VTM GO kijken vanuit Nederland en buitenland, zo werkt het

vtm go kijken
VTM GO kijken vanuit Nederland en buitenland
  1. Maak een DPG-account aan
  2. Maak je kijkersprofiel aan op VTM GO
  3. Kies een goede VPN, zoals NordVPN
  4. Selecteer een Belgische server
  5. Kijk alles op VTM GO
NordVPN
Stream nu
Altijd & overal VTM GO kijken
Bezoek NordVPN

VTM is verreweg de grootste commerciële televisiezender in België, en net als Nederlandse commerciële zenders als RTL en SBS heeft ook VTM tegenwoordig een eigen streamingplatform. De dienst heet VTM GO, en je kunt er gratis tal van programma’s (terug)kijken. Veel content kun je ook vanuit Nederland bekijken, maar nu en dan duikt er eens een geoblokkade op. We kijken hoe je VTM GO gebruikt en hoe je die geoblokkade op een legale manier kunt omzeilen. VTM GO kijken vanuit Nederland én het buitenland doe je zo.

Wat is VTM GO?

VTM GO is de online streamingdienst van de commerciële tv-zenders van VTM. Er zijn vier verschillende tv-zenders: VTM, VTM 2, VTM 3 en VTM 4. Veel programma’s en uitzendingen die op televisie worden uitgezonden, komen ook in VTM GO terecht. Een soort Videoland dus, maar dan voor België.

Op VTM GO vind je een hoop interessante programma’s. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan B&B Zoekt Lief, de Vlaamse versie van B&B Vol Liefde, maar ook aan golden oldies als bijvoorbeeld De Pfaffs. Ook voor kinderen is er veel te zien, met onder andere Plop en K3. Daarnaast zijn er tal van films te zien, van Vlaamstalig tot Hollywood-blockbusters als Schindler’s List, en populaire internationale series als House of the Dragon.

Bovendien kun je ook live meekijken naar de vier zenders, inclusief grote sportwedstrijden die worden uitgezonden.

vtm go kijken

VTM GO kijken vanuit Nederland

We hebben alvast goed nieuws voor Nederlanders: een deel van de content op VTM GO is gewoon te bekijken vanuit de gehele Europese Unie. Bij veel online streamingdiensten zit er een geoblokkade op de content, maar dat is, in elk geval binnen de EU, bij VTM GO dus niet het geval.

Wel kan het voorkomen dat bepaalde films, series of uitzendingen alleen voor Belgisch publiek toegankelijk zijn gemaakt. Dat is vervelend, of je nu een Belg in Nederland bent of als Nederlander gewoon wil genieten van het Vlaamse tv-aanbod – of misschien ben je wel even buiten de EU, natuurlijk.

Maar niet getreurd: ook vanuit het buitenland kun je alle streams en uitzendingen gewoon bekijken. Dat doe je met een VPN, een programma waarmee je je werkelijke locatie kunt verhullen. Voor de website die je bezoekt, in dit geval VTM GO, lijkt het alsof je in België bent, terwijl je in werkelijk in Nederland of in het buitenland zit.

1
NordVPN Meest populaire keuze
€ 3,09 Per maand
  • 73% korting + 3 maanden extra
  • Inclusief mobiele app
  • Veilig & Supersnel
  • Meerdere apparaten
  • 4 op basis van 34787 reviews
Plus en minpunten NordVPN
Voordelen van NordVPN
Sterke beveiliging: AES 256-codering
Groot servernetwerk: 5.500+ servers
Goede prijs-kwaliteit: betaalbaar
Eenvoudige app-interface
Nadelen van NordVPN
Geen telefonische klantenservice
App is in het engels
Niet de goedkoopste
Geen eigen DNS-servers
Specificaties NordVPN
Aantal apparaten
10
Aantal servers
6300
Aantal landen
111
Geld terug garantie
30 dagen geld-terug-garantie
IP-adres verbergen
No-log-beleid
Geschikt voor F1
NordVPN Reviews
9.2 VPNDeals.nl
4.0 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"Dat NordVPN vaak terugkomt in lijstjes met de beste VPN’s is geen toeval. Nord biedt een robuuste VPN-dienst met veel extra features en functies. Welke dat zijn, en waarom je de tool goed kunt overwegen als je op zoek bent naar meer privacy online? Dat lees je in deze NordVPN..."
Lees de volledige review

Hoe werkt dat precies? Dat leggen we uit in dit handige stappenplan. Het werkt overigens ook voor andere buitenlandse streamingdiensten, zoals bijvoorbeeld Peacock. En andersom werkt het ook, want met een VPN kun je ook Nederlandse tv in het buitenland kijken.

VTM GO kijken vanuit Nederland of het buitenland in 5 stappen

VTM GO kijken vanuit Nederland of het buitenland is hartstikke simpel, helemaal met dit handige stappenplan waarmee je binnen een paar minuten kunt genieten van al het moois dat VTM GO te bieden heeft.

1. Maak een DPG-account aan

VTM valt onder de vlag van DPG, een bedrijf dat ook in Nederland enkele grote media bezit. Om in te loggen op VTM GO heb je een DPG-account nodig. Ga naar vtmgo.be en klik rechtsboven op Registreren. Met je e-mailadres en wachtwoord maak je een account aan, waarna je nog wat velden moet invullen. Let op: je kunt gewoon een Nederlands adres gebruiken, maar met het oog op een eventuele geoblokkade raden we een Belgische postcode aan. Het adres zelf hoef je niet in te vullen, een postcode is genoeg.

2. Maak je kijkersprofiel aan op VTM GO

Eenmaal ingelogd word je gevraagd nog een aantal velden in te vullen voor je kijkersprofiel. Net als bij bijvoorbeeld Netflix kun je meerdere profielen aanmaken, bijvoorbeeld voor jezelf en de kinderen. Als je zelf de enige bent, kun je hier lekker snel doorheen klikken.

3. Kies een goede VPN

Nu is het tijd om een VPN-dienst te kiezen. Voor het streamen van VTM GO raden we NordVPN aan. NordVPN is een bekende VPN-dienst die goed uit onze test komt. Je downloadt NordVPN via de website, en een accountje aanmaken is zo gebeurt. Al voor een paar euro per maand kun je de volledige versie van de dienst gebruiken.

1
NordVPN Meest populaire keuze
€ 3,09 Per maand
  • 73% korting + 3 maanden extra
  • Inclusief mobiele app
  • Veilig & Supersnel
  • Meerdere apparaten
  • 4 op basis van 34787 reviews
Plus en minpunten NordVPN
Voordelen van NordVPN
Sterke beveiliging: AES 256-codering
Groot servernetwerk: 5.500+ servers
Goede prijs-kwaliteit: betaalbaar
Eenvoudige app-interface
Nadelen van NordVPN
Geen telefonische klantenservice
App is in het engels
Niet de goedkoopste
Geen eigen DNS-servers
Specificaties NordVPN
Aantal apparaten
10
Aantal servers
6300
Aantal landen
111
Geld terug garantie
30 dagen geld-terug-garantie
IP-adres verbergen
No-log-beleid
Geschikt voor F1
NordVPN Reviews
9.2 VPNDeals.nl
4.0 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"Dat NordVPN vaak terugkomt in lijstjes met de beste VPN’s is geen toeval. Nord biedt een robuuste VPN-dienst met veel extra features en functies. Welke dat zijn, en waarom je de tool goed kunt overwegen als je op zoek bent naar meer privacy online? Dat lees je in deze NordVPN..."
Lees de volledige review

4. Selecteer een Belgische server

Als je NordVPN eenmaal hebt geïnstalleerd, zoek je in de lijst met servers een Belgische server op. NordVPN stuurt je verkeer nu via die server, waardoor het voor de systemen van VTM GO lijkt alsof je daadwerkelijk in België bent, ook als dat niet het geval is.

5. Kijk alles op VTM GO

Met een Belgisch DPG-account en een Belgische VPN-server staat niets je meer in de weg om te genieten van alle content op VTM GO.

VTM GO+

VTM GO biedt naast een enorme verzameling gratis content ook een betaald abonnement, VTM GO+. Daarmee krijg je een aantal extra’s ten opzichte van het normale abonnement:

• Bepaalde programma’s een week vooruit kijken
  • Een hele serie in één keer kijken, ook als die nog niet helemaal is uitgezonden
  • Programma’s en series downloaden voor onderweg
  • Geen reclame

Al voor een paar euro per maand krijg je toegang tot VTM GO+. Als je VTM GO veel gebruikt, is dat zeker een goede optie.

Over NordVPN

In het stappenplan hebben we NordVPN aangeraden als beste VPN voor het kijken van VTM GO, en dat heeft een goede reden. We hebben namelijk alle bekende VPN’s uitgebreid getest, en NordVPN is als beste uit die test gekomen. De losse review van NordVPN lees je hier.

1
NordVPN Meest populaire keuze
€ 3,09 Per maand
  • 73% korting + 3 maanden extra
  • Inclusief mobiele app
  • Veilig & Supersnel
  • Meerdere apparaten
  • 4 op basis van 34787 reviews
Plus en minpunten NordVPN
Voordelen van NordVPN
Sterke beveiliging: AES 256-codering
Groot servernetwerk: 5.500+ servers
Goede prijs-kwaliteit: betaalbaar
Eenvoudige app-interface
Nadelen van NordVPN
Geen telefonische klantenservice
App is in het engels
Niet de goedkoopste
Geen eigen DNS-servers
Specificaties NordVPN
Aantal apparaten
10
Aantal servers
6300
Aantal landen
111
Geld terug garantie
30 dagen geld-terug-garantie
IP-adres verbergen
No-log-beleid
Geschikt voor F1
NordVPN Reviews
9.2 VPNDeals.nl
4.0 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"Dat NordVPN vaak terugkomt in lijstjes met de beste VPN’s is geen toeval. Nord biedt een robuuste VPN-dienst met veel extra features en functies. Welke dat zijn, en waarom je de tool goed kunt overwegen als je op zoek bent naar meer privacy online? Dat lees je in deze NordVPN..."
Lees de volledige review

NordVPN biedt niet alleen duizenden servers in meer dan honderd landen, je krijgt ook nog eens tal van extra’s voor het beschermen van je online privacy en veiligheid. De apps zijn erg gebruiksvriendelijk, en je hebt altijd een goede server achter de hand. En dat allemaal tegen een schappelijk prijsje.

Ben je op zoek naar een goede VPN voor het kijken van VTM GO, dan zit je bij NordVPN dus goed.

Veelgestelde vragen

• Wat is VTM GO?

VTM GO is de online streamingdienst van VTM, een verzameling Belgische commerciële zenders. Een soort Vlaamse Videoland, dus.

• Kan ik VTM GO kijken in Nederland en het buitenland?

Ja, veel content op VTM GO is gratis veschikbaar binnen de EU. Op bepaalde content zit een geoblokkade, daar heb je dus een VPN voor nodig.

• Waarom NordVPN?

NordVPN is een van de populairste VPN-diensten die er zijn. De app zit goed in elkaar, je hebt veel keuze uit servers en voor de prijs hoef je het ook niet te laten.

Boer Zoekt Vrouw kijken, overal en altijd

Pluto TV kijken

Pluto TV kijken in Nederland: gratis films streamen

VRT Max kijken

VRT Max kijken vanuit Nederland? Dat kan!