Servus TV: live sport kijken, altijd en overal

Servus TV
Servus TV kijken in 5 stappen
  • Neem een abonnement op een VPN. We kunnen NordVPN van harte aanbevelen, met veel servers in Duitsland en Oostenrijk.
  • Download de VPN-software en log in met je account.
  • Verbind met een server in Duitsland of Oostenrijk.
  • Ga naar servustv.com.
  • Kies een livestream uit of bekijk een programma terug, helemaal gratis!
NordVPN
Stream nu!
Veilig & super snel
Bezoek NordVPN

Live sport kijken in de zomer doen we natuurlijk graag, en er is voldoende keuze. Toch is niet alle sport zomaar te vinden op de open kanalen.

Je kunt ervoor kiezen om een betaald abonnement op een streamingdienst te nemen, maar er zijn ook gratis opties. Een daarvan is Servus TV. In dit artikel leggen we je precies uit hoe je de dienst kunt bereiken.

Wat is Servus TV?

Servus TV is een online streamingdienst uit Oostenrijk. De dienst richt zich voornamelijk op motorsport. Formule E, MotoGP en het World Rally Championship, je kunt het er allemaal kijken.

Alleen voor de Formule 1 moet je ergens anders zijn. Verder biedt Servus TV streams aan rond mountainbiken, zeilen, tennis, en nog veel meer interessante sportevenementen.

Tenminste, als je in Duitsland of Oostenrijk bent. Als je de website vanuit Nederland probeert te bereiken, krijg je te zien dat de content geblokkeerd is.

Maar niet getreurd: er is een manier om Servus TV toch te kunnen bekijken. Lees dit artikel, en je geniet binnen een paar minuten van alle mooie sportevenementen. Extra handig: het werkt ook voor andere streamingdiensten, zoals bijvoorbeeld Peacock.

Servus TV kijken met een VPN

Omdat er een geoblokkade op de content zit, heb je een omweggetje nodig. Dat omweggetje is een VPN. Dat is een programma waarmee je je fysieke locatie kan verhullen en virtueel op elke plek op de wereld kan gaan zitten – in dit geval in Oostenrijk of Duitsland. Voor de dienst lijkt het alsof je je daar daadwerkelijk bevindt, en de geoblokkade wordt opgeheven.

1
NordVPN Meest populaire keuze
€ 3,09 Per maand
  • 73% korting + 3 maanden extra
  • Inclusief mobiele app
  • Veilig & Supersnel
  • Meerdere apparaten
  • 4 op basis van 34682 reviews
Plus en minpunten NordVPN
Voordelen van NordVPN
Sterke beveiliging: AES 256-codering
Groot servernetwerk: 5.500+ servers
Goede prijs-kwaliteit: betaalbaar
Eenvoudige app-interface
Nadelen van NordVPN
Geen telefonische klantenservice
App is in het engels
Niet de goedkoopste
Geen eigen DNS-servers
Specificaties NordVPN
Aantal apparaten
10
Aantal servers
6300
Aantal landen
111
Geld terug garantie
30 dagen geld-terug-garantie
IP-adres verbergen
No-log-beleid
Geschikt voor F1
NordVPN Reviews
9.2 VPNDeals.nl
4.0 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"Dat NordVPN vaak terugkomt in lijstjes met de beste VPN’s is geen toeval. Nord biedt een robuuste VPN-dienst met veel extra features en functies. Welke dat zijn, en waarom je de tool goed kunt overwegen als je op zoek bent naar meer privacy online? Dat lees je in deze NordVPN..."
Lees de volledige review

Het voordeel van Servus TV is dat je niet eens een account nodig hebt om de content te kunnen bekijken. Je hoeft alleen virtueel in Duitsland of Oostenrijk te zitten om de streams te kunnen bekijken.

Maar hoe krijg je dat precies voor elkaar? Dat doe je in vijf makkelijke stappen.

• Neem een abonnement op een VPN. We kunnen NordVPN van harte aanbevelen, met veel servers in Duitsland en Oostenrijk. Op dit moment krijg je zelfs 69 procent korting op een abonnement.
  • Download de VPN-software en log in met je account.
  • Verbind met een server in Duitsland of Oostenrijk.
  • Ga naar servustv.com.
  • Kies een livestream uit of bekijk een programma terug, helemaal gratis!
1
NordVPN Meest populaire keuze
€ 3,09 Per maand
  • 73% korting + 3 maanden extra
  • Inclusief mobiele app
  • Veilig & Supersnel
  • Meerdere apparaten
  • 4 op basis van 34682 reviews
Plus en minpunten NordVPN
Voordelen van NordVPN
Sterke beveiliging: AES 256-codering
Groot servernetwerk: 5.500+ servers
Goede prijs-kwaliteit: betaalbaar
Eenvoudige app-interface
Nadelen van NordVPN
Geen telefonische klantenservice
App is in het engels
Niet de goedkoopste
Geen eigen DNS-servers
Specificaties NordVPN
Aantal apparaten
10
Aantal servers
6300
Aantal landen
111
Geld terug garantie
30 dagen geld-terug-garantie
IP-adres verbergen
No-log-beleid
Geschikt voor F1
NordVPN Reviews
9.2 VPNDeals.nl
4.0 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"Dat NordVPN vaak terugkomt in lijstjes met de beste VPN’s is geen toeval. Nord biedt een robuuste VPN-dienst met veel extra features en functies. Welke dat zijn, en waarom je de tool goed kunt overwegen als je op zoek bent naar meer privacy online? Dat lees je in deze NordVPN..."
Lees de volledige review

Waarom kan ik Servus TV alleen met een VPN kijken?

Servus TV is officieel dus alleen beschikbaar in Duitsland en Oostenrijk. Dat heeft te maken met uitzendrechten. Servus TV is een volledig legale dienst, dus ze moeten betalen om bijvoorbeeld de MotoGP uit te kunnen zenden. De uitzendrechten gelden alleen voor Duitsland en Oostenrijk.

Het gebeurt vaker dat diensten alleen op bepaalde plekken op de wereld beschikbaar zijn. Zo kun je Ziggo Go en KPN TV alleen kijken binnen de Europese Unie, net als bijvoorbeeld sportstreams van de NOS. Ook veel streamingdiensten voor films en series hebben zo’n geoblokkade ingebouwd: vaak kun je bepaalde content alleen kijken vanuit een bepaald land.

Keuzehulp

Direct weten welke VPN bij jou past? Wij helpen je om verschillende aanbieders van VPN te vergelijken.

Welke VPN moet ik nemen?

Welke VPN je het beste kunt gebruiken, hangt natuurlijk van je voorkeuren af. Je kunt meteen voor de goedkoopste gaan, maar bij sommige VPN’s krijg je tal van extra’s, zoals een wachtwoordmanager of trackerblocker. Onze favoriete VPN’s vind je hieronder:

1. NordVPN

NordVPN staat vaak bovenaan onze lijstjes, en dat is niet zonder reden. Van alle VPN’s is NordVPN de meest uitgebreide, en bovendien is het ook nog eens de populairste VPN ter wereld. NordVPN biedt tientallen servers in Duitsland en Oostenrijk, dus je kunt zonder problemen Servus TV streamen.

1
NordVPN Meest populaire keuze
€ 3,09 Per maand
  • 73% korting + 3 maanden extra
  • Inclusief mobiele app
  • Veilig & Supersnel
  • Meerdere apparaten
  • 4 op basis van 34682 reviews
Plus en minpunten NordVPN
Voordelen van NordVPN
Sterke beveiliging: AES 256-codering
Groot servernetwerk: 5.500+ servers
Goede prijs-kwaliteit: betaalbaar
Eenvoudige app-interface
Nadelen van NordVPN
Geen telefonische klantenservice
App is in het engels
Niet de goedkoopste
Geen eigen DNS-servers
Specificaties NordVPN
Aantal apparaten
10
Aantal servers
6300
Aantal landen
111
Geld terug garantie
30 dagen geld-terug-garantie
IP-adres verbergen
No-log-beleid
Geschikt voor F1
NordVPN Reviews
9.2 VPNDeals.nl
4.0 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"Dat NordVPN vaak terugkomt in lijstjes met de beste VPN’s is geen toeval. Nord biedt een robuuste VPN-dienst met veel extra features en functies. Welke dat zijn, en waarom je de tool goed kunt overwegen als je op zoek bent naar meer privacy online? Dat lees je in deze NordVPN..."
Lees de volledige review

2. CyberGhost

CyberGhost is een relatief simpele VPN. De functies zijn niet zo uitgebreid als bij NordVPN, maar dat heb je voor Servus TV ook helemaal niet nodig. Bovendien is CyberGhost een van de goedkoopste VPN’s die er op de markt zijn: je betaalt ongeveer twee euro per maand voor een volledig abonnement.

1
CyberGhost Nieuw
€ 2,19 Per maand
  • 2 maanden gratis
  • 45 dagen geld-terug-garantie
  • Eenvoudige interface
  • Werkt met de Amerikaanse Netflix
  • 4 op basis van 22176 reviews
Plus en minpunten CyberGhost
Voordelen van CyberGhost
Sterke beveiliging
Geschikt voor streaming
Eenvoudige installatie & hoge snelheid
24/7 klantenservice
Wereldwijde serverdekking
Nadelen van CyberGhost
Beperkte P2P-dekking
Sommige servers traag
Niet geschikt voor China
Geen cryptocurrency betaling
Geen dedicated IP optie
Specificaties CyberGhost
Aantal apparaten
7
Aantal servers
7.000+
Aantal landen
91
Geld terug garantie
45 dagen geld-terug-garantie
IP-adres verbergen
No-log-beleid
Geschikt voor F1
CyberGhost Reviews
8,6 VPNDeals.nl
4.0 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"CyberGhost is al jaren een grote speler in de wereld van online privacy. Inmiddels komt deze aanbieder ook standaard terug in toplijstjes van de beste VPN. Maar is het ook de beste keuze voor jou? In deze CyberGhost review lees je alles wat je moet weten om jouw afweging te..."
Lees de volledige review

3. ExpressVPN

ExpressVPN is nóg een stapje simpeler dan CyberGhost. Dat heeft als voordeel dat de app bijzonder overzichtelijk is: je hebt geen last van overbodige poespas die in de weg staat. Bovendien kun je kiezen tussen servers uit maar liefst 105 landen, dus je vindt zo een goede server in Duitsland of Oostenrijk.

1
ExpressVPN
€ 6,67 Per maand
  • 3 maanden gratis
  • Eenvoudige installatie
  • 30 dagen geld-terug-garantie
  • Snel, stabiel & betrouwbaar
  • 4.5 op basis van 24591 reviews
Plus en minpunten ExpressVPN
Voordelen van ExpressVPN
Compatibel met meerdere apparaten
Hoge snelheden
Geen logboeken
Werkt met Netflix
Gemakkelijk te gebruiken
Nadelen van ExpressVPN
Niet de snelste VPN
Geen split tunneling
Geen gratis proefperiode
Geen gespecialiseerde servers
Niet de goedkoopste
Specificaties ExpressVPN
Aantal apparaten
5
Aantal servers
3.000+
Aantal landen
94
Geld terug garantie
30 dagen geld-terug-garantie
IP-adres verbergen
No-log-beleid
Geschikt voor F1
ExpressVPN Reviews
8,8 VPNDeals.nl
4.5 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"De ene VPN is de andere niet, en ook ExpressVPN heeft enkele verschillen ten opzichte van de rest. Toch, of mede daardoor, komt de tool vaak terug in lijstjes met beste VPN-diensten, en dat heeft zo zijn redenen. In deze ExpressVPN review lees je precies welke redenen dat zijn, en..."
Lees de volledige review

Voordelen van een VPN

Een VPN is een superhandig programma met tal van voordelen, wat je ook aan het doen bent. We zetten de grootste voordelen op een rijtje:

• Overal ter wereld geoblokkades omzeilen.
  • Privacyvriendelijk surfen zonder dat je IP-adres en locatiegegevens worden gedeeld.
  • Content streamen die niet op Nederlandse streamingdiensten als Netflix staat.
  • Veel extra’s, zoals een wachtwoordmanager, advertentie- en trackerblockers, malware-beveiliging, hack-checks en, in het geval van NordVPN, zelfs je volledig eigen server om te delen met je vrienden en familie.

Keuzehulp

Direct weten welke VPN bij jou past? Wij helpen je om verschillende aanbieders van VPN te vergelijken.

Tot slot

Met de tips in dit artikel weet je precies wat je moet doen om Servus TV te kunnen streamen, ook als je niet in Duitsland of Oostenrijk bent. Zo geniet je het hele jaar door gratis van de MotoGP, Formule E, rallywedstrijden en nog veel meer interessante sportprogramma’s.

Kies een goede VPN, maak een account aan en verbind met een server in Duitsland of Oostenrijk, en niets houdt je meer tegen!

Veelgestelde vragen

• Wat is Servus TV?

Servus TV is een online streamingdienst die zich richt op sport. Je vindt er vooral veel motorsport, zoals de Formule E, MotoGP en veel ralleyraces.

• Is Servus TV legaal?

Ja, Servus TV heeft officieel de uitzendrechten in handen. Officieel moet je in Duitsland of Oostenrijk zijn, maar met een VPN kun je de streams toch bekijken.

• Hoe helpt een VPN?

Met een VPN kun je je locatie verhullen en doen alsof je ergens anders op de wereld bent - bijvoorbeeld in Duitsland of Oostenrijk, zodat je Servus TV kunt kijken.

Deel dit artikel
Deel via WhatsApp

Ook interessant voor jou?

nations league

Nations League 2024/25: zo kijk je alle wedstrijden overal

Gratis de Klassieker kijken
PRO SHOTS / Kay Int Veen

Gratis de Klassieker Feyenoord – Ajax kijken, ook vanuit het buitenland

Europa League kijken in het buitenland of vanuit Nederland

Direct toegang tot ServusTV?