Champions League kijken met een VPN

VPN voor sport

Wil je alle finales van de Champions League kijken maar heb je geen betaalt Ziggo abonnement? Dan hebben we goed nieuws. Zowel de kwartfinales als de halve én hele finale van dit voetbaltoernooi kun je online én veilig bekijken met een VPN. Waar jij je op dat moment ook bevindt. Thuis op de bank, in het buitenland of tijdens jouw vakantie. Je hoeft dus niets te missen van jouw favoriete voetbal en sportwedstrijden. Ook niet als je in een land bent waar de wedstrijden omwille van censuur niet bekeken kunnen worden.

Daarnaast gebruik je een VPN ook als je online voetbalwedstrijden wilt kijken op een veilige manier. Zeker ook als jij je in Nederland bevindt. Met een Virtual Private Network blijft jouw identiteit namelijk geheim. Ook worden privacygevoelige gegevens versleuteld verzonden. Dus waar ter wereld jij ook bent, de UEFA Champions League wedstrijden kijk je online met een VPN.

Voetbal en Champions League kijken in binnen en buitenland

Of je nu in Nederland bent of tijdelijk in het buitenland verblijft. Natuurlijk wil je jouw favoriete voetbalclubs op de voet volgen. Een VPN-verbinding biedt in beide gevallen voordelen. In Nederland kijk je alle finales van de UEFA Champions League online door te kiezen voor een betrouwbare aanbieder. Bijvoorbeeld NordVPN. Je kijkt niet alleen anoniem en veilig online, maar laat ook geen privacygevoelige data achter. Bijvoorbeeld als je wilt inloggen bij een online streamingdienst om de kwartfinale of de finale live te kunnen volgen. Misschien omdat je geen Ziggo klant bent en liever live kijkt in plaats van naar een herhaling.

Ook in het buitenland kun je genieten van de mooiste voetbalwedstrijden uit dit toernooi. Bijvoorbeeld FC Porto tegen Chelsea FC of FC Bayern München tegen Paris Saint-Germain op 6 en 7 april. In het buitenland heb je vaak te maken met geografische blokkades. Dat wil zeggen dat je de wedstrijden niet live of zelfs helemaal niet online kunt kijken. Dat komt omdat jouw locatie wordt bepaald aan de hand van je IP-adres. Door gebruik te maken van een goede VPN-verbinding kun je dat voorkomen. Je bepaalt namelijk zelf met welke server je verbinding maakt. Bijvoorbeeld met een server in een land waar de wedstrijden wél live worden uitgezonden. Zo krijg je direct toegang tot de juiste streamingdienst.

Waarom een VPN voor sport en voetbalwedstrijden?

Kiezen voor een Virtual Private Network voor het live bekijken van sportwedstrijden of toernooien uit de Champions League doe je om een aantal redenen. In de eerste plaats omdat je geen geld wilt uitgeven aan een duur Ziggo lidmaatschap. Je kiest overigens ook voor een VPN als je wel klant bent, maar je tijdens de finales in het buitenland begeeft. je kunt dan namelijk te maken krijgen met geografische blokkades. Een zender of kanaal is in dit land niet te bereiken. Een dergelijke veilige verbinding is ook van toepassing als je de UEFA Champions League wedstrijden wilt bekijken met deskundig commentaar in een door jou gewenste taal. Je selecteert dan eenvoudig een server in het bijpassende land. Nog een goede reden om te kiezen voor een VPN is omdat je op je huidige locatie geen beschikking hebt over een televisie. Je kunt de sportwedstrijden dan live streamen via tablet of telefoon. Als laatste kies je ook voor een goede provider als je in een land bent waar je te maken hebt met censuur. Bijvoorbeeld opgelegd door de overheid. Met een VPN kun je dat omzeilen.

Toegang tot aanbod van andere sportzenders met een VPN

Als je gebruik maakt van een VPN-verbinding, kun je ook het aanbod van andere sportzenders bekijken. Bijvoorbeeld onderweg via jouw smartphone, of vakantie via je tablet of thuis op de bank. Denk daarbij maar eens aan de PGA Tour, de Formule 1 en natuurlijk de Super Bowl. Met NordVPN volg je het complete aanbod aan sportwedstrijden online. Deze verbinding heb je ook nodig als je wel een abonnement hebt op de bijbehorende sportzenders, maar voor een zakelijke reis of vakantie in het buitenland verblijft. Bijvoorbeeld in een niet Europees land. Deze streamingdiensten worden dan geblokkeerd waardoor je jouw favoriete voetbal, golf of basketbalwedstrijd niet kunt volgen. Met een VPN kan dat wel. Je omzeilt namelijk de censuur of geografische blokkade die op basis van een IP adres en locatie wordt toegepast. Door verbinding te maken met een server in een land waar de wedstrijden wél worden uitgezonden, kun je alle toernooien live volgen.

Een VPN voor sportwedstrijden en de UEFA Champions League gebruik je ook omdat:

 • Je Champions League wedstrijden wilt volgen Ziggo abonnement
 • Je in het buitenland ook wilt kunnen genieten van sportstreams
 • Je altijd veilig en anoniem online wilt surfen of kijken
 • Je sportwedstrijden wilt kijken vanaf diverse mobiele apparaten zoals een tablet, laptop of telefoon. Waar ter wereld jij je ook bevindt.

Andere voordelen van een VPN voor sportstreams en surfen

Een Virtual Private Network biedt meer voordelen dan alleen het kunnen streamen van Champions League wedstrijden. Vanuit het buitenland of in Nederland via jouw mobiele apparaat. Je kunt deze veilige verbinding ook gebruiken als je wilt genieten van ander sportaanbod. Bijvoorbeeld afkomstig van zenders die in Nederland niet toegankelijk zijn. Buiten het moeiteloos kunnen volgen van voetbal, golf of Formule 1 toernooien, voorziet een VPN je ook van de veiligheid en anonimiteit die je nodig hebt. Je weet namelijk zeker dat privacygevoelige gegevens niet in handen kunnen vallen van cybercriminelen. Ook heb je overal ter wereld toegang tot websites die omwille van censuur geblokkeerd zijn:  Andere voordelen van een stabiele VPN- verbinding zijn onder andere:

 • 100% anonimiteit: natuurlijk wil je liever niet dat anderen over jouw virtuele schouder meekijken. Met een VPN kun je dat voorkomen. Deze verbindingen komen namelijk tot stand via een externe server. Alle data wordt door tunnels geleid en jouw eigenlijke locatie blijft geheim. Daarnaast laat je geen tracking sporen achter. Je hebt geen last van cookies die jouw online activiteiten traceren en volgen.

 

 • 100% veiligheid: als je online surft of via streaming wilt kijken naar een voetbalwedstrijd uit de Champions League, dan wil je dat veilig doen. Een VPN versleuteld jouw gegevens. Bijvoorbeeld als je moet inloggen om sport te kunnen kijken, of een betaling wilt doen. De data wordt gecodeerd verzonden. Deze is niet toegankelijk voor of te onderscheppen door derden. 100% veilig dus!

 

 • Geen geoblocks: ben je op vakantie in een land buiten Europa maar wil je wel live kunnen kijken naar de Champions League finales? Dat kan met een VPN. Deze houdt jouw huidige IP-adres, en dus je locatie, geheim. Je maakt verbinding met een externe server in een land waar de wedstrijden wél worden uitgezonden. Het IP-adres van deze server wordt namelijk automatisch overgenomen. En met honderden beschikbare servers heb je nooit meer last van geografische blokkades.

Hoe kan je de UEFA Champions League kijken met een VPN?

Het installeren én gebruiken van een Virtual Private Network voor UEFA voetbaltoernooien is geen rocket science. Iedereen kan deze veilige en anonieme verbinding tot stand brengen. Het installatieproces is eenvoudig en snel te voltooien. Het neemt slechts 10 minuten van je tijd in beslag. Hoe dat werkt? We leggen het je uit in dit stappenplan:

 

 1. Kies een goede provider met uitstekende voorwaarden en recensies. NordVPN is een prima keuze als je een VPN wilt gebruiken voor het live streamen van UEFA Champions League wedstrijden.
 2. Selecteer een VPN abonnement welke tegemoet komt aan jouw voorkeur. Deze voordelige pakketten bieden vaak tal van servers over de hele wereld.  Daarmee heb je elke belangrijke sportwedstrijd binnen handbereik. Ook in het buitenland.
 3. Download de software van de provider. Vanaf nu gaat het installatieproces bijna vanzelf. Zeker als je de instructies van de VPN-provider volgt.
 4. Je maakt nu een persoonlijke omgeving aan. Dit account kun je bedienen via elk gewenst apparaat. Bijvoorbeeld jouw tablet of smartphone.
 5. Je hoeft nu alleen nog maar een server te selecteren uit de beschikbare lijst. Ben je bijvoorbeeld in een land buiten de EU en wil je de kwartfinale van de Champions League volgen via een Nederlandse streamingdienst? Selecteer dan een Nederlandse server en maak direct verbinding.

Eigenschappen van een betrouwbare VPN provider voor sport

Of je nu de kwartfinale tussen Real Madrid en Liverpool wilt volgen, of een liefhebber bent van Bayern München. Je wilt natuurlijk wél kunnen profiteren van een betrouwbare provider. Daarom is het goed om jouw keuze af te laten hangen van een aantal eigenschappen zoals:

 

 • Kies een VPN provider met uitstekende en razendsnelle server. Daardoor kun je overal ter wereld genieten van een veilige en stabiele verbinding. NordVPN biedt een duizelingwekkend aanbod van servers in alle belangrijke landen.
 • Controleer of de aanbieder gebruik maakt van software die geschikt is voor verschillende besturingssystemen. Zo ben je namelijk zeker van een naadloze integratie met jouw mobiele apparaat. Voorbeelden zijn Android of iOS.
 • Controleer of je jouw persoonlijke VPN account kunt gebruiken op meerdere apparaten. Dat is handig als je onderweg graag je smartphone gebruikt, maar thuis liever kijkt via jouw laptop of tablet.
 • Een goede aanbieder is trots op zijn service en staat voor kwaliteit. Deze providers bieden vaak een proefperiode aan of een niet-goed-geld-terug garantie. Handig!

Moeiteloos alle voetbalfinales uit de Champions League kijken

Claim alvast de beste plaats voor jouw beeldscherm. Want met NordVPN kijk je moeiteloos, veilig én anoniem naar alle finales uit de UEFA Champions League. Geniet van de kwartfinales op 6 en 7 april, de halve finales op 28 en 28 april en op 4 en 5 mei. Zet je schrap voor de grande finale op 29 mei. Jij bent er live bij vanuit het Atatürk Olympisch Stadion in Istanbul Turkije. Ook nadat de strijd is gestreden blijf je profiteren van VPN voordelen. Je kunt namelijk altijd en overal veilig en anoniem surfen. Je hebt geen last van geografische blokkades of censuur. Bijvoorbeeld tijdens jouw verblijf in het buitenland. Ook blokkades op social media kanalen en andere sportzenders kun je omzeilen met een VPN.

Ook interessant voor jou?

alles over waar de grand prix van las vegas wordt uitgezoden

Waar wordt de Grand Prix van Las Vegas uitgezonden? [gratis alternatief]

Wil je alle finales van de Champions League kijken maar heb je geen betaalt Ziggo...

Lees meer
zo bekijk je de prachtige abu dhabi grand prix gratis

F1 Abu Dhabi gratis kijken in Nederland? De ultieme gids

Wil je alle finales van de Champions League kijken maar heb je geen betaalt Ziggo...

Lees meer
kijk de grand prix van de vs gratis

Een kijkersgids voor de GrandPrix in de VS. Gratis online kijken, starttijden en meer!

Wil je alle finales van de Champions League kijken maar heb je geen betaalt Ziggo...

Lees meer