken. Als je bijvoorbeeld naar programma’s wilt kijken die worden uitgezonden op de BBC, dan kies je voor een server die zich in Engeland bevindt. Liever binge watchen op een buitenlandse Netflix met Harry Potter? Kies dan een server in een land met dat aanbod de lijst van jouw VPN-provider.

Keuzehulp

Wij helpen je om verschillende aanbieders van VPN te vergelijken. Helemaal aan te passen naar smaak…

Ook Nederlandse zenders in het buitenland ontvangen

Als je kiest voor de diensten van NordVPN, dan kun je niet alleen Internationale zenders in Nederland bekijken, maar ook Nederlandse zenders ontvangen in het buitenland. Bijvoorbeeld als je op vakantie bent of voor zaken in het buitenland verblijft. Ook daar kun je namelijk te maken krijgen met blokkades door censuur of overheidsbeslissingen. Met een VPN-verbinding ondervind je daar geen hinder van. Je kunt dus ook in het buitenland kijken naar Nederlandse nieuwszenders, actualiteiten programma’s of entertainment:

 • Ben je op vakantie naar het buitenland? Dan kun je jouw VPN-verbinding gebruiken voor het bekijken van Nederlandse televisieprogramma’s. Bijvoorbeeld via jouw smartphone, tablet of laptop.
 • Ben je in Nederland maar wil je kunnen genieten van Internationale zenders zoals BBC? Daarvoor hoef je alleen maar een server uit de lijst te selecteren. Zo kijk je onbeperkt naar jouw favoriete Engelse serie of sportwedstrijd.
 • Met een goede VPN-verbinding ben je niet langer afhankelijk van jouw locatie. Door gebruik te maken van IP-adres van de server, bevindt jij je vandaag in Amerika en ben je vanavond misschien wel in Denemarken of Zwitserland.

Als je kiest voor een verbinding van NordVPN, dan ben je altijd zeker van de beste kwaliteit. Je maakt gebruik van servers over de hele wereld, geniet van snel én veilig internet en hoeft je geen zorgen meer te maken over geografische blokkades.

Met een VPN bekijk je de leukste internationale zenders

Wie houdt er nu niet van binge watchen? Liever up to date blijven van het laatste nieuws uit het buitenland of wil je geen minuut missen van jouw favoriete voetbal- of tenniswedstrijd? Met een VPN-verbinding kun je genieten van de beste Internationale zenders. Of dat nu in Finland, Zweden, de Verenigde Staten of Dubai is. Jij bepaald wat je wilt zien. Door gebruik te maken van een VPN, ben je niet langer afhankelijk van de locatie van jouw IP-adres. Deze neem je namelijk over van de server die je selecteert. Met een goede en betrouwbare VPN-verbinding kun je niet alleen Internationale zenders bekijken. Ook kun je vanuit het buitenland blijven genieten van het Nederlandse televisieaanbod. Bijvoorbeeld via jouw desktop, maar ook via de smartphone, tablet of laptop.

Ook Nederlandse zenders in het buitenland ontvangen

Als je kiest voor de diensten van NordVPN, dan kun je niet alleen Internationale zenders in Nederland bekijken, maar ook Nederlandse zenders ontvangen in het buitenland. Bijvoorbeeld als je op vakantie bent of voor zaken in het buitenland verblijft. Ook daar kun je namelijk te maken krijgen met blokkades door censuur of overheidsbeslissingen. Met een VPN-verbinding ondervind je daar geen hinder van. Je kunt dus ook in het buitenland kijken naar Nederlandse nieuwszenders, actualiteiten programma’s of entertainment:

 • Ben je op vakantie naar het buitenland? Dan kun je jouw VPN-verbinding gebruiken voor het bekijken van Nederlandse televisieprogramma’s. Bijvoorbeeld via jouw smartphone, tablet of laptop.
 • Ben je in Nederland maar wil je kunnen genieten van Internationale zenders zoals BBC? Daarvoor hoef je alleen maar een server uit de lijst te selecteren. Zo kijk je onbeperkt naar jouw favoriete Engelse serie of sportwedstrijd.
 • Met een goede VPN-verbinding ben je niet langer afhankelijk van jouw locatie. Door gebruik te maken van IP-adres van de server, bevindt jij je vandaag in Amerika en ben je vanavond misschien wel in Denemarken of Zwitserland.

Als je kiest voor een verbinding van NordVPN, dan ben je altijd zeker van de beste kwaliteit. Je maakt gebruik van servers over de hele wereld, geniet van snel én veilig internet en hoeft je geen zorgen meer te maken over geografische blokades.

1
NordVPN Meest gekozen
€ 3,17 p/m
 • 3 maanden gratis
 • Inclusief mobiele app
 • Veiligheid en privacy
 • Meerdere apparaten
NordVPN scoort een 9.2
Plus en minpunten NordVPN
Voordelen van NordVPN
Sterke beveiliging: AES 256-codering
Groot servernetwerk: 5.500+ servers
Goede prijs-kwaliteit: betaalbaar
Eenvoudige app-interface
Nadelen van NordVPN
Geen telefonische klantenservice
App is in het engels
Niet de goedkoopste
Geen eigen DNS-servers
Specificaties NordVPN
Aantal apparaten
6
Aantal servers
5.500
Aantal landen
59
Geld terug garantie
30 dagen geld-terug-garantie
IP-adres verbergen
No-log-beleid
Geschikt voor F1

Met een VPN bekijk je de leukste programma’s ter wereld

Wie houdt er nu niet van binge watchen? Liever up to date blijven van het laatste nieuws uit het buitenland of wil je geen minuut missen van jouw favoriete voetbal- of tenniswedstrijd? Met een VPN-verbinding kun je genieten van de beste Internationale zenders. Of dat nu in Finland, Zweden, de Verenigde Staten of Dubai is. Jij bepaald wat je wilt zien. Door gebruik te maken van een VPN, ben je niet langer afhankelijk van de locatie van jouw IP-adres. Deze neem je namelijk over van de server die je selecteert. Met een goede en betrouwbare VPN-verbinding kun je niet alleen Internationale zenders bekijken. Ook kun je vanuit het buitenland blijven genieten van het Nederlandse televisieaanbod. Bijvoorbeeld via jouw desktop, maar ook via de smartphone, tablet of laptop.

Ook interessant voor jou?

Vakantie boeken met VPN. Vliegtickets en hotels (veel) goedkoper!

Een VPN gebruiken om te kunnen kijken naar Internationale zenders zoals bijvoorbeeld BBC? Ja, dat...

Lees meer
vpn facebook

Facebook werkt niet in het buitenland? Wél met een goede VPN

Een VPN gebruiken om te kunnen kijken naar Internationale zenders zoals bijvoorbeeld BBC? Ja, dat...

Lees meer
geo blocks vpn

Geografische blokkade uitgelegd. Geoblocking omzeilen met een VPN

Een VPN gebruiken om te kunnen kijken naar Internationale zenders zoals bijvoorbeeld BBC? Ja, dat...

Lees meer