Grand Prix Zandvoort gratis kijken in het buitenland in 5 stappen
  1. Neem een abonnement op een VPN-dienst. Voor de GP Zandvoort raden we VPN Nederland aan, een volledig Nederlandse VPN-dienst.
  2. Download de software van VPN Nederland op je telefoon, tablet of laptop.
  3. Log in met je accountgegevens.
  4. Verbind met een server in Nederland. VPN Nederland heeft meerdere servers in Nederland waaruit je kunt kiezen.
  5. Pak de stream erbij en geniet van de enige echte Grand Prix van Zandvoort, waar je ook bent.
VPN Nederland
F1 streamen
Kijk de Grand Prix Zandvoort
Stream nu!

Op 25 augustus 2024 is het zover, dan staat de Grand Prix van Zandvoort weer op de Formule 1 kalender. De laatste drie jaar was Zandvoort het domein van Max Verstappen, maar dit jaar liggen de kaarten anders. Of Max voor de vierde keer op rij kan zegevieren in Zandvoort, kun je ook dit jaar gratis zien: de NOS zendt de hele race live uit op het open net. Zo kijk je de GP Zandvoort 2024 gratis, zowel in Nederland als in het buitenland.

Grand Prix Zandvoort feiten

• Wanneer? Zondag 25 augustus 2024 om 15:00 uur.
  • Waar? Het circuit van Zandvoort.
  • Waar te zien? Op Viaplay, maar ook via de NOS (tv en online).

Meer lezen over hoe je de F1 in het buitenland kunt kijken? Dat kan hier.

Grand Prix Zandvoort live bij de NOS

De rechten voor de Formule 1 liggen ook dit seizoen bij Viaplay. Er is één uitzondering: de Nederlandse GP in Zandvoort. De NOS heeft ook voor dit jaar een deal gesloten met de rechthebbenden, en mag bij wijze van uitzondering de GP Nederland op het open kanaal uitzenden.

1
VPN Nederland 80% koring
€ 1,99 Per maand
  • Veilig, snel en stabiel
  • Nederlandse app, team en klantenservice
  • Met 1 account op onbeperkt apparaten
  • Perfect voor streaming
  • 4.5 op basis van 184 reviews
Plus en minpunten VPN Nederland
Voordelen van VPN Nederland
Overal Formule 1 streamen met een VPN
Online registreren met SSL-encryptie
Anoniem met 100% geen-logs-beleid
Gebruik van het grootste serverpark van Nederland
Nadelen van VPN Nederland
Serveraanbod kan beter
Beperkte keuze aan betalingsopties
Verbinding maken kan soms iets langer duren
Weinig instel mogelijkheden
Specificaties VPN Nederland
Aantal apparaten
Onbeperkt
Aantal servers
75
Aantal landen
23
Geld terug garantie
7 dagen geld-terug-garantie
No-log-beleid
Geschikt voor F1
VPN Nederland Reviews
8 VPNDeals.nl
4.5 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"In het oerwoud van VPN-diensten springt er één behoorlijk uit: VPN Nederland, een in Nederland gevestigde VPN-dienst. De mogelijkheden zijn dan misschien niet zo eindeloos als bij de concurrentie, maar heb je dat eigenlijk allemaal wel nodig, of is het juist wel fijn dat er niet zoveel poespas bij komt..."
Lees de volledige review

Dat betekent dat je vanuit Nederland gratis op televisie de Formule 1 kunt volgen. De trainingen en kwalificaties worden niet live uitgezonden, maar de race op zondag dus wel.

Grand Prix Zandvoort kijken vanuit het buitenland

Dat is fijn voor als je in Nederland zit, maar wat als je nog op vakantie bent of om een andere reden in het buitenland vertoeft?

Grote tv-aanbieders als Ziggo GO en KPN TV, waarmee je natuurlijk gewoon de NPO-zenders kunt ontvangen, zijn ook gewoon te gebruiken in het buitenland, mits je in de Europese Unie bent. De stream op de website van de NOS is alleen te bekijken vanuit Nederland. Tenminste, op papier. Er is gelukkig een simpele, geheel legale omweg waarmee je de GP van Zandvoort toch vanuit het buitenland kunt bekijken.

Ook via andere tv-diensten, zoals Canal+, kun je de NPO natuurlijk gewoon ontvangen. Het voordeel van een dienst als Canal+ is dat je niet aan een duur pakket vastzit, zoals bij tv-providers wel het geval kan zijn – vaak moet je bijvoorbeeld ook internet en telefonie afnemen, ook als je daar al een ander abonnement voor hebt.

Ook krijg je met Canal+ toegang tot een extra pakket aan zenders die normaal gesproken achter een betaalmuur zitten. Zo krijg je bij het standaardabonnement op Canal+ toegang tot de vier zenders van ESPN, waar tal van interessante sportevenementen worden uitgezonden, en krijg je toegang tot een groot aanbod aan films en series.

Canal+ kun je bovendien een week lang gratis uitproberen!

Kijk de GP Zandvoort gratis met Canal+

GP Zandvoort kijken met een VPN

Dat kan met een VPN. Een VPN is een programma waarmee je al je internetverkeer via een externe server laat verlopen. Die server kan overal staan, in Nederland of in het buitenland. Als je met zo’n VPN-server verbonden bent, lijkt het voor de website die je bezoekt alsof je in het land bent waar de server staat.

1
VPN Nederland 80% koring
€ 1,99 Per maand
  • Veilig, snel en stabiel
  • Nederlandse app, team en klantenservice
  • Met 1 account op onbeperkt apparaten
  • Perfect voor streaming
  • 4.5 op basis van 184 reviews
Plus en minpunten VPN Nederland
Voordelen van VPN Nederland
Overal Formule 1 streamen met een VPN
Online registreren met SSL-encryptie
Anoniem met 100% geen-logs-beleid
Gebruik van het grootste serverpark van Nederland
Nadelen van VPN Nederland
Serveraanbod kan beter
Beperkte keuze aan betalingsopties
Verbinding maken kan soms iets langer duren
Weinig instel mogelijkheden
Specificaties VPN Nederland
Aantal apparaten
Onbeperkt
Aantal servers
75
Aantal landen
23
Geld terug garantie
7 dagen geld-terug-garantie
No-log-beleid
Geschikt voor F1
VPN Nederland Reviews
8 VPNDeals.nl
4.5 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"In het oerwoud van VPN-diensten springt er één behoorlijk uit: VPN Nederland, een in Nederland gevestigde VPN-dienst. De mogelijkheden zijn dan misschien niet zo eindeloos als bij de concurrentie, maar heb je dat eigenlijk allemaal wel nodig, of is het juist wel fijn dat er niet zoveel poespas bij komt..."
Lees de volledige review

Je kunt dus in het buitenland verbinden met een Nederlandse server, waardoor het voor je tv-aanbieder of de website van de NOS lijkt alsof je in Nederland bent, terwijl je in werkelijkheid nog lekker op vakantie bent.

Stappenplan Grand Prix Zandvoort kijken met een VPN

Hoe je dat precies doet, hebben we in een handig stappenplan gezet. Met deze vijf stappen ben je in een paar minuten verbonden met een server naar keuze, overal ter wereld.

1. Neem een abonnement op een VPN-dienst. Voor de GP Zandvoort raden we VPN Nederland aan, een volledig Nederlandse VPN-dienst.
  2. Download de software van VPN Nederland op je telefoon, tablet of laptop.
  3. Log in met je accountgegevens.
  4. Verbind met een server in Nederland. VPN Nederland heeft meerdere servers in Nederland waaruit je kunt kiezen.
  5. Pak de stream erbij en geniet van de enige echte Grand Prix van Zandvoort, waar je ook bent.
1
VPN Nederland 80% koring
€ 1,99 Per maand
  • Veilig, snel en stabiel
  • Nederlandse app, team en klantenservice
  • Met 1 account op onbeperkt apparaten
  • Perfect voor streaming
  • 4.5 op basis van 184 reviews
Plus en minpunten VPN Nederland
Voordelen van VPN Nederland
Overal Formule 1 streamen met een VPN
Online registreren met SSL-encryptie
Anoniem met 100% geen-logs-beleid
Gebruik van het grootste serverpark van Nederland
Nadelen van VPN Nederland
Serveraanbod kan beter
Beperkte keuze aan betalingsopties
Verbinding maken kan soms iets langer duren
Weinig instel mogelijkheden
Specificaties VPN Nederland
Aantal apparaten
Onbeperkt
Aantal servers
75
Aantal landen
23
Geld terug garantie
7 dagen geld-terug-garantie
No-log-beleid
Geschikt voor F1
VPN Nederland Reviews
8 VPNDeals.nl
4.5 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"In het oerwoud van VPN-diensten springt er één behoorlijk uit: VPN Nederland, een in Nederland gevestigde VPN-dienst. De mogelijkheden zijn dan misschien niet zo eindeloos als bij de concurrentie, maar heb je dat eigenlijk allemaal wel nodig, of is het juist wel fijn dat er niet zoveel poespas bij komt..."
Lees de volledige review

Welke dienst voor welke plek?

Om het allemaal nog wat simpeler te maken, zetten we het nog even kort voor je op een rijtje.

Vanuit Nederland

Vanuit Nederland kun je elke dienst gebruiken die je wil, zonder problemen. Via je televisie-abonnement kun je de NPO erbij pakken om de race live te kijken, of je kunt de website van de NOS bezoeken en de livestream aanzetten.

Vanuit de EU

Vanuit de EU kun je nog steeds gewoon online televisie kijken. Binnen de Europese Unie stream je de race dus ook gewoon via je online tv-provider. Heb je die niet, of wil je liever via de website van de NOS kijken? Dan kun je een VPN gebruiken.

Buiten de EU

Buiten de EU heb je sowieso een VPN nodig, omdat alle bekende tv-diensten alleen binnen de EU werken. Met een VPN kun je van buiten de EU echter gewoon de Grand Prix kijken, zowel via je tv-provider als via de website van de NOS.

Bekijk en vergelijk alle VPN's

Conclusie

De Formule 1 Grand Prix van Zandvoort kijken is dit jaar hartstikke makkelijk. De race zelf is volledig te zien op de open zenders van de NPO en via een stream op NOS.nl, beide ook nog eens met Nederlands commentaar. Voor de kwalificatie en trainingen moet je helaas nog wel bij andere zenders zijn. Maar ook dat is geen probleem, want via Viaplay kun je het gehele GP-weekend tot op de voet volgen. Zit je in het buitenland, buiten de EU? Dan kan het net zo goed, maar dan heb je wel een goede VPN-dienst als VPN Nederland nodig om de Nederlandse streams te kunnen zien.

Veelgestelde vragen

• Wanneer is de Grand Prix Zandvoort 2024?

De Grand Prix Zandvoort wordt gehouden op zondag 25 augustus 2024. De start van de race is om 15:00 uur.

• Kan ik de Grand Prix Zandvoort gratis kijken?

Ja, bij wijze van uitzondering zendt de NOS de GP uit op het open net, zowel op televisie als op NOS.nl.

• Wat is de beste VPN voor F1 kijken?

Voor het kijken van de Grand Prix van Zandvoort raden we VPN Nederland aan, een volledig Nederlandse VPN-dienst.

Ook interessant voor jou?

nations league

Nations League 2024/25: zo kijk je alle wedstrijden overal

boer zoekt vrouw kijken

Boer Zoekt Vrouw kijken, overal en altijd