De NOS kijken in het buitenland doe je zo

NOS streamen met VPN in het kort

Het streamen van de NOS in het buitenland met een VPN is een effectieve manier om toegang te krijgen tot Nederlandse content, ongeacht waar je je bevindt. Door het volgen van het onderstaande stappenplan kun je gemakkelijk geografische beperkingen omzeilen.

• Kies een goede VPN-dienst (Wij raden VPN Nederland aan).
  • Download en installeer de VPN-software op je apparaat (computer, tablet of smartphone).
  • Open de VPN-app.
  • Verbind met een Nederlandse VPN-server.
  • Je zou nu toegang moeten hebben tot alle NOS content alsof je in Nederland bent.
VPN Nederland
80% korting
Altijd en overal toegang tot NOS!
Stream NOS met VPN Nederland

De NOS kijken vanuit het buitenland? Voor Nederlanders die tijdelijk of permanent in het buitenland verblijven, kan het toegang krijgen tot lokale nieuwsuitzendingen, sportevenementen en culturele programma's een manier zijn om verbonden te blijven met thuis.

De NOS biedt een breed aanbod aan dergelijke inhoud, maar het is niet altijd mogelijk om die video's en livestreams vanuit het buitenland te bekijken.

Dat komt doordat er een geografische blokkade op die content zit. Normaal gesproken moet je namelijk in Nederland zijn om de video's en streams van de NOS te kunnen zien. Maar er is een oplossing.

Een VPN biedt uitkomst door die beperkingen te omzeilen, waardoor je waar dan ook ter wereld Nederlandse televisie kunt kijken. We leggen uit hoe je al binnen enkele minuten een VPN hebt opgezet om de NOS te streamen in het buitenland. En dat is niet het enige voordeel van een VPN.

1
NordVPN Meest populaire keuze
€ 3,39 Per maand
  • 59% korting
  • Inclusief mobiele app
  • Veilig & Supersnel
  • Meerdere apparaten
  • 4 op basis van 34183 reviews
Plus en minpunten NordVPN
Voordelen van NordVPN
Sterke beveiliging: AES 256-codering
Groot servernetwerk: 5.500+ servers
Goede prijs-kwaliteit: betaalbaar
Eenvoudige app-interface
Nadelen van NordVPN
Geen telefonische klantenservice
App is in het engels
Niet de goedkoopste
Geen eigen DNS-servers
Specificaties NordVPN
Aantal apparaten
10
Aantal servers
6300
Aantal landen
111
Geld terug garantie
30 dagen geld-terug-garantie
IP-adres verbergen
No-log-beleid
Geschikt voor F1
NordVPN Reviews
9.2 VPNDeals.nl
4.0 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"Dat NordVPN vaak terugkomt in lijstjes met de beste VPN’s is geen toeval. Nord biedt een robuuste VPN-dienst met veel extra features en functies. Welke dat zijn, en waarom je de tool goed kunt overwegen als je op zoek bent naar meer privacy online? Dat lees je in deze NordVPN..."
Lees de volledige review

NOS kijken met een VPN in 5 stappen

1. Selecteer een betrouwbare VPN: Kies een VPN met snelle servers in Nederland. Bijvoorbeeld VPN Nederland.
  2. Installeer de VPN software: Nadat je je hebt aangemeld, kun je de software downloaden en installeren op het apparaat waarmee je wilt streamen.
  3. Verbind met een Nederlandse server: Open de VPN en kies een server in Nederland. Dit zorgt ervoor dat je internetaanbieder denkt dat je in Nederland bent, waardoor je toegang krijgt tot geografisch beperkte content als je aan het internetten bent in het buitenland.
  4. Ga naar de NOS website of app: Open je webbrowser of de NOS app en log in met je accountgegevens, of maak een nieuw account aan indien nodig.
  5. Start met streamen: Je zou nu toegang moeten hebben tot alle NOS content alsof je in Nederland bent. Geniet van je favoriete nieuwsprogramma's, sportevenementen en meer!

NOS kijken vanuit het buitenland met een volledige Nederlandse VPN!

1
NordVPN Meest populaire keuze
€ 3,39 Per maand
  • 59% korting
  • Inclusief mobiele app
  • Veilig & Supersnel
  • Meerdere apparaten
  • 4 op basis van 34183 reviews
Plus en minpunten NordVPN
Voordelen van NordVPN
Sterke beveiliging: AES 256-codering
Groot servernetwerk: 5.500+ servers
Goede prijs-kwaliteit: betaalbaar
Eenvoudige app-interface
Nadelen van NordVPN
Geen telefonische klantenservice
App is in het engels
Niet de goedkoopste
Geen eigen DNS-servers
Specificaties NordVPN
Aantal apparaten
10
Aantal servers
6300
Aantal landen
111
Geld terug garantie
30 dagen geld-terug-garantie
IP-adres verbergen
No-log-beleid
Geschikt voor F1
NordVPN Reviews
9.2 VPNDeals.nl
4.0 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"Dat NordVPN vaak terugkomt in lijstjes met de beste VPN’s is geen toeval. Nord biedt een robuuste VPN-dienst met veel extra features en functies. Welke dat zijn, en waarom je de tool goed kunt overwegen als je op zoek bent naar meer privacy online? Dat lees je in deze NordVPN..."
Lees de volledige review

Waarom heb ik een VPN nodig om de NOS te streamen?

De NOS implementeert geografische beperkingen op hun content om te voldoen aan licentieovereenkomsten. Dit betekent dat je buiten Nederland geblokkeerd wordt van het streamen van hun programma's. Een VPN verandert je IP-adres naar een Nederlands IP-adres, waardoor deze geografische blokkades worden omzeild en je toegang krijgt tot de NOS en andere Nederlandse tv alsof je fysiek in Nederland bent.

Welke andere voordelen heeft een VPN?

Naast het omzeilen van geografische beperkingen, biedt een VPN ook:

• Beveiliging: Een VPN versleutelt je internetverbinding, wat beschermt tegen hackers en nieuwsgierige blikken, vooral op openbare wifi-netwerken.
  • Privacy: Door je IP-adres te veranderen, helpt een VPN je online privacy te beschermen.
  • Toegang tot wereldwijde content: Niet alleen Nederlandse content, maar ook websites en diensten uit andere landen worden toegankelijk met een VPN. Zo is het zelfs mogelijk om gratis voetbal te kijken!
1
NordVPN Meest populaire keuze
€ 3,39 Per maand
  • 59% korting
  • Inclusief mobiele app
  • Veilig & Supersnel
  • Meerdere apparaten
  • 4 op basis van 34183 reviews
Plus en minpunten NordVPN
Voordelen van NordVPN
Sterke beveiliging: AES 256-codering
Groot servernetwerk: 5.500+ servers
Goede prijs-kwaliteit: betaalbaar
Eenvoudige app-interface
Nadelen van NordVPN
Geen telefonische klantenservice
App is in het engels
Niet de goedkoopste
Geen eigen DNS-servers
Specificaties NordVPN
Aantal apparaten
10
Aantal servers
6300
Aantal landen
111
Geld terug garantie
30 dagen geld-terug-garantie
IP-adres verbergen
No-log-beleid
Geschikt voor F1
NordVPN Reviews
9.2 VPNDeals.nl
4.0 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"Dat NordVPN vaak terugkomt in lijstjes met de beste VPN’s is geen toeval. Nord biedt een robuuste VPN-dienst met veel extra features en functies. Welke dat zijn, en waarom je de tool goed kunt overwegen als je op zoek bent naar meer privacy online? Dat lees je in deze NordVPN..."
Lees de volledige review

Is het gebruik van een VPN veilig in andere landen?

Het gebruik van een VPN is in de meeste landen legaal, maar het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de lokale wetgeving. Sommige landen hebben namelijk beperkingen op het gebruik van VPN's, zoals Turkije. Kies voor een VPN-aanbieder met een sterke reputatie op het gebied van privacy en beveiliging om risico's te minimaliseren.

Keuzehulp

Weet je niet welke VPN geschikt is voor jou? Check onze selectie van beste VPN's en vergelijk zelf!

Veelgestelde vragen

• Waarom kan ik de NOS niet kijken in het buitenland?

Dat heeft te maken met geografische restricties. Streams en video's van de NOS zijn in principe alleen in Nederland te bekijken. Dat heeft puur te maken met uitzendrechten.

• Hoe helpt een VPN?

Met een VPN kun je doen alsof je je op een andere plek op de wereld bevindt. Voor de NOS lijkt het alsof je gewoon in Nederland zit, terwijl je in werkelijkheid ergens anders bent.

• Is een VPN legaal?

Ja, een VPN is in verreweg de meeste landen volledig legaal. Ook met het streamen van de NOS is helemaal niets mis.

Ook interessant voor jou?

formule 1 kijken vanaf je mobiel zonder viaplay

Gratis Formule 1 kijken met VPN – Altijd live de F1 volgen

Ligue 1 live volgen met behulp van een VPN (2024)

NOS kijken vanuit het buitenland? Zo gebeurd met een VPN
Meteen (online) kijken met NordVPN