Gratis Formule 1 kijken bij SBS 9

gratis formule 1 kijken

De tijd van gratis Formule 1 kijken op het open net leek allang voorbij, maar niets is minder waar. Dit seizoen kun je namelijk meerdere trainingen, kwalificaties en wedstrijden kijken op SBS 9, dat wordt omgedoopt tot Viaplay TV. Ook andere sporten zoals darts en voetbal uit de Bundesliga en Premier League zijn er binnenkort te zien.

De uitzendrechten van de Formule 1 liggen al even bij Viaplay, dat alle trainingen en races achter een betaalmuur had gehangen. Er waren nog wel manieren om Formule 1 te kijken zonder Viaplay, maar voor in elk geval een deel van de races van dit jaar is dat niet meer nodig. Viaplay gaat namelijk samenwerken met Talpa, eigenaar van SBS 9.

Gratis Formule 1 kijken

En dat begint komend weekend al, als in Japan de vierde Grand Prix van het jaar gehouden wordt. De tweede vrije training, de kwalificatie én de race zijn te zien op SBS 9. Je kunt de Formule 1 dus gewoon kijken op het open kanaal op je televisie.

Vergelijk en kom erachter welke VPN het beste bij jouw situatie past!

En dat is nog niet alles. Ook dartswedstrijden uit de PDC die Viaplay betaald aanbood, zijn de komende tijd gewoon op SBS 9 te zien. Dat geldt ook voor bepaalde voetbalwedstrijden uit de Duitse Bundesliga en de Engelse Premier League. SBS 9 krijgt zelfs een nieuwe naam om de samenwerking kracht bij te zetten: Viaplay TV.

Andere sporten

Het is nog niet bekend welke Formule 1 races dit seizoen allemaal gratis te bekijken zijn op SBS 9. Ook bij het darts en het voetbal is nog niet duidelijk welke wedstrijden en toernooien allemaal worden uitgezonden, maar je kunt in elk geval een selecte verwachten. De volledige programmering wordt op een later moment bekendgemaakt.

Mochten er bepaalde races niet worden uitgezonden, dan zijn er andere manieren om (legaal) Formule 1 te kijken. Dat doe je door een VPN te gebruiken en de race op een buitenlandse open zender te bekijken. In dit artikel lees je precies hoe je dat doet.

Hetzelfde kun je doen voor wedstrijden uit de Bundesliga en Premier League. Ook die wedstrijden kun je via een VPN bij buitenlandse aanbieders bekijken.

Deel dit artikel
Linkedin

Ook interessant voor jou?

max en formule 1 kijken zonder viaplay kan met een vpn

Gratis de Formule 1 Grand Prix van China kijken? Zo doe je dat

De tijd van gratis Formule 1 kijken op het open net leek allang voorbij, maar...

ek voetbal kijken

Overal EK voetbal kijken, zo doe je dat

De tijd van gratis Formule 1 kijken op het open net leek allang voorbij, maar...

Sprintrace F1 kijken met VPN – De beste Formule 1 sprintrace streams

De tijd van gratis Formule 1 kijken op het open net leek allang voorbij, maar...

formule 1 kijken vanaf je mobiel zonder viaplay

Gratis Formule 1 kijken met VPN – Altijd live de F1 volgen

De tijd van gratis Formule 1 kijken op het open net leek allang voorbij, maar...

Toe aan een VPN? Bekijk alle opties!
Toe aan een VPN? Bekijk alle opties!
Vergelijk VPN's