GLORY kickboksen: kijk live én overal ter wereld

glory kickboksen
GLORY kickboksen kijken

In Nederland volg je de GLORY gevechten via twee platforms:

1. Videoland: veel grote GLORY-evenementen worden uitgezonden via dit streamingplatform.
  2. YouTube: op het kanaal van GLORY vind je hoogtepunten, interviews en samenvattingen van hun evenementen, veelal gratis.
NordVPN
Stream nu
Kickboksen volgen met NordVPN
Bezoek NordVPN

De meest spectaculaire kickboks evenementen worden georganiseerd door GLORY Kickboxing. De explosieve actie, de technische vaardigheden en de intense gevechten trekken wereldwijd miljoenen kijkers. Wil jij geen gevecht missen, ook niet wanneer je in het buitenland bent? Geen zorgen! Met een VPN kun je eenvoudig GLORY kickboksen kijken, waar je ook bent.

Of je nu een doorgewinterde fan van het kickboksen bent of alleen de grote gevechten volgt, grote namen zoals Rico Verhoeven en Badr Hari ken je vast wel. Het is dan ook niet gek dat de populariteit van de vechtsport de afgelopen jaren alleen maar is toegenomen. Niet alleen om zelf te doen, ook om te kijken.

Wat is GLORY kickboksen?

De internationale organisatie GLORY Kickboxing staat bekend om belangrijke gevechten tussen de beste kickboksers ter wereld. GLORY organiseert met grote regelmaat evenementen rondom spannende kampioenschappen en toernooien in verschillende gewichtsklassen. Bekende vechters zoals Rico Verhoeven, Badr Hari, en Alex Pereira hebben in de GLORY-ring gestaan en geschiedenis geschreven.

Aankomende GLORY-evenementen

Pak de agenda er maar bij, want deze GLORY-evenementen worden voor het einde van dit jaar nog georganiseerd:

• Glory 96: op 12 oktober vindt het volgende grote evenement plaats met als hoogtepunt het gevecht tussen wereldkampioenen Chico Kwasi en Tyjani Beztati.
  • Glory Collision 7: op 7 december verdedigt Rico Verhoeven zijn wereldtitel tegen Levi Rigters.
  • Glory x Rise Featherweight Grand Prix: op 21 december organiseert Glory samen met promotiebedrijf Rise dit spannende toernooi tussen acht ijzersterke kickboksers.

Hoe kun je GLORY kickboksen kijken?

In Nederland volg je de GLORY gevechten via twee platforms:

1. Videoland: veel grote GLORY-evenementen worden uitgezonden via dit streamingplatform. Met een maandabonnement kijk je de wedstrijden live. Videoland is beschikbaar op verschillende apparaten, zoals je computer, smartphone, tablet en smart tv. Zo kijk je kickboksen ontspannen thuis vanaf de bank, maar ook onderweg of op je vakantieadres.
  2. YouTube: op het kanaal van GLORY vind je hoogtepunten, interviews en samenvattingen van hun evenementen. Veel van deze content is gratis, maar voor volledige live-gevechten moet je wel betalen.

GLORY kickboksen kijken vanuit het buitenland

Tegenwoordig is het heel eenvoudig om overal te streamen. Je beeldscherm reist namelijk gewoon met je mee. Maar dat geldt niet altijd voor je streamingdiensten. Deze beperken vaak de toegang tot bepaalde of alle inhoud op basis van je geografische locatie. Hierdoor heb je mogelijk geen toegang tot de livestreams van GLORY kickboxing. Gelukkig bestaat hiervoor een oplossing: een VPN (Virtual Private Network).

Met een VPN leid je je internetverbinding om via een server in een ander land. Hierdoor lijkt het alsof je in dat land bent, en niet op je werkelijke locatie, en krijg je weer toegang tot de streamingservice. Wil je vanuit het buitenland GLORY kijken via bijvoorbeeld Videoland? Geen probleem! Verbind gewoon met een server in Nederland via een VPN en je hebt weer volledige toegang.

Zoek de beste VPN voor jou!

Nog meer voordelen van een VPN

Dat is niet het enige voordeel van een VPN. Je kunt zo namelijk ook:

• Je gegevens en privacy beveiligen. De VPN zorgt voor een versleutelde verbinding, waardoor niemand anders toegang kan krijgen tot jouw gegevens en identiteit.
  • Veilig verbinden met een openbaar wifi-netwerk. In het buitenland of op reis zul je al snel gebruikmaken van openbaar internet. Deze zijn vaak onveilig en kunnen makkelijk gehackt worden. Door gebruik te maken van een VPN blijft je internetdata privé.
  • Toegang krijgen tot gecensureerde websites en online diensten. Naast de geografische blokkades, kan het ook voorkomen dat websites worden gecensureerd door de overheid van een land. Met een VPN-verbinding krijg je weer toegang.

De beste VPN's om GLORY kickboksen te kijken

Niet alle VPN's zijn gelijk als het gaat om snelheid, betrouwbaarheid en toegang tot streamingdiensten. Dit zijn drie van de beste VPN's die we aanraden om GLORY-evenementen te kijken, ongeacht waar je je bevindt.

NordVPN

NordVPN is één van de meest populaire en betrouwbare VPN-diensten ter wereld, en een aanrader als het gaat om het omzeilen van geografische blokkades. Met meer dan 6000 servers wereldwijd en razendsnelle verbindingen is deze dienst ideaal voor het streamen van live GLORY gevechten. NordVPN werkt op een groot aantal apparaten, waaronder Windows, Mac, Linux, Android en iOS, maar ook diverse browsers en smart tv’s.

Meer weten over deze VPN-dienst? Lees onze uitgebreide NordVPN review.

1
NordVPN Meest populaire keuze
€ 2,99 Per maand
  • 74% korting + 3 maanden extra
  • Inclusief mobiele app
  • Veilig & Supersnel
  • Meerdere apparaten
  • 4 op basis van 35410 reviews
Plus en minpunten NordVPN
Voordelen van NordVPN
Sterke beveiliging: AES 256-codering
Groot servernetwerk: 5.500+ servers
Goede prijs-kwaliteit: betaalbaar
Eenvoudige app-interface
Nadelen van NordVPN
Geen telefonische klantenservice
App is in het engels
Niet de goedkoopste
Geen eigen DNS-servers
Specificaties NordVPN
Aantal apparaten
10
Aantal servers
6300
Aantal landen
111
Geld terug garantie
30 dagen geld-terug-garantie
IP-adres verbergen
No-log-beleid
Geschikt voor F1
NordVPN Reviews
9.2 VPNDeals.nl
4.0 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"Dat NordVPN vaak terugkomt in lijstjes met de beste VPN’s is geen toeval. Nord biedt een robuuste VPN-dienst met veel extra features en functies. Welke dat zijn, en waarom je de tool goed kunt overwegen als je op zoek bent naar meer privacy online? Dat lees je in deze NordVPN..."
Lees de volledige review

VPN Nederland

VPN Nederland is een uitstekende VPN-dienst die speciaal is ontworpen voor Nederlandse gebruikers. Het biedt snelle verbindingen en toegang tot Nederlandse servers, waardoor je eenvoudig Videoland kunt gebruiken, zelfs als je in het buitenland bent. VPN Nederland is gemakkelijk in gebruik, zelfs voor beginnende gebruikers van VPN’s. Vergeleken met andere diensten heeft VPN Nederland weinig servers, namelijk honderd in 23 landen, maar tientallen hiervan staan in Nederland. Dit is dus ideaal om toegang te krijgen met Videoland, dus ook tot veel gevechten van GLORY kickboksen.

Meer weten over deze VPN-dienst? Lees onze uitgebreide VPN Nederland review.

1
VPN Nederland 80% koring
€ 1,99 Per maand
  • Veilig, snel en stabiel
  • Nederlandse app, team en klantenservice
  • Met 1 account op onbeperkt apparaten
  • Perfect voor streaming
  • 4.5 op basis van 205 reviews
Plus en minpunten VPN Nederland
Voordelen van VPN Nederland
Overal Formule 1 streamen met een VPN
Online registreren met SSL-encryptie
Anoniem met 100% geen-logs-beleid
Gebruik van het grootste serverpark van Nederland
Nadelen van VPN Nederland
Serveraanbod kan beter
Beperkte keuze aan betalingsopties
Verbinding maken kan soms iets langer duren
Weinig instel mogelijkheden
Specificaties VPN Nederland
Aantal apparaten
Onbeperkt
Aantal servers
75
Aantal landen
23
Geld terug garantie
7 dagen geld-terug-garantie
No-log-beleid
Geschikt voor F1
VPN Nederland Reviews
8 VPNDeals.nl
4.5 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"In het oerwoud van VPN-diensten springt er één behoorlijk uit: VPN Nederland, een in Nederland gevestigde VPN-dienst. De mogelijkheden zijn dan misschien niet zo eindeloos als bij de concurrentie, maar heb je dat eigenlijk allemaal wel nodig, of is het juist wel fijn dat er niet zoveel poespas bij komt..."
Lees de volledige review

Surfshark

Surfshark is een betaalbare VPN die verrassend goede prestaties en snelheid levert. Het biedt onbeperkte gelijktijdige verbindingen, waardoor je op meerdere apparaten tegelijk toegang kunt krijgen tot GLORY-evenementen. Surfshark heeft servers in meer dan 100 landen, waaronder Nederland, zodat je eenvoudig geografische blokkades kunt omzeilen. Het hoofdkantoor van deze VPN staat in Nederland. Zo ben je verzekerd van een sterk privacybeleid en goede klantenservice.

Meer weten over deze VPN-dienst? Lees onze uitgebreide Surfshark review.

1
Surfshark Voordelig
€ 1,99 Per maand
  • 87% korting + 4 maanden gratis
  • Blokkering van advertenties en malware
  • Onbeperkt aantal verbindingen
  • 30 dagen geld-terug-garantie
  • 4.5 op basis van 23147 reviews
Plus en minpunten Surfshark
Voordelen van Surfshark
Onbeperkte datalimiet
3200+ servers in 100+ landen
Werkt met Netflix en andere streamingdiensten
24/7 support
Nadelen van Surfshark
Soms trage verbindingen
Beperkt aantal P2P-servers
Geen Nederlandstalige software
Engelstalige support
Specificaties Surfshark
Aantal apparaten
Onbeperkt
Aantal servers
3.200+
Aantal landen
100+
Geld terug garantie
30 dagen geld-terug-garantie
IP-adres verbergen
No-log-beleid
Geschikt voor F1
Surfshark Reviews
8,5 VPNDeals.nl
4.5 Trustpilot
Dit zegt onze VPN expert
"VPN-diensten worden steeds populairder. Je privacy is een groot goed, ook als je niets te verbergen hebt. Met een VPN houd je pottenkijkers buiten de deur. Een van de betere VPN-diensten is Surfshark, en dat heeft een aantal redenen. In deze Surfshark review lees je precies welke dat zijn. [vpn..."
Lees de volledige review

Veelgestelde vragen

• Is het legaal om een VPN te gebruiken om kickboksen te streamen?

Ja, het gebruik van een VPN is in de meeste landen legaal. Het stelt je in staat je privacy te beschermen en geografische blokkades te omzeilen. Sommige streamingdiensten hebben wel regels over het gebruik van een VPN. Zorg dat je de algemene voorwaarden goed doorlees.

• Vertraagt een VPN mijn internetverbinding tijdens het streamen?

Een VPN kan je snelheid iets vertragen omdat je verkeer via een externe server wordt omgeleid. Als je echter een snelle VPN zoals NordVPN, VPN Nederland of Surfshark gebruikt, merk je deze vertraging nauwelijks, zelfs niet tijdens het streamen van HD-content.

• Hoe stel ik een VPN in om kickboksen te kijken in het buitenland?

Kies een betrouwbare VPN, download de software op je apparaat, verbind met een server in Nederland, en log vervolgens in op je Videoland-account om toegang te krijgen tot GLORY-evenementen.

Ook interessant voor jou?

nba kijken in nederland

NBA kijken in Nederland en in het buitenland? Zo doe je dat

Sporza kijken in Nederland en het buitenland: de beste manier

live wielrennen kijken

Altijd en overal gratis & live wielrennen kijken