Squid Game met een VPN

Kun je Squid Game seizoen 2 niet kijken op de plek waar je bent? Dan is een VPN de perfecte oplossing. In 5 stappen kun je de serie toch gewoon zien.

• Neem een abonnement op een VPN-dienst.
  • Download de software op je computer, tablet of telefoon.
  • Log in met je account en selecteer een server in de lijst.
  • Log in op Netflix.
  • Geniet overal ter wereld van Squid Game seizoen 2!
NordVPN
Stream nu!
Kijk Squid Game met NordVPN
Bezoek NordVPN

Het is inmiddels ruim drie jaar geleden dat het eerste seizoen van Squid Game op Netflix verscheen, en we kunnen ons voorstellen dat je er nog steeds een beetje van moet bekomen. Inmiddels staat Squid Game seizoen 2 eindelijk in de steigers. Wanneer komt de serie op Netflix, hoe kun je hem veilig bekijken in Nederland, en wat als je in het buitenland bent? Je leest het hier.

Squid Game seizoen 2: feiten

• Releasedatum: 26 december 2024
  • Streaming service: Netflix, ook op de Nederlandse versie

Wat is Squid Game?

Squid Game is een Koreaanse dramaserie. Seizoen 1 handelt over een groep mensen die meedoen aan een spel waarin ze moeten zien te overleven – letterlijk, want de de ene na de andere deelnemer komt op gruwelijke wijze om het leven.

Dat Squid Game een wereldwijde hit was, is een understatement: de serie was na de release in maar liefst negentig landen de best bekeken serie.

Veel is er nog niet bekend over Squid Game seizoen 2, maar dat een aantal van de hoofdrolspelers uit het eerste seizoen terugkeert is al zeker. Op de site van Netflix vind je meer informatie, hieronder kun je de trailer alvast bekijken.

Wanneer komt Squid Game seizoen 2 uit?

Deze week is bekend geworden dat Squid Game seizoen 2 uitkomt op 26 december 2024. Je kunt dus lekker met je buik vol kerstdiner op de bank gaan hangen om het nieuwe seizoen te bekijken. De releasedatum geldt wereldwijd, dus op die dag komt de serie ook uit in Nederland.

Waar kun je Squid Game seizoen 2 kijken?

Squid Game is een serie die op Netflix te zien is. Het eerste seizoen kun je er nu natuurlijk ook nog vinden, en ook seizoen twee is er straks te zien.

1
NordVPN Meest populaire keuze
€ 2,99 Per maand
  • 74% korting + 3 maanden extra
  • Inclusief mobiele app
  • Veilig & Supersnel
  • Meerdere apparaten
  • 4 op basis van 35410 reviews
Plus en minpunten NordVPN
Voordelen van NordVPN
Sterke beveiliging: AES 256-codering
Groot servernetwerk: 5.500+ servers
Goede prijs-kwaliteit: betaalbaar
Eenvoudige app-interface
Nadelen van NordVPN
Geen telefonische klantenservice
App is in het engels
Niet de goedkoopste
Geen eigen DNS-servers
Specificaties NordVPN
Aantal apparaten
10
Aantal servers
6300
Aantal landen
111
Geld terug garantie
30 dagen geld-terug-garantie
IP-adres verbergen
No-log-beleid
Geschikt voor F1
NordVPN Reviews
9.2 VPNDeals.nl
4.0 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"Dat NordVPN vaak terugkomt in lijstjes met de beste VPN’s is geen toeval. Nord biedt een robuuste VPN-dienst met veel extra features en functies. Welke dat zijn, en waarom je de tool goed kunt overwegen als je op zoek bent naar meer privacy online? Dat lees je in deze NordVPN..."
Lees de volledige review

Squid Game seizoen 2 kijken in het buitenland

Squid Game wordt wereldwijd gereleased, dus je hoeft niet zo heel bang te zijn dat je tijdens je kerstvakantie ergens bent waar de serie niet beschikbaar is. Toch is Netflix niet in elk land ter wereld zomaar te bekijken. Maar ook als je ergens bent waar dat niet zo is, of als streamingdiensten op het netwerk dat je gebruikt geblokkeerd zijn, kun je gelukkig alsnog genieten van Squid Game seizoen 2.

Hoe? Dat kan via een VPN. Een VPN is een programma of app waarmee je met servers over de hele wereld kunt verbinden. De website of streamingdienst die je bezoekt, ziet de gebruikte server als de fysieke locatie van je apparaat.

Zoek de beste VPN voor jou!

Op die manier kun je een eventuele geografische blokkade of een blokkade van Netflix omzeilen. Alles wat je hoeft te doen, is verbinden met een server in een land waar Netflix wel gewoon beschikbaar is, en je kunt meteen aan de slag.

Squid Game seizoen 2 kijken in het buitenland

Kun je Squid Game om welke reden dan ook niet kijken op de plek waar je bent? Dan is een VPN dus de ideale oplossing. In onderstaand stappenplan laten we zien hoe makkelijk dat is.

• Neem een abonnement op een VPN-dienst. Voor streamingdiensten raden we doorgaans NordVPN aan, vanwege de snelle servers die allemaal geschikt zijn voor Netflix en andere diensten.
  • Download de software op je computer, tablet of telefoon.
  • Log in met je account en selecteer een server in de lijst, bijvoorbeeld een in Nederland. NordVPN zoekt automatisch de snelste server in het land dat je kiest.
  • Neem een abonnement op Netflix, als je dat niet al hebt, en log in op de website of in de app.
  • Geniet overal ter wereld van Squid Game seizoen 2!

NordVPN: ideale VPN voor streaming

In bovenstaand stappenplan raden we NordVPN aan. Dat doen we vaker, vooral als het gaat om streaming, en dat is niet voor niets. Een paar redenen waarom NordVPN een van onze favoriete VPN-diensten is:

• Ruim 6000 verschillende servers in meer dan 100 landen
  • Buitenlandse streaming mogelijk, dus ook Netflix in het buitenland
  • Nederlandstalige app
  • Heel veel extra functies
  • Gratis proefversie van 30 dagen

Wil je meer weten? Lees dan onze uitgebreide NordVPN review.

1
NordVPN Meest populaire keuze
€ 2,99 Per maand
  • 74% korting + 3 maanden extra
  • Inclusief mobiele app
  • Veilig & Supersnel
  • Meerdere apparaten
  • 4 op basis van 35410 reviews
Plus en minpunten NordVPN
Voordelen van NordVPN
Sterke beveiliging: AES 256-codering
Groot servernetwerk: 5.500+ servers
Goede prijs-kwaliteit: betaalbaar
Eenvoudige app-interface
Nadelen van NordVPN
Geen telefonische klantenservice
App is in het engels
Niet de goedkoopste
Geen eigen DNS-servers
Specificaties NordVPN
Aantal apparaten
10
Aantal servers
6300
Aantal landen
111
Geld terug garantie
30 dagen geld-terug-garantie
IP-adres verbergen
No-log-beleid
Geschikt voor F1
NordVPN Reviews
9.2 VPNDeals.nl
4.0 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"Dat NordVPN vaak terugkomt in lijstjes met de beste VPN’s is geen toeval. Nord biedt een robuuste VPN-dienst met veel extra features en functies. Welke dat zijn, en waarom je de tool goed kunt overwegen als je op zoek bent naar meer privacy online? Dat lees je in deze NordVPN..."
Lees de volledige review

Meer op Netflix

Squid Game seizoen 2 is natuurlijk iets om naar uit te kijken, maar Netflix staat bol van de goede content die je, met een VPN zéker, in Nederland of in het buitenland kunt bekijken. Een greep uit de films en series:

Tot slot

We hebben er meer dan drie jaar op moeten wachten, maar op 26 december 2024 komt Squid Game seizoen 2 eindelijk uit. Je kunt de serie vanuit Nederland gewoon bekijken op Netflix, maar als je in het buitenland bent, of op een bepaald netwerk met beperkingen zit, kan dat problemen opleveren. Met een goede VPN wijs je die problemen simpel de deur. Lees het stappenplan hierboven nog eens goed door, en je bent op Tweede Kerstdag helemaal klaar voor het tweede seizoen van de Koreaanse serie.

Veelgestelde vragen

• Wanneer komt Squid Game seizoen 2 uit?

Squid Game seizoen 2 komt in Nederland en overal ter wereld uit op 26 december 2024, Tweede Kerstdag dus.

• Kan ik Squid Game kijken in Nederland?

Ja, Squid Game is meteen vanaf de release ook op de Nederlandse Netflix te zien.

• Hoe helpt een VPN?

Een VPN zorgt ervoor dat je toch kunt genieten van het normale aanbod op Netflix, ook als je ergens bent waar Netflix geblokkeerd is.