Overal online Europa League kijken

Ben je in het buitenland en wil je graag Europa League-wedstrijden met Nederlands commentaar volgen? Een VPN biedt de perfecte oplossing.

Met deze vier simpele stappen kun je binnen vijf minuten overal ter wereld live naar de Europa League kijken:

1. Sluit een VPN-abonnement af bij een betrouwbare aanbieder, zoals NordVPN.
  2. Installeer de NordVPN-app op je apparaat en start de applicatie.
  3. Verbind met een VPN-server in Nederland.
  4. Kijk de Europa League live via Ziggo Sport.
NordVPN
Stream nu!
Altijd en overal Europa League
Stream met NordVPN

De sportzomer is bijna voorbij, dus het is hoog tijd om onze blik weer lekker op het voetbal te richten. Natuurlijk is de Eredivisie van start gegaan, maar ook de grote Europese competities staan op het punt van beginnen. Waar kun je de Europa League kijken in 2024/25, vanuit Nederland én vanuit het buitenland? Dat lees je hier.

Wat is de UEFA Europa League?

De UEFA Europa League is het tweede Europese voetbaltoernooi, na de Champions League. Voorheen stond het toernooi ook wel bekend als de UEFA Cup. Voorheen werd het toernooi via poules gespeeld, maar vanaf seizoen 2024/25 wordt dezelfde nieuwe opzet als de Champions League gebruikt: één enkele poule met 36 clubs, die 8 wedstrijden tegen andere clubs uit de poule spelen. Daarna wordt een ranglijst opgemaakt, en worden clubs na de winterstop aan elkaar gekoppeld voor de knock-outfase.

Feiten:

• Loting: 30 augustus 2024
  • Eerste wedstrijden League-fase: 25 en 26 september 2024
  • Finale: 21 mei 2025 in Bilbao, Spanje
  • Nederlandse clubs: AZ (geplaatst), Ajax (play-offs Europa League), FC Twente (bij verlies play-offs Champions League)

Waar kun je de Europa League kijken in Nederland?

De rechten van alle Europese voetbaltoernooien, dus ook de Europa League, liggen vanaf seizoen 2024/25 een aantal jaar bij Ziggo. Dat betekent dat Ziggo-abonnees in elk geval de belangrijkste wedstrijden én de wedstrijden van Nederlandse clubs live op het open kanaal Ziggo Sport kunnen bekijken. Andere wedstrijden worden getoond op andere sportkanalen van Ziggo, waarvoor je een extra abonnement nodig hebt.

Gratis Europa League kijken bij Ziggo?

Betekent dat dat je een duur Ziggo-abonnement nodig hebt? Niet per se. Ziggo heeft namelijk ook een gratis abonnement in het leven geroepen. Met dat abonnement kun je gratis Ziggo Sport bekijken, en geniet je dus van belangrijke wedstrijden, en van de wedstrijden van Nederlandse clubs in de Europa League.

Echte voetbalfans kunnen ook kiezen voor een betaald abonnement op Ziggo Sport Totaal. Daarmee kun je veel meer Europa League wedstrijden bekijken, ook wedstrijden die niet op het open kanaal worden uitgezonden.

Europa League kijken vanuit het buitenland

Zit je in het buitenland? Dan kan het wat lastiger zijn om de Europa League goed te volgen. Zowel Ziggo GO voor abonnees als het gratis abonnement op Ziggo Sport kun je overal in de EU gewoon gebruiken, zonder problemen.

Buiten de EU is dat een ander verhaal. De mediarechten voor televisie gelden alleen binnen de Europese Unie. Maar niet getreurd: met een VPN kun je alsnog de Europa League kijken, waar ter wereld je ook bent.

1
NordVPN Meest populaire keuze
€ 3,09 Per maand
  • 73% korting + 3 maanden extra
  • Inclusief mobiele app
  • Veilig & Supersnel
  • Meerdere apparaten
  • 4 op basis van 34787 reviews
Plus en minpunten NordVPN
Voordelen van NordVPN
Sterke beveiliging: AES 256-codering
Groot servernetwerk: 5.500+ servers
Goede prijs-kwaliteit: betaalbaar
Eenvoudige app-interface
Nadelen van NordVPN
Geen telefonische klantenservice
App is in het engels
Niet de goedkoopste
Geen eigen DNS-servers
Specificaties NordVPN
Aantal apparaten
10
Aantal servers
6300
Aantal landen
111
Geld terug garantie
30 dagen geld-terug-garantie
IP-adres verbergen
No-log-beleid
Geschikt voor F1
NordVPN Reviews
9.2 VPNDeals.nl
4.0 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"Dat NordVPN vaak terugkomt in lijstjes met de beste VPN’s is geen toeval. Nord biedt een robuuste VPN-dienst met veel extra features en functies. Welke dat zijn, en waarom je de tool goed kunt overwegen als je op zoek bent naar meer privacy online? Dat lees je in deze NordVPN..."
Lees de volledige review

Europa League kijken met een VPN

Een VPN is een programma of app waarmee je je locatiegegevens kunt aanpassen. Dat houdt in dat de website die je bezoekt niet meer weet waar je bent: ze kijken alleen naar de gegevens die door de VPN worden doorgestuurd.

Zit je bijvoorbeeld in de Verenigde Staten, en verbind je via een VPN met een Nederlandse server? Dan lijkt het voor de bezochte website alsof je gewoon in Nederland bent. Op die manier kun je de geoblokkade die op de streams zit makkelijk omzeilen.

Dat trucje werkt ook voor Ziggo Sport en geen zorgen: het is 100% legaal.

Andere toernooien

Ook de andere Europese voetbaltoernooien zijn te kijken via Ziggo Sport:

Beste VPN voor Europa League kijken

Bij VPN Deals hebben we alle populaire VPN’s uitgebreid getest, en we kunnen wel zeggen dat NordVPN de beste VPN is voor het kijken van de Europa League. Met NordVPN heb je de keuze uit duizenden razendsnelle servers in meer dan honderd landen, dus waar je ook bent, je vindt altijd een goede server voor de Europa League.

NordVPN heeft nog enkele andere grote voordelen. Er zijn apps voor elk denkbaar apparaat, dus je kunt ook gewoon via je smartphone, tablet of zelfs je televisie de Europa League kijken. Daarnaast krijg je enkele handige extra’s, zoals een trackerblocker en een advertentieblocker.

1
NordVPN Meest populaire keuze
€ 3,09 Per maand
  • 73% korting + 3 maanden extra
  • Inclusief mobiele app
  • Veilig & Supersnel
  • Meerdere apparaten
  • 4 op basis van 34787 reviews
Plus en minpunten NordVPN
Voordelen van NordVPN
Sterke beveiliging: AES 256-codering
Groot servernetwerk: 5.500+ servers
Goede prijs-kwaliteit: betaalbaar
Eenvoudige app-interface
Nadelen van NordVPN
Geen telefonische klantenservice
App is in het engels
Niet de goedkoopste
Geen eigen DNS-servers
Specificaties NordVPN
Aantal apparaten
10
Aantal servers
6300
Aantal landen
111
Geld terug garantie
30 dagen geld-terug-garantie
IP-adres verbergen
No-log-beleid
Geschikt voor F1
NordVPN Reviews
9.2 VPNDeals.nl
4.0 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"Dat NordVPN vaak terugkomt in lijstjes met de beste VPN’s is geen toeval. Nord biedt een robuuste VPN-dienst met veel extra features en functies. Welke dat zijn, en waarom je de tool goed kunt overwegen als je op zoek bent naar meer privacy online? Dat lees je in deze NordVPN..."
Lees de volledige review

Conclusie

Waar je ook bent, en welke tv-dienst je ook gebruikt, het is dus altijd mogelijk om de Europa League te kijken. Met een gratis abonnement op Ziggo Sport kun je alle topwedstrijden in de Europa League kijken, inclusief alle wedstrijden van Nederlandse clubs. En met een VPN doe je dat overal ter wereld, zelfs als de streams eigenlijk geblokkeerd zijn.

Veelgestelde vragen

• Waar kan je Europa League kijken?

De rechten voor de Europa League, net als de Champions League en de Conference League, liggen vanaf seizoen 2024/25 exclusief bij Ziggo.

• Waarom NordVPN?

NordVPN is een van de beste VPN-diensten die er zijn, door de vele, snelle servers, de extra functies en de relatief lage prijs.

Deel dit artikel
Deel via WhatsApp

Ook interessant voor jou?

nations league

Nations League 2024/25: zo kijk je alle wedstrijden overal

Gratis de Klassieker kijken
PRO SHOTS / Kay Int Veen

Gratis de Klassieker Feyenoord – Ajax kijken, ook vanuit het buitenland

Conference League kijken in Nederland en in het buitenland

live darts kijken

Live darts kijken op tv en internet