Champions League met VPN kijken? Veilig, vertrouwd en overal

champions league met VPN kijken handleiding, de featured afbeelding

Door de Champions League met een VPN te kijken hoef je nooit meer een wedstrijd van je favoriete voetbalclub te missen. Waar jij je op dat moment ook bevindt. Thuis op de bank, in het buitenland of tijdens jouw vakantie. Ook niet als je in een land bent waar de wedstrijden omwille van censuur niet bekeken kunnen worden. 

En wist je dat een VPN nog veel meer voordelen te bieden heeft om gratis voetbal te kijken en andere sportevenementen zoals de Formule 1 te volgen? Met een VPN kijk je bovendien zorgeloos, omdat je privacy en identiteit beschermd worden. Dus waar ter wereld jij ook bent, de UEFA Champions League wedstrijden kun je online streamen met een VPN. Hieronder laten we je zie hoe.

Met een VPN kun je Champions League kijken in binnen en buitenland

Ook in het buitenland wil je jouw favoriete voetbalclubs natuurlijk op de voet volgen. In sommige landen worden Champions League wedstrijden niet gratis uitgezonden. Dat heeft te maken met de uitzendrechten: als die in het land waar jij bent bij een betaalzender liggen, kun je de wedstrijden daar niet gratis kijken.

Dat kun je omzeilen met behulp van een VPN. Die geeft je namelijk de mogelijkheid te verbinden met servers van over de hele wereld. Kies een Nederlandse server, en het is net alsof je vanuit ons eigen land online gaat. Je kunt dan gewoon de Nederlandse streams ontvangen. Kies daarvoor een provider met een wereldwijde dekking, zoals NordVPN.

In het buitenland heb je vaak te maken met geografische blokkades. Dat wil zeggen dat je de wedstrijden niet live of zelfs helemaal niet online kunt kijken.

Dat komt omdat jouw locatie wordt bepaald aan de hand van je IP-adres. Door gebruik te maken van een goede VPN-verbinding kun je dat voorkomen. Je bepaalt namelijk zelf met welke server je verbinding maakt. Bijvoorbeeld met een server in een land waar de wedstrijden wél live worden uitgezonden. Zo krijg je direct toegang tot de juiste streamingdienst.

Waarom een VPN voor sport en voetbalwedstrijden?

Kiezen voor een Virtual Private Network voor het live streamen van wedstrijden uit de Champions League doe je om een aantal redenen. In de eerste plaats omdat je geen geld wilt uitgeven aan dure betaalzenders, of omdat je gewoon je vertrouwde Nederlandse uitzending wilt ontvangen op je vakantieadres.

Een dergelijke veilige verbinding is ook van toepassing als je de UEFA Champions League wedstrijden wilt bekijken met deskundig commentaar in een door jou gewenste taal. Je selecteert dan eenvoudig een server in het bijpassende land. Nog een goede reden om te kiezen voor een VPN is omdat je op je huidige locatie geen beschikking hebt over een televisie. Je kunt de sportwedstrijden dan live streamen via tablet of telefoon.

Als laatste kies je ook voor een goede provider als je in een land bent waar je te maken hebt met censuur. Bijvoorbeeld opgelegd door de overheid. Met een VPN kun je dat omzeilen.

Dat maakt van een VPN een perfect alternatief voor Hesgoal en vergelijkbare louche streamingsites.

Reden om Champions League via een VPN kijken

Een VPN voor sportwedstrijden en de UEFA Champions League gebruik je ook omdat:

 • Je Champions League wedstrijden wilt volgen Ziggo abonnement
 • Je in het buitenland ook wilt kunnen genieten van sportstreams
 • Je altijd veilig en anoniem online wilt surfen of kijken
 • Je sportwedstrijden wilt kijken vanaf diverse mobiele apparaten zoals een tablet, laptop of telefoon. Waar ter wereld jij je ook bevindt.

Andere voordelen van een VPN voor sportstreams en surfen

Een VPN biedt meer voordelen dan alleen het kunnen streamen van Champions League wedstrijden. Vanuit het buitenland of in Nederland via jouw mobiele apparaat. Je kunt deze veilige verbinding ook gebruiken als je wilt genieten van ander sportaanbod.

Buiten het moeiteloos kunnen volgen van voetbal, golf of Formule 1 toernooien, voorziet een VPN je ook van de veiligheid en anonimiteit die je nodig hebt. Je weet namelijk zeker dat privacygevoelige gegevens niet in handen kunnen vallen van cybercriminelen.

 • 100% anonimiteit: natuurlijk wil je liever niet dat anderen over jouw virtuele schouder meekijken. Met een VPN kun je dat voorkomen. Deze verbindingen komen namelijk tot stand via een externe server. Alle data wordt door tunnels geleid en jouw eigenlijke locatie blijft geheim. Daarnaast laat je geen tracking sporen achter. Je hebt geen last van cookies die jouw online activiteiten traceren en volgen.
 • 100% veiligheid: als je online surft of via streaming wilt kijken naar een voetbalwedstrijd uit de Champions League, dan wil je dat veilig doen. Een VPN versleuteld jouw gegevens. Bijvoorbeeld als je moet inloggen om sport te kunnen kijken, of een betaling wilt doen. De data wordt gecodeerd verzonden. Deze is niet toegankelijk voor of te onderscheppen door derden. 100% veilig dus!
 • Geen geoblocks: ben je op vakantie in een land buiten Europa maar wil je wel live kunnen kijken naar de Champions League finales? Dat kan met een VPN. Deze houdt jouw huidige IP-adres, en dus je locatie, geheim. Je maakt verbinding met een externe server in een land waar de wedstrijden wél worden uitgezonden. Het IP-adres van deze server wordt namelijk automatisch overgenomen. En met honderden beschikbare servers heb je nooit meer last van geografische blokkades.

Hoe kan je de UEFA Champions League kijken met een VPN?

Het installeren én gebruiken van een Virtual Private Network voor UEFA voetbaltoernooien is geen rocket science. Iedereen kan deze veilige en anonieme verbinding tot stand brengen. Het installatieproces is eenvoudig en snel te voltooien. Het neemt slechts 10 minuten van je tijd in beslag. Hoe dat werkt? We leggen het je uit in dit stappenplan

 1. Kies een goede provider met uitstekende voorwaarden en recensies. NordVPN is een prima keuze als je een VPN wilt gebruiken voor het live streamen van UEFA Champions League wedstrijden.
 2. Selecteer een VPN abonnement welke tegemoet komt aan jouw voorkeur. Deze voordelige pakketten bieden vaak tal van servers over de hele wereld.  Daarmee heb je elke belangrijke sportwedstrijd binnen handbereik. Ook in het buitenland.
 3. Download de software van de provider. Vanaf nu gaat het installatieproces bijna vanzelf. Zeker als je de instructies van de VPN-provider volgt.
 4. Je maakt nu een persoonlijke omgeving aan. Dit account kun je bedienen via elk gewenst apparaat. Bijvoorbeeld jouw tablet of smartphone.
 5. Je hoeft nu alleen nog maar een server te selecteren uit de beschikbare lijst. Ben je bijvoorbeeld in een land buiten de EU en wil je de kwartfinale van de Champions League volgen via een Nederlandse streamingdienst? Selecteer dan een Nederlandse server en maak direct verbinding.

Eigenschappen van een betrouwbare VPN provider voor sport

Of je nu de kwartfinale tussen Real Madrid en Liverpool wilt volgen, of een liefhebber bent van Bayern München. Je wilt natuurlijk wél kunnen profiteren van een betrouwbare provider. Daarom is het goed om jouw keuze af te laten hangen van een aantal eigenschappen zoals:

 • Kies een VPN provider met uitstekende en razendsnelle server. Daardoor kun je overal ter wereld genieten van een veilige en stabiele verbinding. NordVPN biedt een duizelingwekkend aanbod van servers in alle belangrijke landen.
 • Controleer of de aanbieder gebruik maakt van software die geschikt is voor verschillende besturingssystemen. Zo ben je namelijk zeker van een naadloze integratie met jouw mobiele apparaat. Voorbeelden zijn Android of iOS.
 • Controleer of je jouw persoonlijke VPN account kunt gebruiken op meerdere apparaten. Dat is handig als je onderweg graag je smartphone gebruikt, maar thuis liever kijkt via jouw laptop of tablet.
 • Een goede aanbieder is trots op zijn service en staat voor kwaliteit. Deze providers bieden vaak een proefperiode aan of een niet-goed-geld-terug garantie. Handig!

Moeiteloos alle voetbalfinales uit de Champions League kijken

Claim alvast de beste plaats voor jouw beeldscherm. Want met NordVPN kijk je moeiteloos, veilig én anoniem naar alle finales uit de UEFA Champions League. Geniet van de kwartfinales op 6 en 7 april, de halve finales op 28 en 28 april en op 4 en 5 mei. Zet je schrap voor de grande finale op 29 mei. Jij bent er live bij vanuit het Atatürk Olympisch Stadion in Istanbul Turkije. Ook nadat de strijd is gestreden blijf je profiteren van VPN voordelen. Je kunt namelijk altijd en overal veilig en anoniem surfen. Je hebt geen last van geografische blokkades of censuur. Bijvoorbeeld tijdens jouw verblijf in het buitenland. Ook blokkades op social media kanalen en andere sportzenders kun je omzeilen met een VPN.

Deel dit artikel
Linkedin

Ook interessant voor jou?

Ligue 1 live volgen met behulp van een VPN (2024)

Door de Champions League met een VPN te kijken hoef je nooit meer een wedstrijd...

Serie A kijken met een VPN (2024) – Tips & Voordelen

Door de Champions League met een VPN te kijken hoef je nooit meer een wedstrijd...

Bundesliga kijken met VPN in Nederland (en het buitenland!)

Door de Champions League met een VPN te kijken hoef je nooit meer een wedstrijd...

De uitgelichte afbeelding bij een artikel dat uitlegt hoe premier league kijken met een vpn werkt

Premier League kijken zonder duur abonnement? Zo regel je dat

Door de Champions League met een VPN te kijken hoef je nooit meer een wedstrijd...