KIJK.nl kijken in het buitenland – Zo regel je dat!

Meteen aan de slag?

Wil je KIJK.nl kijken terwijl je in het buitenland bent? Volg deze simpele stappen en geniet van je favoriete Nederlandse programma’s, waar je ook bent.

1. Kies een VPN: Selecteer een VPN-provider met Nederlandse servers, zoals VPN Nederland.
  2. Installeer de VPN: Download en installeer de VPN vanaf de website van de provider.
  3. Verbind met een Nederlandse server: Start de VPN-app en kies een server in Nederland.
  4. Controleer de verbinding: Check je IP-adres en doe een snelheidstest.
  5. Kijk KIJK.nl: Bezoek KIJK.nl en geniet van je favoriete programma’s zonder beperkingen.

Zo kun je eenvoudig KIJK.nl kijken in het buitenland!

VPN Nederland
80% korting
Overal toegang tot kijk.nl
Streamen met VPN Nederland

KIJK is een Nederlands platform waar je nieuwe en oude televisiecontent kan terugkijken. Bijvoorbeeld GLORY Kickboxing, Hart van Nederland en LINDA.

Kijk.nl kijken in het buitenland ligt echter wat ingewikkelder, aangezien sommige content geblokkeerd kan worden. Of je nu op vakantie bent of in het buitenland woont, het is het makkelijker dan je denkt om alsnog toegang te krijgen tot alle content die KIJK.nl ook in Nederland te bieden heeft. We leggen uit hoe.

Wat is KIJK.nl?

Kijk.nl is een Nederlands streamingplatform van Talpa Network. Je vindt hier verschillende tv-programma's, series en films, voornamelijk van kanalen die eigendom zijn van Talpa Network, zoals SBS6, Net5 en Veronica.

Gebruikers kunnen live tv-uitzendingen bekijken en gemiste uitzendingen terugkijken. Je hebt als Nederlander gratis toegang tot deze inhoud met de mogelijkheid om een account aan te maken voor meer functies.

Waarom is de content gelimiteerd als ik KIJK.nl wil kijken in het buitenland?

KIJK.nl kijken in het buitenland is zeer gelimiteerd, aangezien KIJK.nl alleen Nederlandse auteursrechten bezit. Ze mogen veel programma's dus niet aanbieden aan kijkers uit het buitenland, ook al ben je Nederlander en heb je een account.

Als het een betaalde streamingservice was, was KIJK.nl nog wel verplicht om hun content door de hele EU aan te bieden, maar omdat het een gratis streamingservice is, heeft KIJK.nl de vrijheid om content te blokkeren buiten Nederland. Als je KIJK.nl wilt kijken in het buitenland kom je in dit geval dus van een koude kermis thuis.

Wil je toch volledige toegang hebben tot KIJK.nl in het buitenland? Dat is makkelijker dan je denkt. Je hebt enkel een VPN nodig die naar een Nederlandse server kan verbinden. Check onderstaand stappenplan om vandaag nog KIJK.nl te kijken in het buitenland zonder restricties.

1
VPN Nederland 80% koring
€ 1,99 Per maand
  • Veilig, snel en stabiel
  • Nederlandse app, team en klantenservice
  • Met 1 account op onbeperkt apparaten
  • Perfect voor streaming
  • 4.5 op basis van 161 reviews
Plus en minpunten VPN Nederland
Voordelen van VPN Nederland
Overal Formule 1 streamen met een VPN
Online registreren met SSL-encryptie
Anoniem met 100% geen-logs-beleid
Gebruik van het grootste serverpark van Nederland
Nadelen van VPN Nederland
Serveraanbod kan beter
Beperkte keuze aan betalingsopties
Verbinding maken kan soms iets langer duren
Weinig instel mogelijkheden
Specificaties VPN Nederland
Aantal apparaten
Onbeperkt
Aantal servers
75
Aantal landen
23
Geld terug garantie
7 dagen geld-terug-garantie
No-log-beleid
Geschikt voor F1
VPN Nederland Reviews
8 VPNDeals.nl
4.5 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"In het oerwoud van VPN-diensten springt er één behoorlijk uit: VPN Nederland, een in Nederland gevestigde VPN-dienst. De mogelijkheden zijn dan misschien niet zo eindeloos als bij de concurrentie, maar heb je dat eigenlijk allemaal wel nodig, of is het juist wel fijn dat er niet zoveel poespas bij komt..."
Lees de volledige review

KIJK.nl kijken in het buitenland in 5 stappen

1. Kies een VPN: Allereerst moet je een geschikte aanbieder kiezen. Vergelijk de beste VPN's of kies bijvoorbeeld voor VPN Nederland, aangezien deze sowieso een Nederlandse server aanbieden.
  2. Download en installeer de VPN: Ga vervolgens naar de homepage van de VPN provider, kies een geschikt abonnement en maak een account aan. Nu kun je de app downloaden op al je apparaten.
  3. Verbind met een server: Open de VPN en verbind met een Nederlandse server.
  4. Controleer je verbinding: Test of je verbinding werkt door een website te bezoeken of een snelheidstest uit te voeren. Check je IP-adres om te bevestigen dat deze veranderd is naar een IP uit het land waar je mee bent verbonden.
  5. Kijk je favoriete programma's: Nu kun je KIJK.nl kijken in het buitenland zonder geografische restricties.

Ik kan bepaalde programma's wel kijken in het buitenland – hoe zit dat?

Sommige content is wel gewoon beschikbaar in het buitenland. Dit heeft te maken met de auteursrechten per programma. Je zult echter geen toegang hebben tot alle content. Je wilt natuurlijk niet last-minute erachter komen dat je de aankomende GLORY kickboxing wedstrijd niet kan zien! In dit geval is het handig om een VPN bij de hand te hebben.

1
VPN Nederland 80% koring
€ 1,99 Per maand
  • Veilig, snel en stabiel
  • Nederlandse app, team en klantenservice
  • Met 1 account op onbeperkt apparaten
  • Perfect voor streaming
  • 4.5 op basis van 161 reviews
Plus en minpunten VPN Nederland
Voordelen van VPN Nederland
Overal Formule 1 streamen met een VPN
Online registreren met SSL-encryptie
Anoniem met 100% geen-logs-beleid
Gebruik van het grootste serverpark van Nederland
Nadelen van VPN Nederland
Serveraanbod kan beter
Beperkte keuze aan betalingsopties
Verbinding maken kan soms iets langer duren
Weinig instel mogelijkheden
Specificaties VPN Nederland
Aantal apparaten
Onbeperkt
Aantal servers
75
Aantal landen
23
Geld terug garantie
7 dagen geld-terug-garantie
No-log-beleid
Geschikt voor F1
VPN Nederland Reviews
8 VPNDeals.nl
4.5 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"In het oerwoud van VPN-diensten springt er één behoorlijk uit: VPN Nederland, een in Nederland gevestigde VPN-dienst. De mogelijkheden zijn dan misschien niet zo eindeloos als bij de concurrentie, maar heb je dat eigenlijk allemaal wel nodig, of is het juist wel fijn dat er niet zoveel poespas bij komt..."
Lees de volledige review

Wat heb ik nog meer aan een VPN?

Een VPN biedt verschillende voordelen die verder gaan dan alleen KIJK.nl kijken in het buitenland. We zetten enkele aanvullende voordelen van het gebruik van een VPN:

1. Toegang tot andere content: Je kunt het omzeilen van geo-blokkades natuurlijk niet alleen inzetten voor KIJK.nl kijken in het buitenland. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om Amerikaanse Netflix of Videoland vanuit het buitenland te kijken. Vanuit het buitenland is het ook mogelijk om de Serie A of Bundesliga te kijken in het buitenland, bijvoorbeeld als je al een Ziggo account hebt, maar je geen toegang krijgt tot de content in het land waar je op vakantie bent of woont.
  2. Veiliger openbare wifi: Een VPN versleutelt je internetverbinding, wat betekent dat je gegevens beschermd zijn tegen hackers wanneer je verbinding maakt met onbeveiligde openbare wifinetwerken, zoals die in cafés, luchthavens en hotels.
  3. Verbeterde online privacy: Een VPN verbergt je IP-adres en versleutelt je internetverkeer, waardoor je online privacy beschermd wordt tegen derden die je online activiteiten volgen.
  4. Verminderen van bandbreedtebeperking: Sommige internetproviders beperken de internetsnelheid voor bepaalde diensten of tijdens piekuren. Een VPN kan helpen deze bandbreedtebeperking (throttling) te omzeilen, waardoor je een stabielere internetsnelheid krijgt.
  5. Verbeterde gamingervaring: Door een VPN te gebruiken, kun je soms een lagere ping en lagere latency ervaren, wat vooral nuttig is bij online gaming. Ook kun je toegang krijgen tot games die nog niet beschikbaar zijn in jouw regio of spelen op internationale servers.
  6. Veiliger downloaden: Voor gebruikers die vaak bestanden downloaden, kan een VPN extra beveiliging bieden door je downloads te anonimiseren, wat vooral handig is in landen met strikte auteursrechtregels.
  7. Toegang tot betere deals: Prijzen voor vliegtickets, hotelkamers en andere online aankopen kunnen variëren afhankelijk van je locatie. Met een VPN kun je deze prijzen vanuit verschillende landen bekijken en mogelijk betere deals vinden.
Vergelijk de beste VPN aanbieders en check welke het beste bij jou past!

Veelgestelde vragen

• Wat is KIJK.nl?

KIJK.nl is een streamingplatform waar je televisieprogramma kunt (terug)kijken. De programma's komen van SBS 6, SBS 9, Veronica en Net 5.

• Waarom kan ik KIJK.nl niet in het buitenland gebruiken?

Dat komt omdat er een zogenaamde geoblokkade op de content zit. De uitzendrechten gelden alleen voor Nederland. In het buitenland worden de programma's geblokkeerd.

• Welke VPN is goed voor KIJK.nl?

Voor het kijken van KIJK.nl heb je geen heel uitgebreide VPN nodig. Omdat het om Nederlandse televisie gaat, kunnen we ook goed een Nederlandse VPN aanraden: VPN Nederland is een goede optie.

Beste Scandinavische series op Netflix: Top 10

spaanse series

Dit zijn de 10 beste Spaanse series op Netflix

Alle programma's overal terugkijken?
Alle programma's overal terugkijken?
Bekijk KIJK.nl nu met VPN Nederland!