Goose VPN review 2024

VPNDeals.nl beoordeelt Goose VPN met een 8.0
8.0

Goose VPN is inmiddels een gevestigde naam in VPN land. Maar, namen zeggen niet alles. De beste VPN is namelijk altijd die voor een VPN provider die doet wat hij moet doen. Voldoet Goose daaraan? Ontdek het in deze Goose VPN review met de belangrijkste voor- en nadelen en ervaringen van gebruikers zoals jij.

In onze VPN reviews kijken we namelijk verder dan onze eigen neus. We vinden het juist belangrijk om te ontdekken wat mensen zoals jij fijn (of juist minder fijn) vinden aan het praktijkgebruik van de VPN in kwestie. Daarom struinden we voor dit artikel ook het web af op zoek naar reviews van gebruikers van Goose VPN.

Goose VPN review in het kort

Voordat we de diepte in duiken, heb je misschien behoefte aan een kort oordeel. Is Goose VPN de moeite waard of kun je het beste je tijd besteden aan een andere aanbieder? Daar kunnen we kort over zijn: Goose VPN is een prima VPN die zeker de moeite waard is. Natuurlijk kunnen we er ook een stuk langer over zijn, waardoor we met deze review van Goose VPN hopen bij te dragen aan je beslissing tussen deze of een andere VPN aanbieder.

In het volgende gedeelte van deze review bespreken we de kernwaarden van een goede VPN en hoe goed Goose die weet te vervullen. Daarnaast gaan we ook in op een aantal punten die Goose onderscheiden en die je misschien kunt gebruiken om te bepalen of deze VPN aanbieder wel of niet bij jou past, zoals:

 • Een toegankelijke prijsstelling, met de mogelijkheid om voor één bedrag levenslang gebruik te kopen
 • De Nederlandse roots van deze aanbieder
 • Klantvriendelijkheid en service staan bij Goose VPN hoog in het vaandel

Voordelen

 • Lage kosten voor langdurig gebruik
 • Geen limitie aan aantal apparaten

Nadelen

 • Ontblokt niet alle streamingdiensten
 • Snel en veilige WireGuard protocol ontbreekt
 • Minder servers, lagere snelheden en minder streaming mogelijkheden dan andere aanbieders

De kern van een goede VPN

Natuurlijk biedt Goose VPN de basisingrediënten wat je van een goede VPN mag verwachten, anders was het in de afgelopen jaren niet uitgegroeid tot een geduchte uitdager van de gevestigde namen. Dat betekent dat je je aan een keuze voor deze aanbieder geen buil kunt vallen: me Goose kies je voor een VPN met een uitstekende track record en hoge klanttevredenheid.

Of het je nu te doen is om via buitenlandse servers geografische blokkades te kunnen omzeilen voor Facebook of streaming services, of om anoniem te kunnen serven.

Maar je leest deze Goose review waarschijnlijk omdat je wilt weten of deze optie beter bij jouw wensen past dan alternatieven in de markt. Daarom zetten we eerst wat technische specificaties voor je op een rijtje en bespreken we vervolgens een aantal kenmerken die Goose VPN zelf – maar ook gebruikers – als onderscheidende attributen ervaren.

Belangrijkste features

 • Smart safe (vergelijkbaar met de “kill switch” van andere aanbieders) die je de mogelijkheid geeft om bij bepaalde netwerken te kiezen de VPN niet te activeren. In deze safe sla je dus eigenlijk vertrouwde netwerken op
 • 24/7 support zodat hulp bij problemen altijd binnen handbereik is
 • Onbeperkt apparaten aansluiten
 • 100% logvrij browsen op het internet
 • Biedt een unieke levenslange toegang voor een vaste prijs

Wat maakt Goose VPN anders dan andere aanbieders?

We zoeken graag naar wat een VPN aanbieder uniek maakt ten opzichte van de concurrenten in de markt. Wat kunnen we hiervoor bij Goose naar voren schuiven?

Een Nederlandse VPN aanbieder

Wat direct opvalt is dat Goose VPN trots vertelt de enige Nederlandse aanbieder van VPN diensten te zijn. Bij hun verhaal worden de Hollandse roots naar voren geschoven en stellen ze zichzelf voor als Hollands nuchter. Een fijn idee voor wie bij voorkeur met een Nederlands bedrijf in zee gaat.

goose vpn is een nederlandse vpn dienst

Goose VPN lifetime + maandprijzen

Een van de vlakken waarop Goose VPN zicht onderscheidt van NordVPN – waarschijnlijk de bekendste naam in de markt – is de manier waarop de prijzen zijn opgebouwd. Die kenmerken zich namelijk doordat je niet hoeft te kiezen welke features je wel of niet wilt gebruiken: je beslist alleen welke manier van afrekenen het beste bij jou past.

De prijzen van Goose VPN zijn overzichtelijk en toegankelijk te noemen. Je kiest uit maandelijks afrekenen, jaarlijks afrekenen of eenmalig een hoger bedrag betalen voor levenslang gebruik.

Afhankelijk van je keuze betaal je:

 • €4,99 per maand bij een jaar vooruit betalen (€59,88 per jaar)
 • €9,99 per maand wanneer je per maand afrekent
 • Eenmalig €99,- wanneer je in één keer levenslang toegang besluit te kopen

Die laatste is voor veel mensen een reden om voor Goose VPN te kiezen.

Als je deze review leest is de kans groot dat je op zoek bent naar een goede deal, maar ook vooral wilt weten of Goose VPN echt bij jou past. Niet zo gek, want of het tussen jou en Goose een match is bepaalt voor een belangrijk deel het succes van die deal.

Best tricky dus om in één keer 99 euro neer te leggen voor een VPN aanbieder.

Een mogelijkheid is om Goose VPN één of twee maanden te proberen met het abonnement voor €9,99 per maand. Als het bevalt kun je dat abonnement opzeggen en voor €99,- levenslange toegang te kopen. Uiteindelijk ben je dan nog steeds al snel flink goedkoper uit dan bij andere aanbieders.

voel je vrij en zeker met de lifelong deal van goose vpn

Tijd voor een rekensommetje!

Vergelijk je die aanpak met het goedkoopste abonnement van NordVPN (€3,99 per maand), na hoeveel maanden heb je dan je investering terugverdiend?

Laten we zeggen dat je één maand proefdraait en daarna de levenslage toegang kiest. Dan heeft Goose je in totaal €108,99 gekost. Verdeeld over de 3,99 per maand van NordVPN (met dus het minset aantal features), ben je dan bij NordVPN al na 27 maanden duurder uit. Kortom: met bovenstaande aanpak is dit al na iets meer dan twee jaar de goedkoopste (tegen die tijd in feite dus gratis) manier van VPN gebruik.

Focus op service en klantvriendelijkheid

Klanttevredenheid is voor ieder bedrijf belangrijk, maar het is altijd een goed teken wanneer het in de kernwaarden van een onderneming terugkomt. Goose VPN geeft op haar eigen site aan dat service en klantvriendelijkheid belangrijke redenen zijn om hen boven een andere aanbieder te verkiezen. Wanneer je dergelijke claims doet en er je identiteit als bedrijf aan koppelt, dwingt dit je vaak om ook inderdaad net die stap harder te lopen.

De snelheid van Goose VPN (en wat andere nadelen)

Eén punt waarop Goose VPN aanzienlijk minder scoort dan de beste aanbieders in de markt, is de snelheid. Gebruikers geven aan dat Goose wordt gekenmerkt door een lagere snelheid, maar ook door bijvoorbeeld lagere streaming

Dit schreven gebruikers in hun Goose VPN reviews

Een van de beste manieren om een beeld te krijgen of een product bij je past, is door te kijken naar wat anderen zoals jij ervan vonden. Daarom doken we in de gebruikersreviews van Goose VPN op Google. Hieronder delen we de belangrijkste oordelen.

 • Een tevreden gebruiker die al jaren klant is geeft aan dat er weliswaar soms problemen zijn, maar dat die altijd snel en naar tevredenheid worden opgelost door de uitstekende klantenservice
 • Gebruikers geven aan dat downloaden traag gaat, maar dat de dienst in zijn algemeen uitstekend is
 • Ook andere jarenlange gebruikers roemen de klantenservice en bereikbaarheid
 • Iemand geeft aan dat Goose je voor de verlenging van je abonnement herinnert dat dit gaat gebeuren, zodat je indien gewenst nog kunt opzeggen: nette service aldus deze gebruiken

Alternatieven voor Goose VPN

Heb je toch je twijfels na het lezen van de voor- en nadelen en belangrijkste specificaties? Check dan ook onze reviews van de andere belangrijkste providers:

Veel gestelde vragen over Goose VPN

We sluiten af met een soort samenvatting, in de vorm van de meest gestelde vragen over Goose VPN.

Hoe goed is Goose VPN?

Goose VPN is een goede VPN aanbieder van Nederlandse bodem. De focus op service en klanttevredenheid maakt het een toegankelijke dienst. Bovendien zijn ook de prijzen vriendelijk, zeker wanneer je kiest voor de levenslange toegang voor een vaste prijs. Voor wie het belangrijk vindt om een Nederlands bedrijf te kiezen is Goose VPN eigenlijk de enige realistische optie.

Wat kost Goose VPN?

Goose VPN kost €4,99 per maand wanneer je voor een jaar vooruit betaalt (€59,88 per jaar), of €9,99 bij maandelijks betalen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om in één keer een levenslange toegang te kopen voor €99,- Daarmee ben je dus binnen een jaar al goedkoper uit dan wanneer je maandelijks afrekent, en heb je ook het goedkopere abonnement er al binnen anderhalf jaar uit.