Ziggo GO in het buitenland kijken? Makkelijker dan je denkt!

ziggo go in het buitenland kijken op al je devices zoals deze vrouw? Wij laten je zien hoe je dat voor elkaar
Binnen 4 stappen toegang tot Ziggo GO buiten de EU

Ziggo GO biedt je de mogelijkheid om overal Ziggo-content te bekijken, maar is alleen beschikbaar binnen de EU. Wil je toch Ziggo GO gebruiken buiten de EU? Dan is een VPN de oplossing. Check het stappenplan om direct te beginnen!

Hoe gebruik je een VPN voor Ziggo GO?

1. Kies een snelle VPN: Zoek een VPN aanbieder die goed scoort op snelheid en gebruiksvriendelijkheid. VPN Nederland staat bijvoorbeeld bekend als razendsnelle VPN.
  2. Download de VPN: Na het kiezen van een VPN, download je de app op al je apparaten. Dit is vaak al binnen enkele minuten geregeld via de homepage van de VPN provider.
  3. Verbind met een server Open de app en verbind met een server in de EU, bijvoorbeeld Nederland.
  4. Start met Ziggo GO kijken in het buitenland: Met de VPN verbinding actief, log je in op je Ziggo GO account en kijk je je favoriete series en programma’s – ook buiten de EU!
VPN Nederland
80% korting
Altijd en overal Ziggo GO
Kijk Ziggo met VPN Nederland

Voor velen van ons is Ziggo GO dé manier geworden om live tv, films en series te streamen, waar we ook zijn. Maar wat als je Ziggo GO in het buitenland wil kijken en geconfronteerd wordt met geografische blokkades? Gelukkig is dat niet het geval als je Ziggo GO in Spanje of een ander EU-land wil kijken, maar buiten de EU zul je merken dat je geen toegang hebt tot Ziggo GO content.

Door via een VPN te streamen kun je dat probleem echter omzeilen. Zo kun je ook Ziggo TV kijken in Engeland, Amerika, Thailand of Egypte.

In deze landen kijk je Ziggo GO – ook in het buitenland

Let erop dat je niet in alle landen in Europa Ziggo GO kunt kijken in het buitenland. Hieronder vind je een handig overzicht met de landen waarin dat echter zonder problemen mogelijk is – ook als je op vakantie bent.

Nederland Duitsland Frankrijk België
Griekenland Denemarken Spanje Hongarije
Estland Finland Ierland IJsland
Italië Kroatië Letland Liechtenstein
Litouwen Luxemburg Malta Noorwegen
Oostenrijk Polen Portugal Cyprus (Griekse deel)
Roemenië Slovenië Slowakije Spanje
Tsjechië Zweden Bulgarije Mayotte
Guadeloupe Frans-Guyana Réunion Saint-Martin
Madeira De Azoren Canarische Eilanden Martinique

De uitdaging van Ziggo GO in het buitenland kijken (buiten de EU)

Wanneer je Ziggo GO in het buitenland (buiten de EU) probeert te gebruiken, kom je waarschijnlijk een foutmelding tegen. Deze melding informeert je dat de content die je probeert te bekijken, niet beschikbaar is buiten de EU. Dat heeft ermee te maken dat streamingdiensten – zoals Ziggo GO – gebonden zijn aan licentieovereenkomsten. Die overeenkomsten bepalen dat ze sommige content wel, en andere niet in bepaalde landen mogen laten zien.

1
VPN Nederland 80% koring
€ 1,99 Per maand
  • Veilig, snel en stabiel
  • Nederlandse app, team en klantenservice
  • Met 1 account op onbeperkt apparaten
  • Perfect voor streaming
  • 4.5 op basis van 161 reviews
Plus en minpunten VPN Nederland
Voordelen van VPN Nederland
Overal Formule 1 streamen met een VPN
Online registreren met SSL-encryptie
Anoniem met 100% geen-logs-beleid
Gebruik van het grootste serverpark van Nederland
Nadelen van VPN Nederland
Serveraanbod kan beter
Beperkte keuze aan betalingsopties
Verbinding maken kan soms iets langer duren
Weinig instel mogelijkheden
Specificaties VPN Nederland
Aantal apparaten
Onbeperkt
Aantal servers
75
Aantal landen
23
Geld terug garantie
7 dagen geld-terug-garantie
No-log-beleid
Geschikt voor F1
VPN Nederland Reviews
8 VPNDeals.nl
4.5 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"In het oerwoud van VPN-diensten springt er één behoorlijk uit: VPN Nederland, een in Nederland gevestigde VPN-dienst. De mogelijkheden zijn dan misschien niet zo eindeloos als bij de concurrentie, maar heb je dat eigenlijk allemaal wel nodig, of is het juist wel fijn dat er niet zoveel poespas bij komt..."
Lees de volledige review

Voor Ziggo GO betekent dit dat je in Nederland en de EU wel bepaalde content kunt bekijken, maar in bijvoorbeeld Engeland niet. Simpelweg omdat Ziggo buiten de EU de rechten niet heeft om bepaalde content uit te zenden.

Is het je wel eens opgevallen dat de Amerikaanse Netflix een heel ander aanbod heeft dan wanneer je vanuit je eigen woonkamer inlogt? Zelfde principe: Netflix heeft in Amerika andere rechten en licenties dan in Nederland. En dus krijg je daar een heel andere mix van content voorgeschoteld.

Veel streamingdiensten werken met deze techniek, geoblocking genaamd. Op basis van je IP-adres wordt bepaald van waar ter wereld jij verbinding maakt met het internet. Dat heeft dan weer gevolgen voor welke content je wel en niet mag zien.

Omgekeerd zorgt geoblocking er dus ook voor dat je Ziggo Go niet in elk land kunt ontvangen. Dus, hoe kun je deze geografische beperkingen omzeilen? We gaan je laten zien hoe je dat heel eenvoudig voor elkaar krijgt met gebruik van een VPN.

Een VPN als poort naar Ziggo GO

Een VPN, of Virtual Private Network, is vooral bekend als een manier om veiliger en meer privé te internetten. Vooral dat laatste is interessant voor wie ook op zijn vakantieadres buiten de EU van Ziggo GO wil kunnen genieten. Een VPN beschermt je privacy namelijk door je IP adres te veranderen.

Zoals je hebt gelezen, is het nu juist het IP adres dat ervoor zorgt dat je toegang tot Ziggo GO vanuit het buitenland wordt geblokkeerd. Daarom is een VPN een goede manier om die blokkade te omzeilen.

De kern van het gebruik van een VPN is dat je verbinding maakt met een server op een locatie naar keuze. Hierdoor krijg je een IP-adres van die specifieke locatie. Als je bijvoorbeeld verbinding maakt met een server in Nederland terwijl je in Engeland bent, zal het lijken alsof je vanuit Nederland surft.

Voor zover streamingdiensten weten, internet je uit Nederland. Dat is namelijk waar de server staat waarlangs jouw verbinding loopt. En dat is dus waar je IP adres vandaan komt. En dat betekent dat Ziggo GO je aanbod zal tonen alsof je vanuit Nederland surft.

Overtuigd? Dit zijn onze favoriete VPN's

Ben je direct al overtuigd en wil je met een VPN aan de slag? Dan raden wij je aan om te starten bij een van deze VPN's!

Veelgestelde vragen

• Is Ziggo GO ook in het buitenland beschikbaar?

Ja, Ziggo GO kun je gewoon kijken vanuit het buitenland, maar dat beperkt zich wel tot alleen landen binnen de EU en enkele overzeese gebieden.

• Hoe helpt een VPN?

Met een VPN kun je doen alsof je ergens anders bent. Zo stream je vanaf je vakantie-adres gewoon Nederlandse tv, omdat het lijkt alsof je vauit Europa kijkt.

• Waarom ken ik Ziggo GO soms niet kijken in het buitenland?

Dat is een rechtenkwestie. In principe kun je alleen binnen de EU kijken naar Nederlandse tv via Ziggo GO. Met een VPN los je dat probleem echter makkelijk op.

B&B Vol Liefde kijken in het buitenland? Dat kan!

wimbledon kijken

Gratis Wimbledon kijken, waar je ook bent

KPN iTV kijken in het buitenland – Ook buiten de EU!

Ziggo GO vanuit het buitenland kijken?
Kijk direct met VPN Nederland