Kijk B&B Vol Liefde ook in het buitenland in 5 stappen
  1. Neem een abonnement bij een goede VPN, bijvoorbeeld NordVPN. NordVPN geeft je nu tijdelijk een fijne korting op een abonnement.
  2. Download de VPN-software en log in met je account, op je telefoon of op je laptop.
  3. Maak verbinding met een server in Nederland of elders in de Europese Unie.
  4. Ga naar je favoriete streamingdienst: Ziggo Go, KPN TV, Videoland of NLZiet.
  5. Ga lekker zitten en geniet van B&B Vol Liefde.
NordVPN
Veilig & super snel
Bekijk B&B Vol Liefde in het buitenland
B&B kijken met NordVPN

Een van de populairste tv-programma’s van de afgelopen jaren is natuurlijk B&B Vol Liefde. Grote kans dat je zelf ook aan de buis gekluisterd zit tijdens de uitzendingen, maar dan moet je natuurlijk wel thuis zijn. B&B Vol Liefde kijken in het buitenland lijkt ingewikkeld, maar dat is het helemaal niet. En als je het een beetje goed plant, kan het zelfs gratis! Hier lees je hoe.

In het kort

• B&B Vol Liefde is een zeer populair tv-programma waarin B&B-houders in het buitenland op zoek gaan naar hun ware liefde.
  • De serie is inmiddels aan zijn vierde seizoen toe. Dat seizoen is begonnen op 15 juli 2024.
  • Natuurlijk kun je B&B Vol Liefde gewoon op tv kijken, maar in het buitenland, vooral buiten de EU, is dat niet zo eenvoudig.
  • Met een VPN los je dat probleem snel en gemakkelijk op. Hieronder lees je hoe dat precies werkt.

B&B Vol Liefde in het buitenland kijken

B&B Vol Liefde is in Nederland natuurlijk gewoon te zien via RTL 4. En we kunnen je alvast geruststellen: ook op vakantie hoef je niets van het programma te missen.

Ten eerste kun je B&B Vol Liefde gratis online kijken via je eigen tv-provider. Zowel KPN TV als Ziggo Go kun je overal binnen de Europese Unie gebruiken. Je logt gewoon in op de streamingdienst van je tv-provider, en je hebt live al je favoriete zenders en programma’s binnen handbereik.

1
NordVPN Meest populaire keuze
€ 3,09 Per maand
  • 73% korting + 3 maanden extra
  • Inclusief mobiele app
  • Veilig & Supersnel
  • Meerdere apparaten
  • 4 op basis van 34682 reviews
Plus en minpunten NordVPN
Voordelen van NordVPN
Sterke beveiliging: AES 256-codering
Groot servernetwerk: 5.500+ servers
Goede prijs-kwaliteit: betaalbaar
Eenvoudige app-interface
Nadelen van NordVPN
Geen telefonische klantenservice
App is in het engels
Niet de goedkoopste
Geen eigen DNS-servers
Specificaties NordVPN
Aantal apparaten
10
Aantal servers
6300
Aantal landen
111
Geld terug garantie
30 dagen geld-terug-garantie
IP-adres verbergen
No-log-beleid
Geschikt voor F1
NordVPN Reviews
9.2 VPNDeals.nl
4.0 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"Dat NordVPN vaak terugkomt in lijstjes met de beste VPN’s is geen toeval. Nord biedt een robuuste VPN-dienst met veel extra features en functies. Welke dat zijn, en waarom je de tool goed kunt overwegen als je op zoek bent naar meer privacy online? Dat lees je in deze NordVPN..."
Lees de volledige review

Als je geen abonnement op KPN TV of Ziggo hebt, of je kunt de online versie tijdelijk niet gebruiken, zijn er nog andere manieren om toch B&B Vol Liefde te kunnen kijken. We noemen twee populaire diensten:

Videoland

Videoland is de streamingdienst van RTL. Naast wereldwijd bekende films en series kun je er ook alle programma’s van RTL kijken, zowel live als on demand. Dat betekent dat je ook B&B Vol Liefde kunt bekijken.

NLZiet

NLZiet is een andere online streamingdienst voor Nederlandse tv. Het voordeel is dat je geen uitgebreid pakket op Ziggo of KPN nodig hebt, die volgepropt zitten met dingen die je niet gebruikt. NLZiet heeft drie verschillende abonnementen, waarmee je zowel live als on demand tv kunt kijken, en soms zelfs vooruit.

Keuzehulp

Direct weten welke VPN bij jou past? Wij helpen je om verschillende aanbieders van VPN te vergelijken.

Wanneer is B&B Vol Liefde?

Seizoen 4 van B&B Vol Liefde wordt sinds 15 juli 2024 weer uitgezonden. Je kunt elke maandag tot en met donderdag live op tv kijken, of natuurlijk achteraf. Maar geen zorgen: ook als je seizoen 1 tot en met 3 gemist hebt, kun je die via Videoland of NLZiet gewoon terugkijken.

B&B Vol Liefde kijken buiten de EU

Maar aan al deze mogelijkheden heb je een stuk minder als je je niet in de EU bevindt. Tenminste, dat zou je denken. Alle genoemde diensten zijn namelijk alleen beschikbaar binnen de Europese Unie. Ben je in Engeland op vakantie, of ergens anders op de wereld, dan zit je met de gebakken peren.

Of toch niet? Er is gelukkig een makkelijke, goedkope én volledig legale manier om toch KPN TV, Ziggo GO, Videoland of NLZiet te kijken vanuit het buitenland, ook als dat land officieel niet wordt ondersteund.

1
NordVPN Meest populaire keuze
€ 3,09 Per maand
  • 73% korting + 3 maanden extra
  • Inclusief mobiele app
  • Veilig & Supersnel
  • Meerdere apparaten
  • 4 op basis van 34682 reviews
Plus en minpunten NordVPN
Voordelen van NordVPN
Sterke beveiliging: AES 256-codering
Groot servernetwerk: 5.500+ servers
Goede prijs-kwaliteit: betaalbaar
Eenvoudige app-interface
Nadelen van NordVPN
Geen telefonische klantenservice
App is in het engels
Niet de goedkoopste
Geen eigen DNS-servers
Specificaties NordVPN
Aantal apparaten
10
Aantal servers
6300
Aantal landen
111
Geld terug garantie
30 dagen geld-terug-garantie
IP-adres verbergen
No-log-beleid
Geschikt voor F1
NordVPN Reviews
9.2 VPNDeals.nl
4.0 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"Dat NordVPN vaak terugkomt in lijstjes met de beste VPN’s is geen toeval. Nord biedt een robuuste VPN-dienst met veel extra features en functies. Welke dat zijn, en waarom je de tool goed kunt overwegen als je op zoek bent naar meer privacy online? Dat lees je in deze NordVPN..."
Lees de volledige review

Dat doe je via een VPN. Een VPN is een programma waarmee je onder andere je IP-adres kunt veranderen. Wat houdt dat in? Je IP-adres wordt gebruikt voor het versturen van locatiegegevens. Daarmee kan een dienst als KPN TV of NLZiet zien waar op de wereld je je bevindt. Zit je buiten de EU, dan krijg je een melding te zien dat de content niet beschikbaar is in jouw land.

Daar komt de VPN dus om te hoek kijken. Met een VPN stuur je het verkeer via een ander IP-adres, dat je zelf selecteert. Zo kun je aangeven dat je vanuit Nederland of een ander EU-land wil surfen, terwijl je je in werkelijkheid ergens anders bevindt. Voor de dienst die je gebruikt lijkt het echter gewoon alsof je in de EU zit.

Bekijk alle VPN's

Welke VPN is goed voor B&B Vol Liefde kijken?

Welke VPN het meest geschikt is voor jouw wensen, is natuurlijk een persoonlijk verhaal. Voor dit specifieke doeleinde kunnen we NordVPN van harte aanbevelen.

NordVPN is een zeer populaire VPN-dienst. Als je eenmaal een goedkoop abonnementje hebt gescoord, kun je overal ter wereld en op elk denkbaar apparaat inloggen en je verkeer via een buitenlandse server sturen – of juist via een Nederlandse, in dit geval.

NordVPN biedt duizenden verschillende servers in meer dan honderd landen, dus je hebt altijd ruim voldoende keuze.

1
NordVPN Meest populaire keuze
€ 3,09 Per maand
  • 73% korting + 3 maanden extra
  • Inclusief mobiele app
  • Veilig & Supersnel
  • Meerdere apparaten
  • 4 op basis van 34682 reviews
Plus en minpunten NordVPN
Voordelen van NordVPN
Sterke beveiliging: AES 256-codering
Groot servernetwerk: 5.500+ servers
Goede prijs-kwaliteit: betaalbaar
Eenvoudige app-interface
Nadelen van NordVPN
Geen telefonische klantenservice
App is in het engels
Niet de goedkoopste
Geen eigen DNS-servers
Specificaties NordVPN
Aantal apparaten
10
Aantal servers
6300
Aantal landen
111
Geld terug garantie
30 dagen geld-terug-garantie
IP-adres verbergen
No-log-beleid
Geschikt voor F1
NordVPN Reviews
9.2 VPNDeals.nl
4.0 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"Dat NordVPN vaak terugkomt in lijstjes met de beste VPN’s is geen toeval. Nord biedt een robuuste VPN-dienst met veel extra features en functies. Welke dat zijn, en waarom je de tool goed kunt overwegen als je op zoek bent naar meer privacy online? Dat lees je in deze NordVPN..."
Lees de volledige review

B&B Vol Liefde kijken in 5 stappen

Om alles nog even op een rijtje te zetten, hebben we een handig stappenplan gemaakt. Zo kun je overal waar je bent B&B Vol Liefde kijken:

1. Neem een abonnement bij een goede VPN, bijvoorbeeld NordVPN. NordVPN geeft je nu tijdelijk een fijne korting op een abonnement.
  2. Download de VPN-software en log in met je account, op je telefoon of op je laptop.
  3. Maak verbinding met een server in Nederland of elders in de Europese Unie.
  4. Ga naar je favoriete streamingdienst: Ziggo Go, KPN TV, Videoland of NLZiet.
  5. Ga lekker zitten en geniet van B&B Vol Liefde.

Gratis B&B Vol Liefde kijken

Heb je geen abonnement op Ziggo, KPN of een andere tv-provider, en wil je toch gratis B&B Vol Liefde kijken? Dat kan! Het programma is zowel op Videoland als op NLZiet beschikbaar, en beide diensten bieden een volledig gratis proefperiode:

Videoland: 14 dagen gratis uitproberen
NLZiet: 14 dagen gratis uitproberen

Zo kun je toch genieten van je favoriete programma’s, helemaal gratis. En als je de proefperiode combineert met een abonnement op een VPN-dienst als NordVPN, kun je zelfs overal ter wereld gratis B&B Vol Liefde kijken!

B&B Vol Liefde in België: B&B Zoekt Lief

Inmiddels is er ook een Vlaamse versie van B&B Vol Liefde beschikbaar. Dat programma heet B&B Zoekt Lief, en wordt uitgezonden op VTM 2. Gelukkig voor fans voor het programma kun je VTM 2 gratis kijken met een account op VTM GO.

Het enige nadeel is dat je in België moet wonen om een abonnement op de dienst te kunnen nemen en de programma’s te bekijken. Maar geen zorgen: verbindt NordVPN met een Belgische server, en je kunt gratis genieten van de Vlaamse versie van B&B Vol Liefde.

1
NordVPN Meest populaire keuze
€ 3,09 Per maand
  • 73% korting + 3 maanden extra
  • Inclusief mobiele app
  • Veilig & Supersnel
  • Meerdere apparaten
  • 4 op basis van 34682 reviews
Plus en minpunten NordVPN
Voordelen van NordVPN
Sterke beveiliging: AES 256-codering
Groot servernetwerk: 5.500+ servers
Goede prijs-kwaliteit: betaalbaar
Eenvoudige app-interface
Nadelen van NordVPN
Geen telefonische klantenservice
App is in het engels
Niet de goedkoopste
Geen eigen DNS-servers
Specificaties NordVPN
Aantal apparaten
10
Aantal servers
6300
Aantal landen
111
Geld terug garantie
30 dagen geld-terug-garantie
IP-adres verbergen
No-log-beleid
Geschikt voor F1
NordVPN Reviews
9.2 VPNDeals.nl
4.0 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"Dat NordVPN vaak terugkomt in lijstjes met de beste VPN’s is geen toeval. Nord biedt een robuuste VPN-dienst met veel extra features en functies. Welke dat zijn, en waarom je de tool goed kunt overwegen als je op zoek bent naar meer privacy online? Dat lees je in deze NordVPN..."
Lees de volledige review

Tot slot

Nu weet je precies wat je moet doen om B&B Vol Liefde te kunnen bekijken in het buitenland, en zelfs hoe je dat gratis kunt doen. Kies een goede VPN, maak verbinding met een server binnen de Europese Unie, en geniet van al het moois dat de Nederlandse streamingdiensten te bieden hebben, ook op vakantie.

Veelgestelde vragen

• Wanneer is B&B Vol Liefde seizoen 4?

B&B Vol Liefde seizoen 4 is op 15 juli 2024 begonnen. Je kunt voorlopig dus nog wel even vooruit!

• Waar kan ik B&B Vol Liefde kijken?

B&B Vol Liefde is op tv te zien op RTL 4, online via Ziggo Go en KPN TV en on demand via NLZiet en Videoland.

• Wat is een VPN?

Een VPN is een programma dat ervoor zorgt dat je IP-adres en locatie verhuld worden. Zo kun je websites 'voor de gek houden' en ze laten denken dat je je ergens anders op de wereld bevindt.